Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

J.Protasiewicz( PO) we Frankfurcie: Heil Hitler - Norwegia

Czytali temat:
kuba amandisz (1778 niezalogowanych)
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Niezly Jazz na lotnisku we Frankfurcie odstawil przydupas Donka J.Protasiewicz.
Pijany jak swinia dar sie do niemieckich fukcjonarjuszy Heil Hitler,Nazi,.. itp.

Bo wiecie, wszystko przez Kaczynskiego i Macierewicza ,to oni sa winni,
przez ten teror, jaki wprowadzaja w Polsce.Naprawde tego juz sie nie da
wytrzymac.Taki porzadny i Poprawny Jacek Protasiewicz doznal zalamania
nerwowego na lotnisku w Niemczech.
www.bild.de/regional/frankfurt/politiker...s-34850856.bild.html

ps.Tradycyjnie pozdrawiam elektorat PO,dokonaliscie bardzo dobrego wyboru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Polskie media na razie cichutko siedza Liczyli na to, ze sie nie wyda I znowu Pietrzak mi sie przypomina "rzymskokatoliki po kursach w Moskwie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
No coz ...Nie ma lekko.Nasi ojcowie i nasze matki....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez ten egzemplarz "swini korytnej" chcial jedynie swoich giermanskich Panow ktorzy go oplacaja euro srebrnikami pozdrowic, tak jak to lubia najbardziej (lecz nie moga glosno powiedziec).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jak czy­ta­my, zo­stał za­trzy­ma­ny przez jed­ne­go z cel­ni­ków po tym, jak prze­chwy­cił bagaż in­ne­go pa­sa­że­ra. Jeśli wie­rzyć do­nie­sie­niom "Bilda", Pro­ta­sie­wicz pra­cow­ni­ka lot­ni­ska na­zwał "Hi­tle­rem" (stąd okre­śle­nie "na­zi­stow­ski skan­dal". Nie­miec­cy dzien­ni­ka­rze przy­wo­łu­ją też inne skan­da­licz­ne wy­po­wie­dzi, które rze­ko­mo padły z ust po­li­ty­ka PO: "Heil Hi­tler!", "na­zi­sta!" (w kie­run­ku cel­ni­ka) i "czy byłeś kie­dy­kol­wiek w Au­schwitz?" (to py­ta­nie miał za­da­wać prze­cho­dzą­cym obok użyt­kow­ni­kom lot­ni­ska).

Na miej­sce we­zwa­no po­li­cję. Funk­cjo­na­riu­sze za­bra­li eu­ro­po­sła na ko­mi­sa­riat.
Reszta Tutaj
wiadomosci.onet.pl/kraj/bild-protasiewic...we-frankfurcie/xq9gb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Bild-pij...35823,wiadomosc.html
Cały problem wziął się z agresywnego zachowania celnika. To nieprzyjemny typ. Zatrzymał mnie do kontroli. Zgodziłem się, dałem mu paszport dyplomatyczny. Chciał sprawdzić moje bagaże, powiedziałem, że nie ma problemu. Powiedziałem mu tylko, że narusza immunitet dyplomatyczny. Oddając mi dokument powiedział: "Raus". Zapytałem, czy wie jakiego używa sformułowania i żeby odwiedził Auschwitz.

Z doniesień medialnych wynika, że Protasiewicz miał pytać: "Do you know what is Auschwitz? What 'raus' means?.

akurat znajac niemieckich urzednikow wierze poslowi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jasne
Jak zawsze polska pijana swinia nie jest niczemu winna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez to jest sluzaca niemcom korytna swinia.... I nie ma co sie dziwic ze jak sie napil to wpadlo mu do glowy ze swoich "dobroczyncow" ktorzy mu placa euro srebrnikami i napelniaja korytko Sejmowe, pozdrowi tak jak lubia najbardziej....

Bo po pijanemu sie mu zapomnialo ze takie pozdrowienia to jeszcze sa u szkopow niepubliczne.... a jak mu sie potem przypomnialo to zaczal "wykrecac kota ogonem"....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Widze ze pisowskie pieski juz szczekaja
Zapomnialy hofmana co to pisiakiem wymachiwal No tak, on jest kapitalista to jemu wolno))))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez PiS jest jeszcze glupszy od PO a swinie korytne sa takie same w obu partiach (PiSowskie poprostu niebedac w rzadzie maja trudniejszy dostep do koryta).... Wystarczy spojrzec na Kaczora bratajacego sie z Banderowcami... a Macierewicz pewnie gotow im nawet oddac Przemysl.... wiec sluza UE tak samo tylko ze "po cichu" bo wybrali sobie inny elektorat docelowy niz PO....

Jakby PiSowcy zamiast na Cyprze to wczasowali sie w niemczech to by pewnie zamiast rozwalac wozki golfowe malowali "swastyke na wesolo" na scianie hotelu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok