1 NOK
Tomasz .
27-02-2014 10:25
W imieniu dr Magdaleny Żadkowskiej z Uniwersytetu Gdańskiego bardzo serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w ciekawym, socjologicznym projekcie PAR Migration Navigator. PAR Migration Navigator jest ...
Siemanko ! Chodzi ktoś z forumowiczy na siłownię w Porsgrunn, Heistad albo Langesund? Jest ich tu kilka w okolicy, nie wiem na którą się zdecydować... Może jest jakiś fanatyk zdrowego trybu ...
Zapraszam na audycje Feelin FRISKY w prestiżowym radiu Frisky [ jedno z największych na świecie z muzyka elektroniczna nadającym prosto z Nowego Yorku ] Feelin FRISKY : Featuring: D-Feens ...
Szukam osób chętnych na siłownie.. Jestem w stanie pomoc w treningach i suplementacji. miejsca jeszcze nie ustaliłem
Tomasz .
26-02-2014 09:33
www.mojanorwegia.pl/forum/view/333/polsk...gi_10,30.html#287533
jak wychodzi cenowo na sezon ogrzewanie olejowe?
Witajcie. Czy znajduje sie na forum ktos, kto gra w piłke nozna w jakims norweskim klubie? Chciałbym sie zapytac o kilka rzeczy.
jak sprawdzic ile sie ma punktow emerytalnych ? Jaki formularz musze wypelnic z NAV aby dostac zapomoge finansowa, bardzo dziekuje za informacje.
Posiadacie może wzór takiego pisma ,chciałbym wysłać do pracodawcy .
Jest pozytywny wynik testu antydopingowego u Marit Bjørgen – podaje norweski dziennik „Dagbladet". niezalezna.pl/52185-marit-bjorgen-na-dop...om-metyloheksanaminy Podobno w organizmie ...
Yatsek :)
24-02-2014 22:47
polish.ruvr.ru/news/2014_02_23/Pozytywny...iej-Soczi-2014-1209/
Bardzo przykra wiadomosc pojawila sie w norweskiej prasie relacjonujacej wydarzenia w Soczi. Otoz wybitny lyzwiarz norweski Koss zazadal dymisji wszystkich dzialaczy w norweskim zwiazku lyzwiarstwa ...
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych, Moja oferta skierowana jest zarówno do osób chcących poprawić swoja sylwetkę poprzez redukcje tkanki tłuszczowej, rozbudować muskulaturę czy tez ...
Hej czy jest wśród Was kucharz/szef kuchni który pracuje w Oslo? proszę o poradę gdzie i jak najlepiej szukać pracy w kuchni - z moim językiem norweskim(początkujący) zdaję sobie sprawę że mogę ...
Edek Edek
24-02-2014 00:01
Sam jestem ojcem dwójki cudownych brzdąców, i po raz kolejny wesprę Obywatelską Fundację Pomocy Dzieciom. Wiecie dlaczego? Bo to właśnie ta fundacja zajmuje się szeroko ujętą pomocą tym właśnie z ...
Szesnastolatka oskarżyła o gwałt sześciu młodych mężczyzn z tzw. dobrych domów, w tym syna wpływowego polityka. Na jej niekorzyść przemawia fakt, że jest z ubogiej rodziny, której nie stać na drogich ...
Polacy zainteresowani wyjazdem do Norwegii powinni zwrócić swoją uwagę w kierunku niewielkiej gminy w środkowej części kraju. W Verran bo o niej o mowa mieszka i pracuje liczna grupa naszych ...
Hej. Może ktoś się orientuje o której godzinie zaczyna się konkurs z Trondheim 07.03.14 ? Jaka jest cena biletów na konkurs, oraz to czy jest jakieś miejsce parkingowe przed skocznią, czy raczej ...
www.wprost.pl/ar/437231/Nauczyciele-w-US.../#.Uwiv2o2OgJ0.wykop
Rozpowszechniać, udostępniać, rozpowiadać, reklamować!!!! POLONIA OSLO - Drużyna siatkarska, grająca w trzeciej lidze w regionie wschodnim ogłasza!!! Wszystkich chętnych lubiących siatkówkę ...
Witam, chciałbym sie dowiedziec jak przerejestraowac przyczepke zarejestrowana w PL ile wynosi cło i inne opłaty. (mała przyczepka do przewozu motocykli)
hi,czy ktos się orientuje gdzie o tej porze roku można złapać jakieś ryby.W rejonie Oslo lub Drammen
witam orientuje sie ktos jakiego typu pozwolenie na pobyt potrzebne jest do zdawania norweskiego prawa jazdy? prawko juz zaczalem ale nie odnajduje mnie w systemie. mam nr personalny i 6 miesieczne ...
Witam Was wszystkich drodzy rodacy!! Wkrótce do Was dołączam a żem zryty baniok ma, potrzebuję wsparcia grupy aa. Czy wiecie może coś o jakiejś polskojęzycznej, w ostateczności angielskojęzycznej ...
lu j
22-02-2014 14:41
Witam Chciałem prosić o pomoc w napisaniu listu ponaglającego byłego pracodawcę dotyczącego wypłaty za zaległą pensje ferie penge i nadgodzin . Może ktoś miał z Was do czynienia z taką nie wesołą ...
WITAM SERDECZNIE PROSZĘ O POMOC W SPRAWIE WYBORU INTERNETU BEZPRZEWODOWEGO MOBIL.JAKI NAJLEPIEJ WYBRAĆ I JAK TO WYGLĄDA NA TERENIE NORWEGII,CO SIĘ STANIE,KIEDY WYCZERPIĘ LIMIT,PRZYDZIELONY W ...
na portalu gazeta.pl przeczytalam: PIS przedstawil swoj nowy program: praca dla kazdrgo, tanie mieszkania, 500 zl. na dziecko..... Czy to zarty prima aprilisowe robi sie teraz 15-ego lutego ?
Mam takie pytanko,a mianowicie ,przylecialam z yorkiem do No, za tydz bede wracac i nie wiem czy muszę iść z pieskiem tutaj do weterynarza zeby go odrobaczyc przed wylotem czy nie .Ktos cos wie na ...
jak sprawdzic ile sie ma punktow emerytalnych ? Jaki formularz musze wypelnic z NAV aby dostac zapomoge finansowa, bardzo dziekuje za informacje.
witam Jade 26 albo 27 do Poznania. Prom z tananger do Hirstals 9h. Mam 4 miejsca wolne i zapraszam do wspolnej podrozy jade z przyczepa konną wiec mam duzo miejsca. pusta przyczepa i puste auto. moge ...
jak ktos sie orientuje?
witam mam pytanko jakie koszty sa prowadzenia firmy jednosobowej -skladki
lukasz chleb
21-02-2014 09:06
Gdzie , prawdziwi mężczyżni , kedyś usłyszałam takie zdanie że wygineli na wojnie 1 wszej światowej. I chyba to prawda, dlaczego swiatem rzadzą cioty w różowych koszulkach , gdzie faceci z krwi i ...
Witam, Jestem gotów sporo zapłacić za załatwienie pracy w Norwegii stałej lub sezonowej. Niestety znam jedynie komunikatywnie angielski. Mogę wyjechać w każdej chwili. Proszę pisać na niżej podany ...
Witam wszystkich Jestem tu (na forum) nowa, i pozwoliłam sobie wpisać się tutaj, najwyżej szanowny moderator mnie stąd przeniesie... Na początku chciałabym poprosić, żebyście nie wieszali ...
Obilo mi sie o uszy ze mozna pomniejszyc kredyt po remoncie domu lub mieszkania... Po ukonczeniu remontu mozna ponownie "zamówic" meglera do mieszkania i wtedy on ocenia o ile wartosc ...
marionetka O
20-02-2014 22:47
Poszukuje Polskiej pielęgniarki w Porsgrunn lub Skien mój numer telefonu 96728265
witam wszystkich czy ktos sie orientuje zna moze jakas firme gdzie zatrudniaja spawaczy jesli ktos cos bedzie wiedzial prosze o odpis dziekuje i pozdrawiam napewno sie odwdziecze
Witam. Potrzebuje pomocy w sprawie odwołania od decyzji NAV w sprawie nie przyznania renty inwalidzkiej. Dotyczy to mojej mamy, która teraz jest w Polsce, dostała pismo i nie wiemy co robić dalej ? ...
lu j
20-02-2014 18:30
Kierowca CE szuka pracy,ADR,HDS,EU bevis,doswiadczenie w kraju i zagranica,jezyki angielski i dunski. adamec3@wp.pl
Witam szukam namiarów do osoby,która piecze niedrogo torty urodzinowe.W okolicach Oslo,Haslum.z góry dziękuję za pomoc i namiary.
Hej, jak sie z tego wymiksować?
Witam, Orientuje się ktoś jak wygląda przerejestrowanie auta norweskiego w Polsce? Ile to może kosztować i ile jest z tym zachodu?
Jon Doe
19-02-2014 22:55
www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10129754 Jak sie okazuje 10 letni norsk ktory wczesniej zakonczyl podroz w zaspie snieznej uznal ze chce jezdzic i nikt mu nie bedzie zabranial ...
Hej.Mam pytanie, na jakich blachak jezdzicie, bo mam zamiar przywiesc sobie moto ale niwiem czy to duże ryzyko na pl blachak. czy może lepiej zarejestrwac tutaj.
Afrykański pomór świń po raz pierwszy w historii dotarł do Polski. Chociaż wirus ASF nie jest groźny dla człowieka, może okazać się zabójczy dla branży mięsnej. Jak zauważa Piotr Ziemann ze ...
Hej ! Mieszkam w Oslo i szukam chętnych koleżanek które wyjdą ze mna wieczorem na miasto by pogadać i miło spędzić. Mam dość siedzenia wieczorami w domu
kupie zbiornik do spryskiwaczy do wolksvagena caddy 2006 rok okolice oslo lillestrom
to ja to ja
19-02-2014 06:39
Hej mam 36 lat mieszkam w Polsce i z zawodu jestem kucharzem. mam zamiar wyjechać do pracy w Norwegii z zamiarem stałego pobytu. Szukam pracy w Oslo i okolicach. (restauracje, hotele itp). do pracy ...
www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10129563 Tutaj jest wyjasnione ilez to jest pasozytow zerujacych na podatkach i akcyzach ludzi pracujacych.... Realne bezrobocie to okolo 10 % tylko ...
pati muzia
18-02-2014 18:01
Jadę w sobotę 21.02 do Oslo na mityng z zabawą. Jeśli ktoś jest sympatykiem trzeżwości mogę zabrać. Zapraszam na pw.
podobno to on najbardziej troluje w sieci Mężczyzna z Illinois, którego dociekliwi internauci zdemaskowali właściwie na początku jego działalności, umiejętnie gra na kompleksach Polaków. Jego ...
jak w temacie. potrzebny transport Rygge-Oslo 19.02.14 przylot o 11:30, dorosły+dziecko 10l. 96878441
oto urywki z jednego artykułu napisanego przez Polaków Dziennie ok. 5-6 tys. ton polskich produktów z wieprzowiny nie przekracza wschodniej granicy ze względu na embargo, jakie na wieprzowinę z UE ...
17 lutego obchodzimy Dzień Kota! Czytaj więcej na kobieta.interia.pl/dom-i-ogrod/news-rusz...p;utm_campaign=other
www.wykop.pl/ramka/1869410/co-ci-zydzie-ta-polska-zawinila/ komentarze www.wykop.pl/link/1869410/co-ci-zydzie-ta-polska-zawinila/