Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Z Norwegii do Polski za darmo lub za kilka NOK - Norwegia

Czytali temat:
M. A (1111 niezalogowanych)
96 Postów
Założyciel MN
Witam,
dział Wspólna Podróż zrobił się szczególnie popularny przed Świętami. Obecnie znajduje się tam ponad 150 przejazdów, a większość z nich są całkowicie za darmo!. Wprowdziliśmy też kilka zmian w graficie i funkcjonalności. Zapraszamy do wspólnych przejazdów z Norwegii do Polski!

Szerokiej Drogi
www.mojanorwegia.pl/wspolna_podroz/
Zgłoś wpis
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
Nie wiem własciwie gdzie moge umiescic ten poscik ale mam sprawe Mam samochod na polskich blachach i wlasciwie jest mi on tu nie potrzebny. Pytaliśmy na knoksie o zezłomowanie ale niestety to sie nie opłaci. Samochodzik jest sprawny, może chciałby ktoś kupić za tysiaka ? Ford fiesta 98
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
To moze oddaj za friko. Zaoszczedzisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Krzysztof S
(DaNKriS)
Wiking
no ja bym to oddał komuś za free moze kogos znajdziesz ;p jak ktoś od ciebie to kupi w NO pozdrów go serdecznie xD
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
znalzłam, i pozdrowiłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcin W.
(Cinecek)
Wiking
Przeciez na knoksie płaca Tobie za auto. Jesli przyjedziesz na kołach to wiecej , a jesli laweta to troche mniej , cos kolo 1500.- nok.. nie rozumiem tego co piszesz :-S
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak by to było takie piękne to cały świat złomował by w norge a już na pewno przodowali by w tym nasi krajowi biznesmeni i puścili z torbami szroty w pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(natalia190985)
Wiking
Witam serdecznie,
Może ktoś się orientuje jak się przedostać z Arendal do Sandefijord TRF w sobotę 23 marca? Potrzebuję wyjechać około 4.30 nad ranem... Mam na myśli oczywiście nie zbyt drogi sposób- może ktoś jedzie? chętnie się zabiorę. Oddam część za koszty podróży i przygotuje prowiant
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...cos

ci sie pieknie

piekny pomylilo

'wspolna podroz' to

dodatkowy (czesto staly)

dochod,dla zmotoryzowanych

cwaniakow,a potrzebujacy transportu - dojne krowy !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wioleta Skrodzka
(cookieM)
Wiking
DZIEŃ MATKI!!!!

Chcesz zrobić niespodziankę, przyjemność bliskiej osobie?
Zamów prezent z dostawą do domu na terenie Polski - gratis bilecik z Twoją dedykacją prezent kosz słodki upominek prezent na każdą okazję
wiecej na str fb zapraszam

www.facebook.com/kosz.prezentowy?ref=tn_tnmn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok