Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

TRENER PERSONALNY - Norwegia

16 Postów

(Ania1990)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych,

Moja oferta skierowana jest zarówno do osób chcących poprawić swoja sylwetkę poprzez redukcje tkanki tłuszczowej, rozbudować muskulaturę czy tez poprawić kondycje.

O mnie:
Od 10 lat aktywnie zajmuje się sportem: lekkoatletyka, fitness oraz sportami walki.
Moimi największymi sukcesami w życiu sportowym to:
Reprezentantka kadry Polski w skoku w dal
Kilkakrotna medalistka Mistrzostw Polski w skoku w dal
Medalistka Mistrzostw Polski w kickboxingu w formule K-1
Obecnie zajmuję się fitness sylwetkowym

Specjalnie dla Ciebie przygotuje program treningowy połączony z odpowiednio skomponowaną dietą i suplementacją dostosowaną do Twoich potrzeb, wymagań i predyspozycji.

Do usług oferowanych przeze mnie jako, trenera personalnego należą między innymi:
Doradztwo dietetyczno-treningowe
Dobór odpowiedniego planu treningowego i dietetycznego
Dobór odpowiedniej suplementacji
Odchudzanie i redukcja tkanki tłuszczowej
Likwidacja cellulitu
Ćwiczenia dla osób z nadwagą
Kształtowanie sylwetki
Rozbudowa muskulatury i poprawa wyników siłowych
Poprawa siły i wydolności

Najważniejsze jest jednak to ,ze sport jest moja pasja, a wizytówką Twoje efekty!
Nie oferuje „suchych” porad które możecie Państwo wyczytać w mniej lub bardziej profesjonalnych pismach.
Do każdego klienta podchodzę kompleksowo i indywidualnie.

Z trenerem osobistym osiągniesz szybkie rezultaty w krótkim czasie ! ! !

Email: ania.bajko@gmail.com
Region: Miasto i okręg Oslo
Telefon: 92516596
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Ania1990 napisał:

Moja oferta skierowana jest zarówno do osób chcących poprawić swoja sylwetkę poprzez redukcje tkanki tłuszczowej, rozbudować muskulaturę czy tez poprawić kondycje.

O mnie:
Od 10 lat aktywnie zajmuje się sportem: lekkoatletyka, fitness oraz sportami walki.

Specjalnie dla Ciebie przygotuje program treningowy połączony z odpowiednio skomponowaną dietą i suplementacją dostosowaną do Twoich potrzeb, wymagań i predyspozycji.

Do usług oferowanych przeze mnie jako, trenera personalnego należą między innymi:
Likwidacja cellulitu
Kształtowanie sylwetki

Najważniejsze jest jednak to ,ze sport jest moja pasja, a wizytówką Twoje efekty!
Nie oferuje „suchych” porad które możecie Państwo wyczytać w mniej lub bardziej profesjonalnych pismach.

Milo slyszec, ze masz taka pasje, ale to za malo jak na trenera. Jezeli sie orientujesz w temacie sportow silowych to pewnie wiesz, ze nie ma takiego tytulu/zawody w polskim sporcie silowym/sylwetkowy. Mozesz byc co najwyzej instruktorem. A taki badziew kosztuje 800pln w PZKFiTS. 3 weekendy. Nie ma takiego zawodu wpisanego w rejestr zawodow - TO tytulem sprecyzowania.
Jakie masz kompetencje ( oprocz pasji i kariery zawodniczej) ?
Jakie kompetencje z dietetyki? Dietetyk po AM lub SGGW ?

Co za toba stoi, oprocz checi? Poniewaz w Polsce nie ma szkoly trenerskiej musialas skonczyc cholernie drogie kursy za granica. Najlepsze w US u Pouliquina.
poliquin.gosignmeup.com/dev_students.asp?

Bardzo dobre w Anglii i Rosji i cos taja rowniez we Francji. O antypodach nie wspomne, bo mysle, ze za daleko.

Wiec prosze napisz cos wiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(Ania1990)
Wiking
Wacek1 napisał:
Ania1990 napisał:

O mnie:

Likwidacja cellulitu
Kształtowanie sylwetki

Milo slyszec, ze masz taka pasje, ale to za malo jak na trenera. Jezeli sie orientujesz w temacie sportow silowych to pewnie wiesz, ze nie ma takiego tytulu/zawody w polskim sporcie silowym/sylwetkowy. Mozesz byc co najwyzej instruktorem. A taki badziew kosztuje 800pln w PZKFiTS. 3 weekendy. Nie ma takiego zawodu wpisanego w rejestr zawodow - TO tytulem sprecyzowania.
Jakie masz kompetencje ( oprocz pasji i kariery zawodniczej) ?
Jakie kompetencje z dietetyki? Dietetyk po AM lub SGGW ?

