Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jaka karte kredytowa wybrac? - Norwegia

Czytali temat:
Tabmoc Al Throm piotr wegrzyn Sylwia Łukaszek ON Tamten Joanna1978 Paulina d stan mlynski Dominika Xyz (1837 niezalogowanych)
15 Postów
Koala Koala
(Koala5)
Wiking
Witam mam pytanie odnosnie karty kredytowej. Jaką wybrać tu w norwegii najlepiej? Chodzi mi o kredyt do 10 lub 15 tys. Proszę o odwiedzi tylko osoby które naprawdę mają o tam pojęcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Koala5 napisał:
Witam mam pytanie odnosnie karty kredytowej. Jaką wybrać tu w norwegii najlepiej? Chodzi mi o kredyt do 10 lub 15 tys. Proszę o odwiedzi tylko osoby które naprawdę mają o tam pojęcie.
BZDURNE ... PYTANIE .
---
Jeszcze bardziej Bzdurne żądanie ...
---
I tylko tyle z Mojej strony
Niech się inni męczą z twoją PODWÓJNĄ arogancją !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Koala5 napisał:
Kredyty wiaza sie z wysokim oprocentowaniem, nawet do 20%.
Tu masz cos:
www.kredittkorttesten.no/sammenlign-kred...ni-7wCFeHTcgodWkAAnA
No i wiekszosc bakow tez to oferuje, czyli jak masz w banku konto, to i mozesz tam wziasc kredyt.

Osobiscie odradzlabym karte kredytow, jezeli nie jestes w stanie szybko splacic dlugu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
Visa Classic lub Mastercard...na AmericanExpress Cie nie stac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok