Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy jest jakiś technik dentystyczny? - Norwegia

Czytali temat:
Oliwia CC (1007 niezalogowanych)
2 Posty

(seba7443)
Wiking
Witam
Chciałbym nawiązać kontakt z technikiem dentystycznym mieszkającym w Oslo)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Marta Pasciewska
(Paciorek)
Wiking
a Ty koleś dalej spamujesz swoim syfem? Gość pyta o dentystę, a Ty wyjeżdzasz ze stronami internetowymi z marną grafiką. Jak programujecie tak samo jak projektujecie, to "powodzenia".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(pencinki)
Wiking
Witam,
od niedawna jestem w Oslo, szukam pracy jako pomoc w pracowni protetycznej lub jako technik dentystyczny. Czy ktoś jest w stanie pomóc ? Z chęcią zacznę pracę jako pomoc w pracowni gdyż mam dopiero zamiar zacząć uczyć się języka norweskiego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
pencinki napisał:
Witam,
od niedawna jestem w Oslo, szukam pracy jako pomoc w pracowni protetycznej lub jako technik dentystyczny. Czy ktoś jest w stanie pomóc ? Z chęcią zacznę pracę jako pomoc w pracowni gdyż mam dopiero zamiar zacząć uczyć się języka norweskiego.

Autoryzowales zawod?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Ja jestem asystentką stomatologiczną i pracownikiem socjalnym a pracuję zupełnie nie w swoich zawodach. No i właśnie powiedźcie mi proszę jak wygląda ta autoryzacja zawodu??

Poszukaj na forum, bo to duzo pisania, a pisze kilka osob przynajmniej raz w miesiacu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Ok dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
nadin .
(nadins)
Początkujący
GosiaAurelia napisał:
[quote]Ja jestem asystentką stomatologiczną i pracownikiem socjalnym a pracuję zupełnie nie w swoich zawodach. No i właśnie powiedźcie mi proszę jak wygląda ta autoryzacja zawodu??[/quote

www.mojanorwegia.pl/nauka_w_norwegii/uzn...enia_w_norwegii.html

Nie masz co liczyc na zbytnia pomoc w środ tej elity bo potrafią tylko klepać w klawisze na forum i obrażać a zero tolerancji dla nowych.Oczywiście nie mówię ogółem lecz o wybranych osobnikach...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Ja nie jestem nowa, ale nigdy nie zagłębiałam się aby szukać pracy w zawodzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(pencinki)
Wiking
nie robiłam autoryzacji zawodu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok