Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NAV - Norwegia

Czytali temat:
(321 niezalogowanych)
6 Postów
Marcin Maldzis
(MarcinMaldzis)
Wiking
Mam mały problem z socjalem.
W mojej rodzinie jedna osoba pracuje i zaczęliśmy brać socjal z nav.
Dostaliśmy za 2 miesiące i nagle chcą papiery wydruki z banku, rachunki za mieszkanie iiii
chcą kopię papierów ze osoba bezrobotna poszukuje pracy. Musimy wysyłać im 2 na miesiąc
Dokładnie mają to być 2 wnioski o zatrudnienie i teraz pytanie jak je napisać albo czy pracodawca odmawiając przyjęcia do pracy powinien mi napisać.
Proszę o pomoc jeśli to możliwe i jeżeli ktoś rozumie o co mi chodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
MarcinMaldzis napisał:
Musimy wysyłać im 2 na miesiąc
Dokładnie mają to być 2 wnioski o zatrudnienie i teraz pytanie jak je napisać albo czy pracodawca odmawiając przyjęcia do pracy powinien mi napisać.

Chodzi pewnie o kopie twoich podan o prace, czyli masz minimum wysylac 2 podania o prace na miesiac. A jak wysylasz pisemne podanie o prace, to na ogol dostaje sie pisemne potwierdzenie przyjecia podania, ewentualnie pisemna odmowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Maldzis
(MarcinMaldzis)
Wiking
Zgadzam się ale na te podania co wysłaliśmy a było ich z sporo dostaliśmy tylko jedną odpowiedź i co dalej mam zrobić? A nav chce i jak im to dostarczyć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
MarcinMaldzis napisał:
Zgadzam się ale na te podania co wysłaliśmy a było ich z sporo dostaliśmy tylko jedną odpowiedź i co dalej mam zrobić? A nav chce i jak im to dostarczyć?
Daj im kopie swoich podan i powidz, ze chociaz tyle wyslales, to dostales tylko jedna odpowiedz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Maldzis
(MarcinMaldzis)
Wiking
Dzięki spróbujemy w ten sposób...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok