1 NOK
Witam mam do oddania retro rame do łóżka o wymiarach 160/200 w zagłówku sa małe półki z szufladkami Tel 40976897 Oslo Zdjecie ramy mozna zobaczyć na moim profilu
sebastian sebastian
14-03-2014 14:42
Witam Potrzebuje dzisiaj przewieść 2 łóżka 75/200 w Oslo nie daleko z sinsen na helsfyr Jeżeli jest ktoś chętny żeby zarobić proszę o kontakt 93952712
Tomasz Kuczmański
14-03-2014 13:50
(interesuje nas praca z zakwaterowaniem) Witam. wraz z moją dziewczyną szukamy pracy na terenie Norwegii. Anna jest młodą, inteligentną, elokwentną, rezolutną kobietą mająca doświadczenie w pracy ...
mariusz mariusz
14-03-2014 11:40
Mam pytanie wie ktos jak nazywa sie ten dodatek do rodzinnego dla dziecka ktore nie idzie do przedszkola po skonczonym roku?
Michal Wudniak
14-03-2014 11:12
odpowie mi ktos na pytanie ile moge poruszac sie w norge autem na polskich blachach
nastepny norweg usiluje mnie okrasc ch czce zebym js placil za remont mieszkania a dsokladniew za wymianie rynny dachowej i rur spustowysch za wymiane spolesnialych okien za wymiane ...
pati muzia
14-03-2014 09:32
to jawna dyskryminacja i rasizm gorszy od Putina wyborcza.pl/1,75248,15559934,Jak_sojusz_...lskim.html?piano_d=1 Zgodnie z Traktatem Spitsbergeńskim z 1920 r. Svalbard trafił pod jurysdykcję ...
pati muzia
14-03-2014 00:42
Jak ktoś zainteresowany to pisać lub dzwonić +48505611348
Jedzie ktoś z drammen lub bliskich okolic może na rygge 19.03 ? i/albo z powrotem 22.03? Jeśli tak, to może ma ktoś miejsce w samochodzie, oczywiście dorzucam się na paliwo mam nadzieje, że taniej ...
W szarzyźnie minionej epoki zawsze znalazła się okazja do wychylenia kielicha. "Narzeczona zdradza - seta, cenzura zdejmuje książkę - pół litra, nasi przegrywają z Ruskimi w nogę - ...
Witam, czy ktoś się orientuje, czy aby Nav wypłacił -kontantstøtte , to dziecko musi przebywać w Norwegii?? Dostalismy pismo z navu, że w ciągu 2 tygodni wypłacą nam zaległe pieniądze, po czym mija ...
finanse.wp.pl/kat,1033705,title,Sledzie-...68348,wiadomosc.html faktyczie sledz jest teraz pokarmem dla zamoznych, jak sie na to patrzy to dziw bierze ze za sledzia ktorego lapia w morzu biora ...
WITAM KOBITKI POCHWALCIE SIE CO DOSTAŁYSCIE NA DZIEN KOBIET OD MĘŻCZYZN?? SA JESZCZE JACYS ROMANTYCY CZY JUZ WYGINELI JAK MAMUTY
Mam do oddania bilet lotniczy stavanger-szczecin w dniu 24.03.2014 wylot o godzinie 8.50. Chetni pisać na marciaz@o2.pl
Jestem mgr inż. architektury krajobrazu. Posiadam duże doświadczenie zarówno w projektowaniu jak i realizacjach. Na studiach wykonywałem projekty dla firm, później założyłem własna firmę i ...
hej, czy ktoś może jedzie 20 kwietnia z Wrocławia do Berlina na lotnisko Berlin schonefeld?? Mam lot o 9. 10 , a raczej żaden autokar nie jeździ w święta. Chętnie zapłace i zabiorę się z kimś mój ...
Witam wszytskich chcialem sie zapytac was czy w oslo znajde jakies uliczne silownie ? jakies parki w ktorych mozna pocwiczyc drazek np?
M. M.
12-03-2014 16:34
nosz wasza mat' to my wam miasta zakładali jak Kijów i Lwów my wam kulture nieśli oświatem i pożądek a wy teraz tak kacapy - Dwa wieki pod Polakami, gdy Ukraińców traktowano jak niewolników ...
www.aftenposten.no/okonomi/Trygdebruken-...erasjon-7499085.html Wedlug tego oto norweskiego artykulu wyniki badan statystycznych wskazuja ze rodzice ktorzy zyja na "rencie" bardzo czesto ...
Chcę kupić wiertarkę mężowi na urodziny. Która z tych 3 jest najlepsza? www.clasohlson.com/no/Black-&-De...utrekker/Pr408631000 www.jula.no/bor-skrutrekker-egbl188k-18v-38nm-060230 ...
Hurra for verdens verste mobbeland! Norge topper også statistikken for sosial utstøting av menn. Med lang levealder, få fødte barn, mange barn født av mor uten partner og høy skilsmissefrekvens der ...
obsrywając własną flagę narodową i czemu ma służyć wypisanie nazwy kakrojciowiska skąd wypełz że co tam takie wybitne osobniki czy żeby w telewizorze zobaczyli skąd on dał tu radę się przesmyrknąć ...
nie licz na to, że ktoś będzie za ciebie umierał Na początku 2014 roku w "Rzeczpospolitej" ukazał się kolejny sondaż. W badaniu Homo Homini jedynie 19 proc. Polaków zadeklarowało, że ...
Witam. Mam pytanko, na dniach w centrum Oslo dostałam mandat na bezpłatnym parkingu aczkolwiek nie wzięłam biletu, który trzeba umieszczać za szybą. Samochód jest na polskich tablicach, posiadam ...
Izraelscy żołnierze zastrzelili jordańskiego sędziego na granicy między Jordanią a okupowanym przez Izrael Zachodnim Brzegiem Jordanu. Sędzia był pochodzenia palestyńskiego - poinformowali ...
ta zima byla bardzo ciezka.Mam sporo zaleglosci platniczych.I tu mam moze dziwne pytanie...Do kiedy nie odcinaja pradu za niezaplacone rachunki.Chodzi mi czy mam jeszcze czas do konca marca jak ...
no już z tydzień, albo i dłużej nie słychać aby kogoś złapali Norwegi szukają jak i szukali przygłupki na pewno jakiejś lepszej metody szmuglu nie wynaleźli hmm nie to nie możliwe aby wam się ...
Hej. Szukam Polki,która pracuje w salonie fryzjerskim w Norwegi. Potrzebuję kilka informacji. Głównie na temat języka-w jakim stopniu trzeba go znać . (Gdzieś tam obiło mi się o uszy, że w norwegi ...
Witam Szukam Polskiego Salonu Fryzjerskiego w Bryne , Sandnes lub okolicach. Z góry dziękuję za odpowiedz.
dzusta 208
08-03-2014 16:42
Yatsek :)
08-03-2014 15:46
Witam forumowiczów ! Mam pytanko , czy da się kupić bilety przy skoczni , czy trzeba kupić je w kiosku lub na stronie internetowej ? Dziękuję za pomoc !
Witam, dział Wspólna Podróż zrobił się szczególnie popularny przed Świętami. Obecnie znajduje się tam ponad 150 przejazdów, a większość z nich są całkowicie za darmo!. Wprowdziliśmy też kilka zmian ...
Paweł rudy
07-03-2014 12:29
Mam mały problem z socjalem. W mojej rodzinie jedna osoba pracuje i zaczęliśmy brać socjal z nav. Dostaliśmy za 2 miesiące i nagle chcą papiery wydruki z banku, rachunki za mieszkanie iiii chcą ...
Marcin Maldzis
06-03-2014 10:13
witam dzień dobry mam problem z navem, a mianowicie .... Zazaczęłam pracę i po jakims czasie okazalo sie ze jestem w ciąży pra pracowalam od 1.07 do 25.11 a nastepnie poszlam na zwolnienie ...
natalia moltkau
06-03-2014 09:11
Witam mam pytanie odnosnie karty kredytowej. Jaką wybrać tu w norwegii najlepiej? Chodzi mi o kredyt do 10 lub 15 tys. Proszę o odwiedzi tylko osoby które naprawdę mają o tam pojęcie.
Witam Jestem nowy na forum, to mój pierwszy post, więc nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział na taki temat. Jeśli nie, to proszę administrację o przeniesienie. Mieszkam w Oslo i szukam pracy ...
Po prostu miej wyje...a będzie Ci dane, jak to mawia młodzież. Jak się okazuje ta teoria ma swoje poparcie także w psychologii... By żyło się lepiej po prostu wystarczy się mniej przejmować - na to ...
