Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Purii_id napisał:
Wacek1 napisał:

( ups.. byl po angielsku, a na forum angielski tylko komunikatywnie a to za malo na cos takiego.
.

Chyba mamy strasznie wygórowane mniemanie o sobie...
Przykładów jest więcej, jednak na tym pozostanę.

Być może nie jestem miłośnikiem twórczości Maszkara,
ale podpisuję się pod większością jego wywodów.

Ale tylko dlatego, że w życiu należy po prostu być dobrym i pokornym (przed wszystkim)
A wszelkie megalomanie wyrzucać za siebie.

Co do urody Ani, niewątpliwie nie należy do przeciętnych, ale gdybyś mi Wacku nie wytknął jej jako powodu mojego oburzenia, to zapewne przeszedł bym obojętnie.

Dlaczego sie ograniczasz do trybu przypuszczajacego?
Moze mi jeszcze wytlumaczysz, dlaczego w zyciu nalezy byc pokornym? Nie zuwazylem tego na tym forum, a moze to odnosi sie tylko do mnie, bo inni juz moga byc zli i pyszni.

Myslenie zyczeniowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
Purii_id napisał:
Wacek1 napisał:

( ups.. byl po angielsku, a na forum angielski tylko komunikatywnie a to za malo na cos takiego.
.

Chyba mamy strasznie wygórowane mniemanie o sobie...
Przykładów jest więcej, jednak na tym pozostanę.

Być może nie jestem miłośnikiem twórczości Maszkara,
ale podpisuję się pod większością jego wywodów.

Ale tylko dlatego, że w życiu należy po prostu być dobrym i pokornym (przed wszystkim)
A wszelkie megalomanie wyrzucać za siebie.

Co do urody Ani, niewątpliwie nie należy do przeciętnych, ale gdybyś mi Wacku nie wytknął jej jako powodu mojego oburzenia, to zapewne przeszedł bym obojętnie.

Dlaczego sie ograniczasz do trybu przypuszczajacego?

-> Bo Cie nie znam..., widze jedynie Twoja sylwetkę poprzez forum, a To nie jest wystarczjące by być czegoś pewnym, heh. Jezeli bezpośrednio zwracam się do kogoś na tym forum, zawsze ograniczam się do gdybania (w przeciwieństwie do innych).

Moze mi jeszcze wytlumaczysz, dlaczego w zyciu nalezy byc pokornym?

- Nie do mnie to pytanie. Jeżeli życie Cię jeszcze tego nie nauczyło, zapewne kiedyś się dowiesz. Oby jeszcze na tym świecie

Nie zuwazylem tego na tym forum, a moze to odnosi sie tylko do mnie, bo inni juz moga byc zli i pyszni.

Niewielu pokornych na forum. Fakt.
Niewielu pokornych na świecie (tymbadziej w "zachodnim", "ucywilizowanym" świecie). Fakt.

Ale zawsze jakaś garstka się znajdzie, dzięki Bogu heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Temat przez 8 stron się rozmydlił,przypomnę fakty;
1- pojawia się oferent z usługą;
2-potencjalny klient ma wątpliwości,
3-oferent nie ma najmniejszej ochoty ustosunkować się do wątpliwości i zwija się

Wnioski-coś tu jest nie teges.
To tak jak bym wszedł do sklepu,począł wypytywać o dany produkt a właściciel sklepu odpowiedział;
-kupujesz albo wypad,nic nie mam zamiaru tłumaczyć.
I oczywiście że wypad,sklepów teraz co niemiara,tylko po co/dla kogo on otwierał ten sklep jeśli nie chce udzielić odp. na podstawowe pytania?

Proponuje też ignorować zupełnie tego maszkara,niedość że debil,stosowany przez niego styl jątrzenia i wichrzenia jest kontynuacją stylu działań ORMO,UB i i innych dobroczyńców w PRL.
Nie załapał się debil na ostatnie rozdanie emeryturek,to teraz podpierdala jako BOSS w jakimś bemingu,a na forum jątrzy żeby nie wyjść z wprawy,a nuż matka komuna wróci.
Łatwo takiego palanta przejrzeć,z ryja zresztą widać-KONFIDENT ORMO.
Ignorować ORMO-wca!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marcin Pawłowski
(marcin2000)
Wiking
Tej Wacek, jak jesteś takim wielkim znawcą tematu to weź nam sie troche pochwal swoją wiedzą.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Czy chodzi o trenera gwiazd?
Jesli tak,to ja sie pisze.Chce schudnac a jednoczesnie przybrac masy.Do tego koniecznie kaloryfer i szkatula jak marzenie!
Cena nie gra roli.Jak chce sie byc modnym i na czasie,to trzeba cierpiec !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
marcin2000 napisał:
Tej Wacek, jak jesteś takim wielkim znawcą tematu to weź nam sie troche pochwal swoją wiedzą.....

Slabo sie znam na piwnicznej farmacji, nie lezy to w kregu moich zainteresowan. Nie sadze, ze jestem w stanie dorownac ci w injekcjach dozylnych, jednak mialem nadzieje na merytoryczna dyskusje.
Po twojej ostatniej PW, sadze jednak, ze "dyskusja" bedzie jalowa.

Zarazaj kolejnych chetnych indolencja i wadami postawy. Bo w twoim smiesznym swiecie haslo przewodnie to "masa ponad wszystko"

beka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marcin Pawłowski
(marcin2000)
Wiking
wacek1 byl takim specjalista od BB,technik tr i ukladania diety po przez badanie krwi,ze nie mogadz sie juz onanizowac na forum bo mu jego zlotych mysli juz zabraklo,najzwyczjniej zlikwidowal swoj profil Wacka lub onanizuje sie juz pod innym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok