Purii_id napisał:
Wacek1 napisał:
( ups.. byl po angielsku, a na forum angielski tylko komunikatywnie a to za malo na cos takiego.
.
Chyba mamy strasznie wygórowane mniemanie o sobie...
Przykładów jest więcej, jednak na tym pozostanę.
Być może nie jestem miłośnikiem twórczości Maszkara,
ale podpisuję się pod większością jego wywodów.
Ale tylko dlatego, że w życiu należy po prostu być dobrym i pokornym (przed wszystkim)
A wszelkie megalomanie wyrzucać za siebie.
Co do urody Ani, niewątpliwie nie należy do przeciętnych, ale gdybyś mi Wacku nie wytknął jej jako powodu mojego oburzenia, to zapewne przeszedł bym obojętnie.
Dlaczego sie ograniczasz do trybu przypuszczajacego?
Moze mi jeszcze wytlumaczysz, dlaczego w zyciu nalezy byc pokornym? Nie zuwazylem tego na tym forum, a moze to odnosi sie tylko do mnie, bo inni juz moga byc zli i pyszni.
Myslenie zyczeniowe.
Wacek1 napisał:
( ups.. byl po angielsku, a na forum angielski tylko komunikatywnie a to za malo na cos takiego.
.
Chyba mamy strasznie wygórowane mniemanie o sobie...
Przykładów jest więcej, jednak na tym pozostanę.
Być może nie jestem miłośnikiem twórczości Maszkara,
ale podpisuję się pod większością jego wywodów.
Ale tylko dlatego, że w życiu należy po prostu być dobrym i pokornym (przed wszystkim)
A wszelkie megalomanie wyrzucać za siebie.
Co do urody Ani, niewątpliwie nie należy do przeciętnych, ale gdybyś mi Wacku nie wytknął jej jako powodu mojego oburzenia, to zapewne przeszedł bym obojętnie.

Dlaczego sie ograniczasz do trybu przypuszczajacego?
Moze mi jeszcze wytlumaczysz, dlaczego w zyciu nalezy byc pokornym? Nie zuwazylem tego na tym forum, a moze to odnosi sie tylko do mnie, bo inni juz moga byc zli i pyszni.
Myslenie zyczeniowe.