1 NOK
Witan, Po jakim czasie pracy na umowe moge wziąć telefon na abonament?
Witam. Dostalam po zmarłym mężu najpierw rentę a teraz emeryture. Pytanie mam czy po 16 latach przepracowanych jest możliwe że emerytura wynosi 4400 nok? Renta była jakieś 60% wyższa. Czy tak to ...
Potrzebuje certyrikat sanitarno epidemiologiczczny proszę o pomoc
Hej.Czy ktoś wie jaką opłatę pobierają bankomaty na lotnisku Gardenmoen jeśli pobieram złotówki Polską kartą
Witam ,czy jest ktyos kto zajmuje sie montazem i demontazem klimatyzacji razem z nabijaniem.
Witam, Szukam osoby która ma możliwość podjechać do Fredrikstad z komputerem do toyoty. Mam CHR po wymianie tarcz i klocków nie odpala. zwykły EML na OBD2 i apka nie pokazują błędów a auto nie ...
Dzień dobry. Mój syn mieszka że swoją mamą (moją byłą żoną) w Norwegii. Chciałbym przerejestrować na niego moje auto, którym jeżdżę w Polsce. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jaki jest koszt ...
Witam, potrzebuję pomocy z zalegalizowaniem LPG w Norwegii. Proszę o odpowiedzi osoby które mają już to za sobą, albo są w trakcie załatwiania. Ogólnie nie chcą mi zatwierdzić LPG bo nie mam ...
Lukasz Pietrzyca
15-10-2024 11:35
Witam Poszukuję kogoś kto mógłby pomóc usunać plamy: Szlifowanie, cyklinowanie i lakierowanie. Proszę o kontakt: 485 15 067 - Kamil Pozdrawiam
Witam Poszukuję kogoś kto mógłby pomóc usunać plamy: Szlifowanie, cyklinowanie i lakierowanie. Proszę o kontakt: 485 15 067 - Kamil Pozdrawiam
Hej, niedługo kończę 16 lat i chciałbym zrobić prawo jazdy kat. A1. W Norwegii dużo już widziałem/Sprawdzałem, cena jest od 10,000NOK do nawet 25,000NOK. W Polsce sprawdzałem i można zrobić takie ...
Witajcie, Poszukuję firmy w okolicy Drammen, która byłaby w stanie profesjonalnie odnowić powłokę lakierniczą na kilkunastu stacjach ładowania. Na zewnętrznej stronie stacji łuszczy się i odchodzi ...
Witam, Chodzi mi o remont lazienki. Chce kupic dom ale wg. raportu hydraulicznego w lazience jest problem. Po pierwsze na podlodze jest zly spadek a po drugie w rogu lazienki jest uszkodzona ...
Potrzebujemy specjalisty do naprawy bramy garażowej - okolica Drammen ?
Jestem elektrykiem od kilkudziesięciu lat i po pracy naprawiam elektronarzędzia oraz sprzęt AGD w Oslo (tutaj mieszkam). Zainteresowanych proszę o kontakt na adres cesary@adres.pl lub telefon +47 46 ...
Potrzebuje zresetowac komputer ktory znalazlem w nowym mieszkaniu
Czy ktoś z Was ma doświadczenie w sprowadzaniu aut z Norwegii? Chce zakupić auto i potrzebuję pomocy
Riggman
11-11-2023 17:22
Witam czy ktos sie orientuje o co chodzi z tą częścią?. Domyślam się, że chodzi o amortyzator i jego mocowanie??. Nie wiem czy musze wymienic cały amortyzator czy tylko mocowanie górne albo dolne. ...
Witam, jak wygląda przerejestrowanie samochodu z blach norweskich na polskie? Jakie dokumenty są potrzebne i co trzeba zrobić na granicy? Dziękuję z góry za wszelkie informacje.
Przymierzam sie do zakupu przyczepy samochodowej z Polski i rejestracji jej w Norwegii, czy ktos orientuje sie jak wygladaja wszystkie formalnosci z tym zwiazane???
Zlecę montaż zaworu burzowego na kanalizacji poza budynkiem we Fredrikstad okolice starego miasta. Zakres prac obejmuje odkopanie rury (ok 1.8 m) montaż zaworu i zasypanie.
witajcie wybieram się z żoną na miesiąc do norwegii i potrzebny mi mobilny internet na ten czas. możecie coś polecić? na czym polega rejestracja karty prepaid, czyli jakie dane są potrzebne?
Witam, miałem pecha zakupić od osoby prywatnej samochód z uszkodzonym elementem zawieszenia (skorodowany i pęknięty wózek zawieszenia z tyłu więc bardzo kosztowna naprawa). Przy zakupie był ...
Witam czy ktoś wie jak pierwszy raz zalogować się do Altinna przez Bank lub telefon
Jak w temacie pilnie sprzedam pralkę automat, bardzo dobrej firmy oraz zamrażarkę chyba jeszcze na gwarancji wys ok 1.50,szer ok 80cm z powodu wyjazdu do Polski.Kontakt sms tel 669-899-291 Nina
Poszukuje mechanika specjalizującego się w naprawach samochodów marki Peugeot(508rxh) w okolicach Oslo. System hybrydowy nie działa. Konieczność wymiany paska wielorowkowego wraz z napinaczem. Jest ...
WITAM! CZY JEST KTOS MOZE KTO ZNA SIE NA USTAWIENIU ANTENY I KONWEKTORA .SYGNAL ZANIKL I BEZ MIERNIKA NIE JESTEM W STANIE ZLAPAC .MOZLIWE ZE JEST JAKAS INNA AWARIA..ANTENA JEST NA TARASIE.MOSS
Witam. Szukam internetu mobilnego na kartę. Rozchodzi mi się o to, żeby włożyć kartę do telefonu, i mieć internet. Najlepiej na zasadzie doładowań, bez abonamentu. Jest coś takiego?
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie rynku e-coomerce w Norwegii. Czy poza sklepami internetowymi, istnieje jakiś popularny marketplace, na wzór ebay czy allegro, na którym przedsiębiorcy mogą ...
Witam mam pytanko. Czy do uzyskania personal numer potrzebuje kontrakt bezpośrednio z właścicielem mieszkania o wynajem czy może być z bemaningiem w którym pracuje?
No cześć wszystkim. Jestem nowy na tym forum ale mam nadzieje ze się komuś przydam. Od lat profesjonalnie zajmuję się budowa i remontami jachtów,lodek itp. Jeżeli macie jakieś problemy,pytania ...
irek13
28-09-2022 16:03
Czesc! Poszukuje warsztatu/osoby ktora przegwintowalaby mi czesc lampki biurowej. Maly gwint, tzn. zawezony. Drobny. Pozdrawiam serdecznie.
Hej! Prowadzę badanie rynku norweskiego w zakresie okien i drzwi. Jaki materiał jest najczęściej używany? Jakie firm są najczęściej wybierane? Jakie szklenia jedno czy 2 komorowe? Otwierane na ...
Hej zamierzam pojechać z Polski do Norwegii autolaweta , posiadam tylko polskie prawo jazdy kategorii B. Jeśli lawetę załaduje i całość nie przekroczy 3500 kg to czy mogę wg norweskich przepisów ...
Czy kupował ktoś ostatnio telefon w mycall?
Witam.Mam pytanie kupiłem samochód w Norge i potrzebuje go zabrać do Polski.Mam umowe kupna na siebie nie posiadam jeszcze ubezpieczenia.Czy ktoś może wie jak to załatwić gdzie zgłosić?Z góry ...
N O
18-05-2022 17:35
Witam jak możesz to opisz lub dzwoń 46393759 lub podaj nr tel
Witam wodniaków, Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie łodzi motorowej w NO, mam na myśli newralgiczne miejsca lub praca motoru itp oraz jakie dokumenty musi nam przekazać sprzedający, czy ...
Jaki byłby orientacyjny koszt pozycjonowania na rynkach zagranicznych (1 kraj=1 rynek). Chodzi o frazy z ktorych mam z zagranicy jakis poziom konwersji na sklepie, ale to tylko wskazuje że mógłby on ...
Witam, na grupie fb \"moja Norwegia\" poruszałem temat i zdania były podzielone. Ponawiam: czy nie mając numeru personalnego mogę coś sprzedać ?
Hei. Poszukuję BARDZO PILNIE Osoby z komputerem do auta Ford Transit Connect 1,8 2011r. Dwa miesiące temu wyjąłem akumulator, a teraz go włożyłem z powrotem. Jednak nic nie działa, brak prądu w ...
Cześć, Sprawa jest następująca. pewien gość pozbył się przyczepy campingowej. Jest w dobrym stanie i zastanawiam się czy by jej nie wziąć do polski. Orientuje się ktoś jak to wygląda od strony ...
Witam, robię ocieplenie stropu pomiędzy piętrem a strychem (zimnym), od dołu pod legarami jest deskowanie a poniżej kolejny sufit. Wcześnej w stropie znajdowały się trociny które zostały usunięte, ...
Witam, zakupiłem wentylator wypompowujący powietrze w którym nie ma kabla. Wentylator ma wejście: N, L1 i L 2 ( według producenta L1 odpowiada za niższe obroty a L2 za maksymalne) na filmiku ...
Witam. odkurzyłem właśnie swój sprzęt (Cb-radio ) . Jestem na nasłuchu od paru dni i cisza w eterze . Rozumiem że przy dobie internetu cb-radio używane jest tylko w aucie ale może ma ktos chęć ...
Witam ,mam pytanie odnosnie uprawnien na wozki widlowe ,uprawnienia w Polsce wydane przez Transportowy dozor techniczny .Czy nie ma problemu z uznaniem ,bo wszedzie ludzie pisza ze nie problemu ale ...
Witam chcialem zwieść auto z norwegi do Polski jakie potrzebuje dokumenty na przejście w svinesund skąd je wziąć
Witam Poszukuje mechanika do pomocy w naprawie Nissan X trail t 30 2.2 diesel . Do wymiant turbina , diagnostyka doplywu paliwa, plukanie ukladu wydechowego z resztek oleju , ( olej wyciekl do ...
szukam kogoś kto naprawia elektronarzędzia Oslo i okolice
Witam, jak w temacie, poszukuję osoby, bądz firmy która założy mi Cyfrowy Polsat na terenie No. na forum jest wiele wątków i namiarów, lecz żaden ze wskazanych numerów telefonów ani gg nie ...
Szukam mechanika Jessheim
Hej...szukam kogos kto zaprojektuje mi strone internetowa =)
WItam, czy ktoś może jedzie samochodem z Oslo do Trondheim. Mam do dostarczenia zderzak od samochodu. Chętnie dorzucę się na drogę w zamian za pomoc.
Dzień Dobry, Kilka dni temu zamówiłam hydraulika do podłączenia kranu w kuchni i zmywarki. Pan podłączył wszystko i wychodząc powiedział, że jeszcze będzie musiał przyjść podłączyć ...
gosia299
19-04-2020 20:15
Witam chciałem się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć informacje odnośnie dzielenia działki, szukałem na stronce komuny ale nic konkretnego nie znalazłem. Jakie sa przepisy dotyczące podziału. Mieszkam w ...
Oto pierwsza na świecie trzy poziomowa fontannapolska \"ogień i woda\" zbudowana z białego cementu portlandzkiego przy zastosowaniu nowoczesnej i unikatowej techniki odlewniczej ...
Czy ktoś mi powie co to opphengsarm i bærearm?
Czy można ustawić fjellinjen żeby bramki były widoczne wcześniej jak po 2 tyg. po przekroczeniu ich.
|
|
|