Co za toba stoi, oprocz checi? Poniewaz w Polsce nie ma szkoly trenerskiej musialas skonczyc cholernie drogie kursy za granica. Najlepsze w US u Pouliquina.
poliquin.gosignmeup.com/dev_students.asp?

Bardzo dobre w Anglii i Rosji i cos taja rowniez we Francji. O antypodach nie wspomne, bo mysle, ze za daleko.

Wiec prosze napisz cos wiecej.

Bardzo dobrze, że pytasz jestem po Akadamii Wychowania Fizycznego, instruktorem fitness i kulturystyki, ukończyłam takie kursy. Mój chłopak jest kulturystą i także instruktorem kulturystyki. Za tydzień będziesz mógł obejrzeć moją i jego stronę, w której będzie wszystko opisane dokładnie. Pamiętaj także, że instruktor instruktorowi nie równy, więc każdy ma inne pojęcie o tym wszystkim, każdy ma inną wiedzę, a ja przy okazji doświadczyłam to wszystko na swoim ciele. Pozdrawiam serdecznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Zawodowym powiadasz, Jedyny w Polsce to Robert Piotrkowicz. JA osobiscie w Polsce znam tylko dwoch, ktorzy maja pojecie( i prawdziwe papiery trenerskie) Nr 1 to Puma i troche dalej Wodyn.
Napisz jak sie nazywa twoj chlopak. Ach.. Ja mowie o naturalnej kulturystyce a nie brojlerach
Co do suplementow o ktorych napisalas, to mam zdanie negatywne:

www.livestrong.com/slideshow/550744-the-...errated-supplements/

Czekam na stronke.

BTW - AWF to za malo aby byc trenerem i dietetykiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(Ania1990)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(Ania1990)
Wiking
Wacek1 napisał:
Zawodowym powiadasz, Jedyny w Polsce to Robert Piotrkowicz. JA osobiscie w Polsce znam tylko dwoch, ktorzy maja pojecie( i prawdziwe papiery trenerskie) Nr 1 to Puma i troche dalej Wodyn.
Napisz jak sie nazywa twoj chlopak. Ach.. Ja mowie o naturalnej kulturystyce a nie brojlerach
Co do suplementow o ktorych napisalas, to mam zdanie negatywne:

www.livestrong.com/slideshow/550744-the-...errated-supplements/

Czekam na stronke.

BTW - AWF to za malo aby byc trenerem i dietetykiem

Jak nie wiesz kto jeszcze to był też Miroslaw Daszkiewicz np.

A jeszcze jedno, czyli tylko dwie osoby w Polsce mogą zostać trenerami Twoim zdaniem tak?

ZAPRASZAM NA TRENING WTEDY PODYSKUTUJEMY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jak nie wiesz kto jeszcze to był też Miroslaw Daszkiewicz np.

A jeszcze jedno, czyli tylko dwie osoby w Polsce mogą zostać trenerami Twoim zdaniem tak?

Ze byl to ja wiem, ale on trenowal i wystepowal gdy ty mialas rok a ja niewiele wiecej, wiec nie sadze, ze to twoj facet. ( no chyba, ze sie myle) Napisalas "zawodowym kulturysta" Nie trzeba byc Holmsem, by wiedziec, ze jest jeden taki w Polsce( blad zalozenia polega na tym , ze przyjalem iz to Polak)

Co do kolejnego pytania: Zostac to moze nawt i z milion osob, pytanie ilu ma obecnie prawdziwe papiery poszkolach o ktorych mowilem i ktore sa uznawane w swiecie( Ma puma i Wodyn) Moze ktos jeszcze, ale o nim nie slyszalem.

