1 NOK
Witam. Potrzebuje pomocy w sprawie odwołania od decyzji NAV w sprawie nie przyznania renty inwalidzkiej. Dotyczy to mojej mamy, która teraz jest w Polsce, dostała pismo i nie wiemy co robić dalej ? ...
lu j
20-02-2014 18:30
Kierowca CE szuka pracy,ADR,HDS,EU bevis,doswiadczenie w kraju i zagranica,jezyki angielski i dunski. adamec3@wp.pl
Witam szukam namiarów do osoby,która piecze niedrogo torty urodzinowe.W okolicach Oslo,Haslum.z góry dziękuję za pomoc i namiary.
Hej, jak sie z tego wymiksować?
Witam, Orientuje się ktoś jak wygląda przerejestrowanie auta norweskiego w Polsce? Ile to może kosztować i ile jest z tym zachodu?
Jon Doe
19-02-2014 22:55
www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10129754 Jak sie okazuje 10 letni norsk ktory wczesniej zakonczyl podroz w zaspie snieznej uznal ze chce jezdzic i nikt mu nie bedzie zabranial ...
Hej.Mam pytanie, na jakich blachak jezdzicie, bo mam zamiar przywiesc sobie moto ale niwiem czy to duże ryzyko na pl blachak. czy może lepiej zarejestrwac tutaj.
Afrykański pomór świń po raz pierwszy w historii dotarł do Polski. Chociaż wirus ASF nie jest groźny dla człowieka, może okazać się zabójczy dla branży mięsnej. Jak zauważa Piotr Ziemann ze ...
Hej ! Mieszkam w Oslo i szukam chętnych koleżanek które wyjdą ze mna wieczorem na miasto by pogadać i miło spędzić. Mam dość siedzenia wieczorami w domu
kupie zbiornik do spryskiwaczy do wolksvagena caddy 2006 rok okolice oslo lillestrom
to ja to ja
19-02-2014 06:39
Hej mam 36 lat mieszkam w Polsce i z zawodu jestem kucharzem. mam zamiar wyjechać do pracy w Norwegii z zamiarem stałego pobytu. Szukam pracy w Oslo i okolicach. (restauracje, hotele itp). do pracy ...
www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10129563 Tutaj jest wyjasnione ilez to jest pasozytow zerujacych na podatkach i akcyzach ludzi pracujacych.... Realne bezrobocie to okolo 10 % tylko ...
pati muzia
18-02-2014 18:01
Jadę w sobotę 21.02 do Oslo na mityng z zabawą. Jeśli ktoś jest sympatykiem trzeżwości mogę zabrać. Zapraszam na pw.
podobno to on najbardziej troluje w sieci Mężczyzna z Illinois, którego dociekliwi internauci zdemaskowali właściwie na początku jego działalności, umiejętnie gra na kompleksach Polaków. Jego ...
jak w temacie. potrzebny transport Rygge-Oslo 19.02.14 przylot o 11:30, dorosły+dziecko 10l. 96878441
oto urywki z jednego artykułu napisanego przez Polaków Dziennie ok. 5-6 tys. ton polskich produktów z wieprzowiny nie przekracza wschodniej granicy ze względu na embargo, jakie na wieprzowinę z UE ...
17 lutego obchodzimy Dzień Kota! Czytaj więcej na kobieta.interia.pl/dom-i-ogrod/news-rusz...p;utm_campaign=other
www.wykop.pl/ramka/1869410/co-ci-zydzie-ta-polska-zawinila/ komentarze www.wykop.pl/link/1869410/co-ci-zydzie-ta-polska-zawinila/
Witam, z polską rejestracją poruszałem się po Norwegi ponad 8 miesięcy czy jeśli teraz wrócę tam motocyklem (również na polskich rejestracjach) to będą mi dalej naliczać czas w jakim mogę ...
odsprzedamk bilet z stavanger do katowic na 18 lutego..ktos chetny? wiecej info na priv 300nok.
Witam, Mamy rok 2014. Imprezy- CO GDZIE KIEDY? Wypady, spotkania. kto skad?
Tomasz .
16-02-2014 22:26
www.mojanorwegia.pl/forum/view/333/polsk...klowy_w_norwegi.html
Banki alarmują o rosnącym popycie na „twarde" waluty oraz likwidacji przez Rosjan lokat w rodzimej walucie. Mówi się o jej dewaluacji. Rosyjska waluta wyraźnie słabnie już od początku ...
Witam, jestem tu nowy, chciałbym się przywitać. To mój pierwszy post. Kupiłem bilet lotniczy W Norwegian z Warszawy do Bergen z nocowaniem w Oslo. Pytanie może trywialne, ale czy nocleg jest w ...
Witam, niedługo jadę do Norwegii i zastanawiam się jaki kupić alkohol (oczywiście w ramach limitów) ?
SENTIX napisał: fakty.interia.pl/polska/news-r-sikorski-...wy-z-usa,nId,1106102 Powiedzial by prawde ze nigdy nie bedzie ruch bezwizowego dla Polakow!!! Jak tak czytam nieraz pobieżnie te ...
www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10122235 ZAZADAL miedzy innymi aby mu przydzielili Playstation 3 bo na Playstation 2 niema dosc "doroslych" gier do pogrania ...
lu j
15-02-2014 08:31
wiadomosci.onet.pl/swiat/andrij-tarasenk...niu-to-brednia/xjlkx Czy Macierewicz z Kaczorem sa juz gotowi aby udzielic wsparcia w duchu volksdeutschowskiego "patriotyzmu" ? Patriotyczne ...
pati muzia
14-02-2014 18:58
www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10122144 Wybitny norweski kapitalista zamierza dodac kolejne atrakcje w postaci figur woskowych do muzeum socjalizmu aby latwiej bylo norska ...
lu j
14-02-2014 18:25
do USA nie chca wpuszczac Polakow z UK chca Polakow wypedzic w Norwegii tez juz maja dosc? co to polactwo w sobie takiego posiada?
wawalove.pl/Meczet-na-Ochocie-pojawi-sie...ze-w-tym-roku-a13039 od 4 lat sie to buduje a ja dopiero dzisiaj sie o tym dowiedziałem.
A Tobie CO !?. --- Całkiem już na móżdżek pada ?
pozdro dla wszystkich "malolatow" ....
status pendler żeby ojca, czy matkę widziały kilka razy w roku żeby ojciec, czy matka musieli zaspokajać swoje potrzeby seksualne z kimś przypadkowo poznanym na emigracji, bądź z sąsiadem w Polszy ...
Aleksandra Szwed uważa, że dzięki temu, iż od dziecka była popularna (dzięki roli w serialu "Rodzina zastępcza), uniknęła przemocy fizycznej na tle rasowym. Do dziś zdarza jej się jednak ...
lu j
13-02-2014 22:02
Bilfinger infrastructure s.a czy ktoś miał przyjemność współpracy z tą firmą?? Proszę o opinie. )
Jon Doe
13-02-2014 21:16
no i mamy wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/brytyj...adolfa-hitlera/vz1j4 Hugh Williams zasugerował w książce "Wszystko, co powinniście wiedzieć o historii", m.in., że to polityka II ...
Otrzymałem dwu tygodniowe wypowiedzenie będąc na zwolnieniu lekarskim powodem który podali w wypowiedzeniu jest brak zleceń .Można tak ? Mam zwolnienie jeszcze i jeszcze na długo będę miał ze ...
Witam, jestem instruktorką jogi, myślałam o zorganizowaniu zajęć po polsku w Trondheim lub okolicy (Malvik, Vikhammer, Hommelvik ewentualnie Stjørdal lub Selbu). Czy byłby ktoś zainteresowany? ...
fakty.interia.pl/swiat/news-maly-norweg-...t-karlem,nId,1105025
witam..mam prosbe, czy wie moze ktos jak sie wystawia zeczy na FINN..bardzo prosze o pomoc
witam,mam pytanie.w Norwegi mam status rezydenta,jak wygląda sprawa składania zeznań podatkowych w Polsce,czy muszę składać jakiś PIT dotyczący moich zarobków w Norwegi?
czy ktos sie orientuje czy w Drammen jest grupa wsparcia polsko jezyczna AA
www.syracuse.com/news/index.ssf/2014/02/...bing_class_iraq.html Dla tego co ucynil ten muzulmanin poprostu brak slow trzeba by wymyslic nowa nagrode bo nagroda Darwina to za malo dla tak ...
lu j
12-02-2014 21:32
Witam pytałam w swoich postach czy ktoś może polecic mi jakiegoś nauczyciela norweskiego ale zero odzewu z waszej strony czy polacy nie uczą sie norweskiego czy co? wiekszość obcokrajowców mowi ...
www.tv2.no/2014/02/06/nyheter/nav/innenriks/krim/5292836 Jak pokazuje powyzszy przyklad kazdy proletariusz z kraju EØS moze przybyc do Norwegii i domagac sie pomocy socjalnej i ja otrzyma najpierw ...
Witam. Bardzo potrzebuje porady kogos kto pracuje w Mycall. Czy jest tu ktos taki???? Prosze o kontakt na mail polawscy@gmail.com. Dzieki
Witam. Orientuje sie ktos do kiedy (mam na mysli np polowa czy koniec lutego) sklada sie papiery o zasilek dlan bezrobotnych (dagpenger)? Z gory dziekuje.
Witam serdecznie, czy mógłby ktoś wypisać kilka nazw firm związanych z branżą przetwórstwa mięsnego? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.
Estera Kwiatkowska
11-02-2014 23:31
Pracodawca zadzwonił do mnie i mówi że wysyła mi wypowiedzenie z pracy , że pewnie symuluję chorobę . Minął dopiero dopiero tydzień na zwolnieniu lekarskim .Czy jest taka możliwość że może mnie ...
Witam wszystkich czy ktoś wie coś na temat firmy Dobra Praca.no w Klepp? Jakie są opinie?
SENTIX napisał: tvn24bis.pl/informacje,187/skrajne-ubost...luczenia,396988.html Byłem niedawno w Wawie u znajomych i nawęd osoby co majom dobrze myślom o emigracji chociaż to marzenia bo ...
Jako nowy tutaj, zastanawiam sie nad........wiarygodnoscia strony. Doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze zeby utrzymac taka strone na jakims tam poziomie, potrzebne sa na to pieniadze. Najlepszym ...
czy wie ktos jesli moja znajoma przyjedzie na 3 tygodnie do norwegi to musi po siedmiu dniah isc do weterynaza tu po tabletke na odrobaczenie jesli pies dostał jom w polsce bo tak powiedział jej ...
wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irl...ie-do-protestu/kenpr
www.abcnyheter.no/nyheter/sport/2014/02/...l-miste-gullmedaljen eurosport.onet.pl/soczi-2014/dagbladet-r...stracic-medale/nxltr
lu j
10-02-2014 22:00
To pewnie ma jakis zwiazek,z tradycyjna,norweska uczciwoscia...
i taki wuj z emerytura z Polsky