a Ty koleś dalej spamujesz swoim syfem? Gość pyta o dentystę, a Ty wyjeżdzasz ze stronami internetowymi z marną grafiką. Jak programujecie tak samo jak projektujecie, to "powodzenia".
Witam,
od niedawna jestem w Oslo, szukam pracy jako pomoc w pracowni protetycznej lub jako technik dentystyczny. Czy ktoś jest w stanie pomóc ? Z chęcią zacznę pracę jako pomoc w pracowni gdyż mam dopiero zamiar zacząć uczyć się języka norweskiego.
pencinki napisał: Witam,
od niedawna jestem w Oslo, szukam pracy jako pomoc w pracowni protetycznej lub jako technik dentystyczny. Czy ktoś jest w stanie pomóc ? Z chęcią zacznę pracę jako pomoc w pracowni gdyż mam dopiero zamiar zacząć uczyć się języka norweskiego.
GosiaAurelia napisał: Ja jestem asystentką stomatologiczną i pracownikiem socjalnym a pracuję zupełnie nie w swoich zawodach. No i właśnie powiedźcie mi proszę jak wygląda ta autoryzacja zawodu??
Poszukaj na forum, bo to duzo pisania, a pisze kilka osob przynajmniej raz w miesiacu.
GosiaAurelia napisał:
[quote]Ja jestem asystentką stomatologiczną i pracownikiem socjalnym a pracuję zupełnie nie w swoich zawodach. No i właśnie powiedźcie mi proszę jak wygląda ta autoryzacja zawodu??[/quote
Nie masz co liczyc na zbytnia pomoc w środ tej elity bo potrafią tylko klepać w klawisze na forum i obrażać a zero tolerancji dla nowych.Oczywiście nie mówię ogółem lecz o wybranych osobnikach...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.