1 NOK
Witam, szukam sklepu w Oslo gdzie mogę kupić kolczyk do nosa, nie mam pojęcia gdzie tutaj mogę kupić coś takiego. Wie ktoś może ile on moze kosztować? w Polsce płaciłam 5 zł.
Hei, Znajoma kupila lot z Oslo Gardemoen na Gran Canarie. Okazalo sie,ze nie ma waznego paszportu. Teoretycznie wedlug prawa mozna leciec na dowod osobisty. Moje pytanie brzmi czy ktos z Was ...
Witam wszystkich mam prosbe??czy ktos wie jakie papiery trzeba wypelnic zeby wyslac do tolli ???zeby moc jezdzic polskim autem jeszcze rok???moze ktos cos wie wiecej na ten temat,prosze o pomoc ...
zle zaparkowalem autko i wracjac z imprezy chcialem je przestawic no i wsiadlem mialem okropnego pecha bo akurat jechalo politi nie zdążyłem nawet biegu wrzucić , no ale mniejsza z tym , zlapali mnie ...
Ta tutaj, to juz przebila (promilami ) pijana mateczke, ktora wiozla dziecko w bagazniku, bo w srodku nie bylo juz miejsca raportdrogowy.interia.pl/raport-pijani-n...a-dzieci,nId,1405967
Witam! poszukuje noclegu na 1-3 czerwca 2014, 3ech sympatycznych meszczyzn w okolicach najlepiej Tromso,Alty lub Skjervoy.Chcemy odwiedzic tamten region turystycznie i koniecznie wybrac sie na ryby. ...
...
Hei Szukam osób które pracowały w firmie Boreal Transport. Proszę o szczere opinie. Pozdrawiam
Witam,jade w środę 10 kwietnia do polski,woj.Lubuskie,,mam dwa wolne miejsca,,zainteresowanych proszę o kontakt nr.45126914 Rafał
Witam wszystkich mieszkających w Norwegii! Zwracam się z prośbą do Was o wsparcie dla Dominka który mieszka w Polsce,i walczy o życie!!! Proszę o wsparcie!!! Tu poniżej znajduję się link w którym ...
Tomasz Autodiagnoza
07-04-2014 19:25
no to bendziem jeść że cho cho Branża ocenia, że skutki embarga na eksport mięsa wieprzowego i przetworów do Rosji, które zaczyna obowiązywać od dziś, mogą być dramatyczne, bo trudno będzie znaleźć ...
Witam jak w temacie potrzebuje pomocy ,chce złożyć wypowiedzenie swojemu pracodawcy ,nie mam jeszcze nowej pracy i chce się zarejestrować w navie i potrzebuje się dowiedzieć się czy przysługuje mi ...
Młodych ludzi kuszą nie tylko stosunkowo duże zarobki ale też romantyczna wizja niezależności i poznawania nowych miejsc. Rzeczywistość nijak ma się jednak do młodzieńczych wyobrażeń. Prowadzenie ...
Yatsek :)
06-04-2014 16:57
Witam, szukam pracy w okolicy Bergen, Os. Moze to być np. Fabryka lub tym podobne. Moze ktos z was naprowadzi mnie, dzięki. POZDRO
Stawki Polaków zatrudnionych w autoryzowanych serwisach samochodowych w Norwegii zaczynają się od 183 koron na godzinę. Czytaj więcej na ...
Witam Potrzebuje informacji odnosnie wypowiedzenia pracy. Czy norweski pracodawca moze mi nie wyplacic pieniedzy za 2 tyg okres wypowiedzenia? pozdrawiam
Witam.Może ktoś będzie znał namiary na hotele dla robotników w okolicach Oslo .Dziękuję za odpowiedź.
Czy ktos zdawal Bergenstest, czy test na 3 poziomie, czy to jest to samo? Gdzie mozna znalezc przyklady z poprzednich lat tak gwoli orientacji?
norweski krs
05-04-2014 16:55
Witam poszukuję dermatologa polskiego w okolicach Molde. Ma ktoś może jakieś informację czy w ogóle taki lekarz w tych stronach jest? Dziękuję z góry za udzielenie mi jakiś informacji. ...
witam wszysztkich mam pytanko przcowałem gosciu mie zwodził ze umowy zapomnina skonczyłem prace a teraz niechce zapłacic co mam zrobic w tei sytuaci
pracowałem w oslo firma nazywa sie BYGG HANDVERK SERVICE OLAF NIE DOSTAŁEM UMOWY I TERAZ NIECHCE ZAPŁACIC ZA WYKONANOM PRACE UWAZAICIE NA TEGO GOSCIA
Jak w tytule.
Karolina Radlińska
04-04-2014 20:29
witam, mam 25 lat jestem mama 1,5 rocznego synka i chetnie zaopiekuje sie Twoim maluszkiem, kiedy musisz gdzies wyjsc i nie masz z kim zostawic dziecka poprostu napisz. jestem dyspozycyjna, mam ...
Witam! Szukam ODPŁATNIE osoby która jest w stanie zabrać mi do Polski dwa laptopy (samochodem/samolotem/bez znaczenia) w jak najbliższym czasie. ...
po kilkumiesiecznej przerwie w pracy spowodowanej urodzeniem i wychowaniem synka postanowilam wrocic do pracy, takze jezei ktos slyszal lub uslyszy o jakim kolwiek sprzataniu w oklicy Bergen, Asane ...
Czy ktoś może polecić jakieś dobrze wyposażone sklepy eko w okolicach Oslo?
Witam czy ktoś może zna jakieś dobre miejsca we Fredriku lub okolicy na ryby? Od paru dni jeżdżę po mieście w różne miejsca gdzie kiedyś łowiłem i nic w ogóle nie bierze, a zjadłbym jakąś dużą ...