Wszyscy inni maja papiery instruktora i wedlug polskiego prawa moga jedynie pokazac jak uzuwac sprzetu na silowni. Choc i tego nie powinni. Jeszcze nie spotkalem takiego ktory czytal np to:
www.amazon.com/Weightlifting-olympic-sty...y-Kono/dp/0970987102
www.amazon.com/Starting-Strength-3rd-Mar...22738/ref=pd_sim_b_4
www.amazon.com/Science-Practice-Strength...6289/ref=pd_sim_b_27

To biblia liftu i techniki. Jezeli masz o tym pojecie to mamy o czym rozmawiac. Jezeli twoja wiedze pochodzi od polskich specjalistow ze zniszczonym kregoslupem, stawami i watrobie to szkoda mojego czasu na dyskusje. TLudzie powyzej ELita!!! Dochodzi jeszcze Gironda i Poliquin. Oracz czesciowo Tib z T nation. Reszta to popeliniarze.

A jedzonko? poczytaj Colpo i wielu innych. Z polski wiedza pochodzi z przed 20 lat. To samo z lekarzami Popytaj ich o suplementacje przy braku D3 to zobaczysz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(Ania1990)
Wiking
Wacek1 napisał:
jak nie wiesz kto jeszcze to był też Miroslaw Daszkiewicz np.

Ze byl to ja wiem, ale on trenowal i wystepowal gdy ty mialas rok a ja niewiele wiecej, wiec nie sadze, ze to twoj facet. ( no chyba, ze sie myle) Napisalas "zawodowym kulturysta" Nie trzeba byc Holmsem, by wiedziec, ze jest jeden taki w Polsce( blad zalozenia polega na tym , ze przyjalem iz to Polak)

Co do kolejnego pytania: Zostac to moze nawt i z milion osob, pytanie ilu ma obecnie prawdziwe papiery poszkolach o ktorych mowilem i ktore sa uznawane w swiecie( Ma puma i Wodyn) Moze ktos jeszcze, ale o nim nie slyszalem.

Wszyscy inni maja papiery instruktora i wedlug polskiego prawa moga jedynie pokazac jak uzuwac sprzetu na silowni. Choc i tego nie powinni. Jeszcze nie spotkalem takiego ktory czytal np to:
www.amazon.com/Weightlifting-olympic-sty...y-Kono/dp/0970987102
www.amazon.com/Starting-Strength-3rd-Mar...22738/ref=pd_sim_b_4
www.amazon.com/Science-Practice-Strength...6289/ref=pd_sim_b_27

To biblia liftu i techniki. Jezeli masz o tym pojecie to mamy o czym rozmawiac. Jezeli twoja wiedze pochodzi od polskich specjalistow ze zniszczonym kregoslupem, stawami i watrobie to szkoda mojego czasu na dyskusje. TLudzie powyzej ELita!!! Dochodzi jeszcze Gironda i Poliquin. Oracz czesciowo Tib z T nation. Reszta to popeliniarze.

A jedzonko? poczytaj Colpo i wielu innych. Z polski wiedza pochodzi z przed 20 lat. To samo z lekarzami Popytaj ich o suplementacje przy braku D3 to zobaczysz.

ZAPRASZAM NA TRENING MAMY O CZYM ROZMAWIAĆ! POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA MAM NADZIEJĘ JEŻELI CZUJESZ SIĘ WYSTARCZAJĄCO MĄDRY ABY STANĄĆ TWARZĄ W TWARZ BEZ INTERNETU I KOMPUTERA.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
ZAPRASZAM NA TRENING MAMY O CZYM ROZMAWIAĆ! POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA MAM NADZIEJĘ JEŻELI CZUJESZ SIĘ WYSTARCZAJĄCO MĄDRY ABY STANĄĆ TWARZĄ W TWARZ BEZ INTERNETU I KOMPUTERA

Po co ta sztuczka sofistyczna? Jak bylem maly, to koledzy zawsze mowili, " na pewno nie skoczysz z tego drzewa, zaloze sie" - i ja nie skakalem. Znam swoja wartosc. Moge odwrocic pytanie.

Moze najpierw ustosunkujesz sie do tego co napisalem? Niech i inni wiedza, jakie masz zdanie wobec gigantow bodybuiding. Zgadzasz sie czy moze jestes w opozycji do tego co napisalem?

Dlaczego mam marnowac czas na trening z kims kto na przyklad ma ograniczine horyzonty( nie mowie, ze ty takie masz) Napisz cos wiecej a porozmawiamy.

BTW. JA w rozmowie o treningu, dietetyce, nie musze sie sie podpierac netem. Jestem przekonanym, ze o pozycjach ktore umiescilem w poscie powyzej raczej nie slyszalas. Jezeli sie myle to mnie zaskocz panno Anno.

Powodzenia w treningu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok