1 NOK
Witam czy w Norwegii dostanę płatki jęczmienne lub owsiane? Jeżeli tak to jak się nazywają? Dzięki wielkie za odpowiedź
Gra ktoś w piłke w Oslo?? szukam grupy osob zeby pograc najlepiej w niedziele.
Witam czy ktoś sie orientuje w jaki sposób Norwegia podchodzi do dzieci niepełnosprawnych czy są jakieś dodatkowe świadczenia ,wiecie coś o tym temacie
RAFAL BELLGRAU
28-04-2014 20:35
Witam Kajanie kto ma jakieś info na temat połączenia ze Szwecji do Gdynia lub Gdańska ?? Promy i jak to sie przekłada na sezon zimowy ?? Może jakies linki ceny rady ?? Dzieki pozdrawiam
Siemaneczko ludziska mam do Was pytanie wybieram sie ze znajomymi do jak słyszalam wspanialego TusenFryd. Dowiedzialam sie ze z Oslo Centrum dojeźdzaja tam autobusy. Czy możecie powiedziec gdzie ...
Z okazji dzisiejszej kanonizacji. Znalazłem taki oto smaczny kąsek w Polskiej Prasie. "Ateista po śmierci trafił do piekła. Puka do bram, otwiera diabeł w gajerze od Armaniego, woń Hugo ...
Jako nowy, od kilku dni przeglądam sobie to forum. Wiele ciekawych informacji, ale równocześnie uderzyła mnie jedna rzecz - spora liczba negatywnych komentarzy, opinii, wypowiedzi na temat Polski i ...
Witam. Chcialabym sie dowiedziec czy jest potrzebne prawko na skuter tu na terenie Norge?? Prosze o odpowiedz z gory dziekuje
Witam, zlecę transport z Oslo do okoloce Olsztyna ok 2000 kg .... ubrania, meble < małe meble , fotel, komoda itd> wszystko jest w kartonach albo w workach prosze o propozycje cenowe ...
Tak jak w temacie ,najbliższy weekend czyli 26-27.04 .Prosze o kontakt telefoniczny +48888696966. Pozdrawiam
fakty.interia.pl/malopolskie/news-dzienn...krakowie,nId,1414958 wiadomosci.onet.pl/krakow/dziennik-polsk...dza-w-krakowie/5lg5d Brytyjscy turyści stali się zmorą Krakowa i traktują miasto jak jedną ...
pati muzia
25-04-2014 10:39
Takie maja Panowie mechanicy poczucie humoru w warsztacie Venga w Halden. Pomyslalem ze razem z tymi czesciami mozna by tego idioty zone do Polski wyslac, moze tam by normalnego meza znalazla
Witam witam mam takie małe pytanko: czy ktoś orientuje się co to za zjazd koniarzy w Lier...??? i ewentualnie gdzie znajdę jakieś info odnośnie harmonogramu tej imprezy..? ....a może ktoś z Was ...
Witam, poszukuję polskiej księgowej w Norwegii zajmującej się doradztwem podatkowym dla firm. Czy ktoś ma jakieś namiary? Będę wdzięczna za odp. Pozdrawiam.
Witam szukam kogoś kto piecze torty urodzinowe typu np. Barbie w Oslo . Jeśli ktoś coś wie prosze o ewentualne namiary , będę wdzięczna Pozdrawiam
niedziela.nl/index.php?option=com_conten...-dnia&Itemid=187 Bohaterscy Polacy uratowali dzieci z płonącego mieszkania w Hadze! Prosiłem pozostałych, by mi pomogli, ale nikt nie reagował. ...
no widzisz jaki pech. a moj pech polega tylko na tym,a raczej niewiedza jak poderwac moja urocza sasiadke.jest warta grzechu! a wracajac do tematu ,,walenia konia"- napewno tego nigdy nie ...
