1 NOK
Witam, chce kupic pierwsze norweskie auto, samochód jest wyrejstrowany jednak posiada wazne eu na 12 mc pytanie czy jest mozliwos zarejstrowania tego pojazdu z obecnym eu czy musi przejsc nowe ...
Witam. Szukam kogoś, kto potrafi zainstalować wzmacniacz w Toyocie. Oslo. ..
Hej,moze ktos wie o ktorej godzinie sa kachetezy w kosciele w alesund w soboty.
Witam. Jak w temacie, podpowiedzcie proszę co powinnam wpisać przy słowach: 1. Kjennemerke 2. Ny eigars adresse - tutaj nie wiem czy ma być adres z paszportu czy zamieszkania w Norge.
Karol Pitek
27-10-2014 19:45
Witam!!!! Mam problem zakupiłam internet bezprzewodowy ICE.NET no i jest fajnie bo ma wifi i nie ma problemu kabla. Ale mam kłopot bo nie wiem jak zablokować ten router????, każdy sobie korzysta ...
bo obecnie stają się już bardzo niemodne tylko żeby to było tanio i mało bolało no i szybko bo wstyd się rozebrać to tak jakby passatem kombi na ropę gdzie podjechać
Witam, Poszukuje kogoś do ustawienia anteny SAT cyfrowego polsatu mieszkam w Bergen dzielnica Fana jeśli ktoś jest w stanie pomóc prosze o telefon 41171797
Witam. Czy ktoś może mi pomoc w przetlumaczeniu tych rzeczy? Spryskiwacze reflektorow, ogrzewanie tylnej szyby i ramię wycieraczki
Qmulus Krakow
21-10-2014 11:15
Czy moze ktos polecic miejsce do wymiany kol w okolicach Asker/Drammen/Sandvika?
hei. Mam pytanie czy ktos wie gdzie kupic łożysko kulkowe? chodzi mi w jakich sklepach szukac. wielkość mniej wiecej typu 608z
Qmulus Krakow
20-10-2014 08:14
kosmo223 napisał: potrzebuje mechanika niedrogiego zęby na miejscu dokończył zlorzyc mi autko Volkswagen caravelle t4 . tak zeby przeglad przeszedl i mozna nim do kraju dojechac. a ten co zaczął to ...
Witam! Chcialabym sie zorientowac ile kosztuje w norwegii okno drewniane dubeltowe wymiar 150 X 158. Czy ktos sie orentuje ile takie okno kosztuje? Bardzo prosze o pomoc...
Witam, mam pytanie. Czytalemw innych tematach o tym ale rozne informacje sa. Niedługo planuje kupić iphone 6 z tax free. Jestem zameldowany w PL. Wiem że towar nie moze byc otwarty aż do ...
Mam pytanie czy jak kupuje się auto na raty to płatność za zarejestrowanie jest po stronie komisu czy kupującego?
Qmulus Krakow
02-10-2014 19:18
Czy ma ktoś namiary na jakiegoś sprawdzonego kuriera który przywozi paczki do skien lub drammen?
witam. mam maly problem. moje auto stało na parkingu i pan norweg nie zauwazyl go skrecajac i zahaczył o niego. mam wypisac skade melding . na co zwrocic uwage przy wypelnianiu tego dokumentu? co ...
szerokość drzwi bo nie mam metrówki, a muszę wiedzieć czy szafka się zmieści?
Hej, Wie ktoś gdzie, na terenie Nord- Trondelagu, naprawię uszkodzony obiektyw? Jest to drobna naprawa. Pozdr, A.
Czy ktoś wie ile kosztuje podpięcie się pod kompa w autoryzowanym serwisie? Chodzi o Chryslera
Szukam solidnego i w miare niedrogiego mechanika sam do kilku drobnych napraw mechanicznych oraz rutynowego przeglądu przed EU. Tel.93976692, proszę o kontakt lub sms, oddzwonie.Pzdr
Witam Mam cieknącą pralke simens siwamat xm 1460 potrzebny ktoś do naprawy pisać na priv
Sigurd I
10-09-2014 07:48
Mam pytanie czy ktoś wie gdzie kupic glikometr ewentualnie jak to się nazywa po norwesku?
Qmulus Krakow
09-09-2014 14:22
napiszę wam na wszelki wypadek abyście wiedzieli bo może kiedyś ktoś zapytać i będziecie coś bredzić jak potłuczeni otóż ta córka Jana Chwałka wynalazła kevlar materiał 6 razy mocniejszy od stali ...
Hello mam nie lada problem... potrzebuje odkręcić korek w volvo v50 ale nijak nie idzie! W prawo w lewo i tak w kółko!!! Klapka otwierana jest z centralnego, więc do korka nie ma kluczyka... w takim ...
Joanna M
25-08-2014 16:24
Czy zna ktoś szrot z częściami albo kogoś kto handluje takimi częściami. Chrysler voyager 96-2000 benzyna
Witam wszystkich, mam pytanie. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość przerwania ubezpieczenia auta jeśli stoi nie używane? Jeśli tak to w jakim przypadku? Proszę o konkretne podpowiedzi
witam czy ktos posiada skaner na obd 2 w telemarku lub okolicach?
Witam, czy ktos moze mi powiedziec gdzie moge naprawic uszkodzonego laptopa ? Mieszkam w okolicach Bergen. Toshiba Satellite C855.
Hej planuję zakup telefonu gdzie najbardziej opłaca się kupić w Norwegii telefon? Jestem tutaj dopiero od 2 miesięcy planuję zostać, może abonament? Tylko nie wiem czy mi dadzą na umowę przez ...
znaczy się skombinować, czy też jak niektórzy mówią załatwić oto i oficjalne wskazówki .... Dwa najważniejsze parametry, które powinny nas interesować przy wyborze serwisu, to transfer danych i ...
Witam. Mam pytanie do osób znajdujących się w Norwegii. Czy orientujecie się jakie są ceny latarek ledowych w sklepach z elektroniką?
mieszkam Oslo Sinsen sa gdzies w poblizu takie bankomaty istnieja w ogole takie ?
Mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna kupic nafte? I czy wogole jest to do dostania?
Qmulus Krakow
03-08-2014 22:46
Witam Mam problem z Iphone 4,przełączył mi się w tryb awaryjny i się zawiesił.I nic nie mogę zrobić.Jak podłańczam kabelkiem do komputera ładuje iTunes.Ale pod koniec ładowania wyskakuje problem ...
pooglądajcie sobie filmiki na tej stronie www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,153508...iwa_block=automotive
full casco
02-08-2014 21:53
Witam,czy ktoś spotkał się z taką sytuacją????mam konto w dnb bank i padła mi bateria w generatorze kodów,wymieniłem ją ale pokazują mi się same ósemki jakieś komunikaty o baterii i informacja o ...
Witam, Bardzo potrzebuje karty sim do telefonu z Norwegii, niestety potrzebuje zanim przyjade do Norwegii. Moze mi ktos wyslac do Polski? Zaplace za karte, przesylke i zaplace za calosc Bardzo mi ...
Hej, Czy ma ktoś z was konto na FINN.NO ? Potrzebuje pomocy, jeśli to możliwe prosiłbym o kontakt PW.
Niewiele już postępków polskich "mistrzów kierownicy" jest w stanie w stanie mnie zadziwić czy przerazić. Do tych wyjątków zaliczam jednak zdarzenie, jakie wielu z nas miało możliwość ...
Według norweskich służb specjalnych w walkach z reżimem syryjskiego prezydenta Baszara el-Asada bierze lub brało udział co najmniej 40-50 ludzi mających powiązania z Norwegią. Połowa wróciła już do ...
Witam . Jak w temacie potrzebuje przewiezc pusta jedna walizke do polski , Jesli ktos by jechał i mógłby zabrac prosze o kontakt . Pozdrawiam ,
cześć, ma ktoś może z Was abonament w MyCall -value 199 ?. Warto ją kupić ?. mam teraz kartę to kontroluję koszty a tu jak chcą nr. konta do umowy to obawiam się że jak telefon najeb.. netu to się ...
Witam mam pytanie gdzie moge tanio wymienic pekniety wyswietlacz w tel samsung galaxy s3 w Oslo? Pekla mi sama szybka ekran lcd jest w porzadku nie rozlal sie.
Witam, kupię rower używany tanio do jazdy po terenie z amorem na widelcu i na tyle [ramie] ale nie koniecznie, cena do uzgodnienia,pisać na meila adrian_kmiec@op.pl
Hej wszystkim. Ad.1 Czy w Norwegi można kupić starter bez paszportu? Ad.2 Jaką sieć polecacie z numerów na kartę z najlepszą ofertą internetową?
Potrzebuje pomocy elektryka, problem ze swiatlem, kuchenka itp...
1.1.9 2 Mer enn 25% rust på en side av skive. Høyre side. 1.1.10 2 Bremserør svekket pga rustangrep. Bak 4.2 2 Nærlyst - feil innstilling. Venstre 6.9 1 ...
Witam! Od jakiegoś czasu noszę się z założeniem własnej strony internetowej na potrzeby działalności gospodarczej w Norwegii. Wychodzę z założenia, że zanim wywali się forsę na specjalistów, ...
Witam, Mam internet domowy z telenor i posiadam własny router tp link W8901N www.tp-link.com.pl/products/details/?model=TD-W8901N#over . Internet w gniazdku jest, działa na routerze z telenor, ...
Potrzebna interwencja osoby potrafiące wymienić pompkę odsprzęglika. Sandnes.
można dostać jak złapią bo proszą mnie abym z lotniska przywiózł znaczy się mamę z dzieckiem, a ja nie mam fotelika dla dzieci
Witam. Prosze o kontakt na priv osobe pracujaca w Norwegi na wozkach widłowych. bede wdzieczny za kilka informacji.
Lucjan Lucjan
30-06-2014 17:43
Witam pilnie potrzebuję talerz satelitarny. Jeżeli ktoś chciałby sprzedać chętnie odkupię Stavanger okolice.
Paweł Stawiński
28-06-2014 21:43
Gdzie w Oslo na Ullernåsen, Ullern lub Skøyen, można kupić opony do osobówki razem z montażem ?. Zna ktoś odpowiedni sklep lub warsztat z taką kompleksową usługą ?.
jesli zle miejsce na watek to prosze o przeniesienie. Witam! Jak w temacie, bas aktywny - problem z elektronika. Czy jest ktos kto sie zna na tym , moglby sprawdzic i ewentualnie naprawic? ...
Potrzebuje osoby z ciezarowka z hds do wciagniecia drzwi 2x2m na pietro.
Prosze o sprecyzowanie informacji odnosnie kwalifokacji przewozu rzeczy, osób w norwegi.Wymagana przy pracy w Norwegi