Z roku na rok rośnie liczba zgłoszeń dotyczących piractwa komputerowego w polskich firmach. O ile w 2011 r. Business Software Alliance, czyli organizacja zrzeszająca producentów oprogramowania, ...
Witam potrzebuje wysłać paczkę jak w tytule. Jest to rozrusznik do samochodu . Jeśli ktoś robi jakiś transport badz jedzie po tej trasie proszę o kontakt.Bogdan tlf. 96823160
Witam wszystkie kobietki! Proszę o pomoc w znalezieniu polskiej fryzjerki,najlepiej z salonem w Oslo,bądź okolic.Jeśli znacie jakąś Panią,która zna się na swoim fachu,można jej zaufać i oddać się w ...
bo polski rząd Polaków okrada żydy Polaków okradają komuchy Polaków okradają ruskie Polaków okradają cykliści Polaków okradają ciapate Polaków za granicą okradają trzęsienie ziemi w Pakistanie ...
Witam Mam pytanie dotyczące ściągania alimentów na dziecko. Sprawa ciągnie się dość długo i z tego co wiem z informacji przekazanych mi przez Sąd Okręgowy w Polsce, to Norwegia uznała mi wyrok z ...
lu j
04-03-2014 19:59
Witam poszukuje transportu z Warszawy do Bergen. Potrzebuje przewieźć silnik do auta osobowego, drzwi i zderzak. Może ktos ma namiary na sprawdzona firmę która zrealizuje usługę w miarę szybko. ...
Wojciech Tomaszewski
03-03-2014 20:51
Wy tu o wszach i Ukrainie, a seryjny samobojca w Polsce nadal dziala fakty.interia.pl/polska/news-slaskie-nie...j-aferze,nId,1140996
Igor Glogowski
03-03-2014 20:37
witam przeprowadzam sie z męzem i dwójką dzieci 3 latka i 9 lat w lipcu do Stord czy sa tam Polskie rodziny z dziećmi??
BOHATEROM CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM
stanislaw szczegielniak
02-03-2014 23:45
Hejka wszystkim . moze ktos wie czy zmienilo sie cos w przepisach dotyczacych polskich tablic ,bo slyszalem ze o lutego mialy nastapic jakies zmiany korzystne dla nas. Dzieki za ...
Witam czy wie ktos może czy dostane otręby granulowane w norwegii ,może ktoś wie jak się one tu nazywaja i gdzie można ich szukać bardzo proszę o pomoc .
Cześć, mam piękny plan wybrać się w sezonie letnim do Norwegii, chciałbym spędzić tam ze 3 tygodnie i zjechać sobie jak Norwegia wysoka i szeroka. Które miesiące wybrać? Kiedy najładniej, ...
Witam, jakie są warunki otrzymania paszportu norweskiego ? Czytałem że : 1. Egzamin, albo... 2. albo 7 lat pobytu i udokumentowane 300 godzin kursu norweskiego. Czy to prawda, czy konieczna jest ...
Czy mże ktos bedzie jechal z oslo do torp 6 marca 2014 na lotnisko ??????????????????? najchetniej kolo 5.00
lu j
28-02-2014 18:48
Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post na tym forum więc jeżeli użyłem niewłaściwego wątku to najmocniej przepraszam. Ostatnio przeglądając gazetę anonse natknąłem się na ofertę ...
Niezly Jazz na lotnisku we Frankfurcie odstawil przydupas Donka J.Protasiewicz. Pijany jak swinia dar sie do niemieckich fukcjonarjuszy Heil Hitler,Nazi,.. itp. Bo wiecie, wszystko przez ...
Witam. Szukam pomocy w stworzeniu cv w języku norweskim. Wszystkich chętnych pomóc pozdrawiam i zapraszam do kontaktu na michallmatulka@gmail.com.
Michał Matulka
28-02-2014 10:45
A w Radomiu mozna wygrac indeks! www.hotmoney.pl/Dostana-indeksy-za-smsy-...ocja-uczelni--a33360
Witajcie! Jestem studentką V roku Psychologii na Uniwersytecie Gdańskim. Moim celem i marzeniem jest podjęcie pracy z dziećmi. W jakim charakterze? Na pewno z maluszkami w wieku przedszkolnym i ...