Cześć, Czy ktoś się orientuje ile wynosi najniższa emerytura w Norwegii i jak długo trzeba tyrać żeby ją dostać ? Co prawda emigracja jest młoda i raczej emeryta nie ma na Forum ale jeśli ktoś ...
Juliusz Lewicki
22-04-2014 16:57
Witam czy ktos moze udzielic mi informacji na temat firmy Fjordlaks w Alesund??? POZDRAWIAM
Witam, Jak długo muszę mieszkać w norwegii zeby starać się o kupno auta w kredycie. Pozdrawiam
Witam, dzisiaj po piątkowej wycieczce, na zegarach ukazała mi się kontrolka niskiego stanu paliwa, więc zaczęłam się rozglądać za jakąś stacją. Wybór padł na Uno X, z powodu okazyjnej ceny (11,87 ...
Witam. Czy wie ktoś może gdzie i o ktorej godzinie jest święcenie koszyków wielkanocnych w Oslo? Pozdrawiam
Cześć, jestem tu nowy i chciałem zapytać o pare rzeczy związane z wyjazdem do Norwegii. Czytałem różne opinie i wypowiedzi na róznych stronach ale chce sam zapytać żeby te wypowiedzi były akutalne i ...
Witam ! na dniach jadę do Norwegii, zmieniłem auto i nie zdążyłem go przerejestrować na siebie i tu pytanie co zrobić napisać umowę użyczenia , wynajmu auta ? czy przepisać oc na siebie a może po ...
Wesołych Świąt kochani God Påske til alle
Hej! Szukam dla brata dorywczej pracy na roznoszenie ulotek (mam na myśli ulotki z supermarketów itp. wrzucane do naszych skrzynek pocztowych). Czy ktoś z Was orientuje się gdzie można się zgłosić ...
Hej wszystkim Czy może ktoś z Was wie, gdzie można dostać ser na typowy sernik pieczony? albo taki ser z którego da się zrobić takowy serniczek? pozdrawiam
Witam!Zgubiono portfel na nazwisko Marek Blonski.Znalazce bardzo proszę o kontakt tel-004796706625
Witam, może wie ktoś o której odprawiane są msze św. i święcenie "koszyczka Wielkanocnego"?? Dziękuję
Witam. Chcemy z kolegą wrócić na święta drogą lądową przez m. in. Danię, ale mamy mały problem. Nie wiemy w jakiej walucie można płacić za przejazd przez duńskie mosty. wie ktoś czy za przejazd ...
Wie ktoś może czy jest jakaś mapa rozmieszczenia lidla w Szwecji bo chce się wybrać. Czy przy granicy w Svinesund może jest i teraz w czwartek otwarty ? Dzięki za pomoc
co tu opisywać znikająca kałuża, tak słona, że jak masz najmniejsze nawet zadrapanie na ciele - piecze jak diabli jakby cię żywcem przypalali... jedyna "przyjemność" to możliwość ...
Aneta Polak
15-04-2014 11:23
Zapraszam do zapoznania się z filmikiem na mojej stonie przemeklesniak.dreamtrips.com/ . Do tego polecam . Serdecznie zapraszam Przemek PS. Z checia odpowiem na wszystkie pytania dotyczące ...
Witam. chcialam lecie do polski z irlandii przez norwegie...czy ktos mi moze podpowiedziec w jaki ( w miare najszybszy ) sposob moge dostac sie z lotniska w Oslo na lotnisko Torp? taxi nie w chodzi w ...
kasia sonta
14-04-2014 15:14
witam Was ludziki! podzielcie sie prosze ze mna informacja na tamat soli peklowej. jak jest po norwesku sól peklowa, peklująca (lub saletra) ? gdzie w Norwegii mozna kupic? pozdrawiam
Witam zgubiono portfel z dokumentami na nazwisko Marek Błoński .Znalazce bardzo prosze o kontakt na numer tel 96706625
Witam, Nie moge zalogowac sie do konta z autopass, a to dlatego ze nie znam hasla. Informacje o tym jakie mam haslo sa w tym zdaniu którego nie potrafie przetłumaczyć: Passord er det samme som i ...