730.000 kroner i avgiftsunndragelser. Totalt avdekket tollerne 1.230 liter vin, 241 liter brennevin, 160 liter sprit, 155.400 sigaretter og 1.000 dopingampuller da de gjennomsøkte lageret. ...
Witam wszystkich, wiem że temat polskich aut to obszerna sprawa na forum, ale potrzebuję wiedzy odnośnie mojej sprawy a nie innych na forum. Jestem w Norwegii od kwietnia zeszłego roku i używam auta ...
Witam wszystkich potrzebuje małej porady dot. wyprowadzki z wynajmowanego mieszkania. Właśnie wyprowadziełem sie z mieszkanka które wynajmowałem, właściciel podczas kontroli stwierdził że wszystko ...
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej najciekawszych zakątków Norwegii. Wyniki badań bedą wykorzystane do pracy magisterskiej ...
WITAM!POSZUKUJĘ PRACY JAKO BLACHARZ-LAKIERNIK LUB JAKO KIEROWCA KATEGORI C W REGIONIE TELEMARK! JEŻELI KTOŚ MA JAKIES NAMIARY PROSZĘ O KONTAKT :46242063
Witam Z powodu rozbiórki domu w którym mieszkam poszukuje pokoju do wynajęcia z użytkowaniem kuchni i łazienki w Jessheim i okolicach . Jestem osobą pracującą na dwie zmiany. Info z ceną proszę ...
Witam! Poszukuje transportu z dowolnego miejsca w Polsce (mieszkam w Warszawie, ale moge dojechac) do Bergen. Z góry dziękuje za jakiekolwiek info lub pomoc. Tel: +48 662105793 Tlf: +47 ...
Witam tak jak w temacie, poszukuje transportu z Oslo do Karlskorona w Szwecji, mam prom 12 kwietnia o 9:00 rano. Może ktoś jedzie na ten sam prom i ma wolne miejsce w aucie? Pozdrawiam!
czy z polskiego konta mogę zapłacić przez schibsted payment? ja próbuje i pojawia się komunikat braku kasy, mimo ze jest czy tylko z norweskiego konta można?
Hei Od następnego roku szkolnego przeprowadzam się do Oslo. Jestem w 2 liceum iii właśnie tego się boję. Niestety wyjeżdżam dopiero teraz, ale to też ostatni dzwonek (łączenie rodzin) przed 18. ...
www.dagbladet.no/2014/03/29/nyheter/dbtv...ksperiment/32530246/ Polacy wzorem dla norwegow
Teatr Hålogaland przy współpracy ze studentami Uniwersytetu w Tromsø organizuje 3 dniowy minifestiwal poruszający temat kryzysu ekonomicznego w Europie i jego wpływu na tożsamość narodową, kulturę i ...
CZY TO JASTA 102?
a u was też mówią, że od jesieni, czyli października znajomość języka będzie obowiązkowa i firma musi zwolnić wszystkich, co norweskiego znać nie będą
Witajcie! jestem studentką Psychologii na Uniwersytecie Gdańskim. W ramach mojej pracy magisterskiej w Zakładzie Psychologii Międzykulturowej i Psychologii Rodzaju realizuję badanie, które dotyczy ...
Witam, moje zapytanie odnosi się jak w temacie statków handlowych bądź towarowych a w sumie każdego rodzaju Czy wie ktoś może coś na temat pracy na statkach? mam stopień marynarza ponad 3 miesiące ...
Hej . Mieszkam w Oslo i szukam nowych koleżanek , znajomych Jeśli też szukacie to piszcie Pozdrowienia
Norweg szefem NATO wiadomosci.onet.pl/kraj/szef-bbn-o-stolt...bra-dla-polski/mn5hs jak to dobrze ze to taki bojowy narod
Czy może ktoś mi konkretnie ale prosze KONKRETNIE wyjaśnik po jakim czasie przepracowanym uzyskuje sie prawa do emerytury, ewentualnie gratyfikacji za czas przepracowany w Norwegi...bo już tych ...
witam. czy moze ktos rozliczal sie przez firme multinor
Witam.. odsprzedam bilet lotniczy.. Dostałem urlop na święta. Ale 17.03.2014 dostałem wypowiedzenie... a w miedzy czasie miałem zarezerwowany bilet do Polski i Do Oslo.. A w obecnej sytuacji ...
Krystian Krystian
27-03-2014 23:22
Hei Mam do Was parę pytań, ale najpierw chciałabym opisać jak się sprawy mają. Mam 17 lat (2 lo), mój tata (z wykształcenia budowlaniec, nie wiem tak dokładniej) pracuje w Norwegii już jakieś 10? ...
Oto kolejne dowody na to ze niedosc ze "swinie korytne" kradna to jeszcze niszcza kapitalizm czyli rozwoj gospodarczy w Polsce: ...
pati muzia
27-03-2014 15:40
Tak dla odmiany od reszty tematow czas na "kapitalistycznego" newsa: www.dn.no/nyheter/2014/03/27/Finans/tror...ikkelig-overraskelse Sparebank 1 Markets czyli jedno z najskuteczniej ...
Witam wszystkich mam do was pytanie , w kwietniu jadę do Norwegi pod Oslo do pracy w serwisie ogumienia samochodowego przez agencję pracy , nigdy nie byłem w Norwegi , w podróż wybieram się dość ...
Witam, czy orientuje sie ktos czy w Norwegii honorowane sa kursy ADR i HDS zrobione w Polsce? Czy karte kierowcy trzeba wymieniac na norweska czy wystarczy ta wyrobiona w Polsce? I najwazniejsze ...
Marcin Plt
26-03-2014 21:20