rengjøring oslo
13-04-2014 22:26
czy ktoś z Was może wie gdzie są msze święte w języku polskim w Oslo, na Stabekku?? o której jest święcenie?? i o której są msze????
lukasz matracki
13-04-2014 13:50
i57.tinypic.com/6gloaa.jpg ile juz te dwa komentarze maja lajkow mozna sprawdzic na koncie ABC nyheter na fb.
www.mojanorwegia.pl/component/option,com...owgroup/groupid,288/ zainteresowane osoby musza dolaczyc do grupy przyjecie jest automatyczne tematy sa otwarte aker brygge 12.30 sobota jak bedzie ...
Tomasz Autodiagnoza
13-04-2014 09:29
Witam. Jak w temacie. Chętnie się zabiorę jutro lub w poniedziałek. Oczywiście refundacja paliwa. Proszę o kontakt Pozdrawiam
Jens Vierny
12-04-2014 23:01
recykling po norwesku panienka wymienila kochanka www.nportal.no/news/2380/norweski-rybak-...ldo-w-brzuchu-dorsza
ogladal ktos Brennpunkt: "Barnediplomatiet" 8 go kwietnia o godzinie 21.30 na kanale telewizji NRK.
18-letnia dziewczyna zginęła na przejściu dla pieszych przy ulicy Szarych Szeregów w centrum Radomia. Jej o rok młodsza koleżanka została ranna. Według policji, gdy dziewczyny przechodziły przez ...
Witam! Potrzebuję informacji odnośnie zameldowania. Mieszkam w prywatnym domu szefa. Nie mamy żadnej umowy, rozliczamy się po dżentelmeńsku Sprawa się lekko skomplikowała ponieważ zrobiło się mało ...
Tomasz Autodiagnoza
12-04-2014 10:56
Mieszkam hankøsund gressvik jest w poblizu miła fryzjerka dajcie namiary dzięks
Witam, potrzebna mi drobna pomoc, oczywiscie odplatnie, niekoniecznie super profesjonalna, w wykonaniu mi (a wlasciwie pokazaniu jak dziecku jak to zrobic) makijazu na uroczystosc Komuni Swietej, ...
Witam, Proszę mi powiedzieć co mam naprawić z góry dziękuję, https://www.dropbox.com/s/1ig79aitsg2wfn7/eu_kontroll_UR52413.jpg
Witam, od dluzszego czasu myślę o wyjeździe do Norwegii. Prawdopodobnie początkiem 2015 roku podejme się tego wyzwania. Z zawodu jestem spawaczem TIG ze wszelkimi uprawnieniami oraz dodatkowymi na ...
szukam pokoju do wynajecia skien porsgrunn moze ktos cos wie
witam posiadam 2 wolne miejsca w vw passsat combi na wyjazd do polski wwyjeżdzam z oslo 11-12 kwiecień a wraacam z polski najpózniej 20 wieczorem jedziemy przez most szwecja dania.
janusz kaminski
10-04-2014 17:22
Witam wszystkich, chciałem zapytać o jedno, otwieram firmę w Norwegii, moja żona i 12 letni syn zostają w Polsce, czy przysługuje mi zasiłek na dziecko? jak to wygląda, dziękuje i pozdrawiam
witam. Wie ktos może czy da sie sprawdzić w internecie czy karta podatkowa jest juz w systemie?
Hej. Chciałam zapytać czy ktoś z Was chodzi na basen w Sandnes, jeśli tak to może podzieli się informacjami gdzie można sobie popływać (adres), za jaką cenę oraz w jakich godzinach jest otwarty ...
potrzebuje wypełnic formularz aby wypowiedziec abonament i problem w tym ze nie moge go znalesc na stronie moze ktos wie , dzieki z góry za pomoc
witam czy mając w Norwegi D-numer przysługuje mi zasiłek macieżyński? mam umowe na czas nieokreślony.