1 NOK
Witam rodaków Mam pytanie przyjechaliśmy na dwa tygodnie na ryby do Norwegii, pływamy drugi dzień na fiordzie i nic nie możemy złowić jakieś tylko maleństwa i to parę sztuk , na sądzie tez ...
Dzień dobry, Szukam do montażu anteny satelitarnej Sandnes, Stavanger. 45077857. Pozdrowienia
Witam. Czy na odbiorniku TV w rodzaju SmartTV mozna odbierać Canal Digital z telewizji kablowej, czy nadaje się do tego wyłącznie odbiornik zakupiony na terenie Norwegii?
Mam problem , od pół roku ktoś blokuje moje rozmowy na message Proszę o pomoc
boj fra oszlo
09-02-2018 18:07
Szukam mechanika albo kogoś kto ma dostęp do podnosnika. Potrzebuje wymienić jedną rzecz w układzie wydechowym. Roboty może na 30 minut ale auto trzeba podnieśc do góry. Mieszkam w Sarpsborgu
Kasia K
06-02-2018 11:21
Witajcie Ludkowie. Potrzebuję transportu \"na wczoraj\" z Kongsberg do Haugesund lub okolice np. Stavanger. Sytuacja poważna. Bardzo proszę o kontakt drogą mailową: mayoowna@onet.pl, lub ...
Po przejściu operatora My Call do sieci NetCom zacząłem mieć problemy z połączeniami w Norwegii i z zagranicą, jakość internetu spadła (prędkość spada często do E-thernetu). Telefon ok, karta SIM ok. ...
WItam, zwracam się z pytaniem o możliwe połączenia ( promy, autobusy, pociągi) z Trelleborg do Oslo. Płyniemy z Sassnitz z Niemiec, w Szwecji będziemy po 3 w nocy. Czy istnieje jakaś szansa, żeby ...
Hei. Gdzie mogę znaleźć pełną listę punktów kontrolnych /kontrollpunkt/ które są wyszczególniane podczas kontroli auta. Szukałem na stronie naf. jednak nie dałem rady. Mam parę punktów do naprawy, ...
Siemanko, muszę zmienić swoje opony zimowe, bo jeździć nimi to po prostu strach. I tak się zastanawiam czy kupić opony z kolcami czy zwykłe zimówki ? Mieszkam w Skien Telemark. Moglibyście się ...
jest może na grupie ktoś kto zna się na pralce/potrzebny fachowiec
Poszukuje mechanika samochodowego okolice sarpsborg , fredrikstad doauta Opel Vitaro rok 2005 disel. Problemy ze skrzynią biegów. Pozdrawiam serdecznie
Witam. Mam pytanie czy miałby ktoś nie potrzebna antenę satelitarną?
Hej. Czy w Norwegi istnieją w Internecie ogólnodostępne informacje na temat właścicieli gruntów. Oraz Instalacji podziemnych jak: - sieć kanalizacji ściekowej - sieć wodociągowa. Gdzie to ...
Witajcie, Ile razy mam juz wymieniac ten wyswietlacz w telefonie, myslicie ze znalazlby sie ktos kto robil by to na stale ? No co kupie nowy telefon to zaraz laduje na podlodze albo na kancie ...
Hej. Wprowadziłem się do mieszkania i mam poprowadzone kable elektryczne (zdjęcie w załączeniu). Ten niezaizolowany drut to jest przewód ochronny ? Pytam bo u nas w Polsce wszystkie są izolowane, a ...
Hejka wszystkim Czy jest tutaj ktoś kto zna norweski i chciałby mi przetłumaczyć parę zdań z języka polskiego na norweski na już?
Adrianek321 Patecki
21-09-2017 20:30
witam, mam takie pytanie. Mam kilka ekskluzywnych rzeczy na sprzedaż jak futra, ubrania, jakieś koce kapy , buty itd które w Polsce no są za drogie. Widziałem, że na finn.no są takie rzeczy więc ...
Hejka mam parę pytań odnośnie samochodu w Norwegii na Polskich rejestracjach. Przede wszystkim czy opłaca się mieć samochód na polskich rejestracjach czy lepiej kupić w Norwegii samochód? A jak ...
potrzebuje dobrego informatyka , nie tylko takiego co potrafi odzyskać zdjęcia , czy system, mam problem w sieci, mieszkam teraz Honefoss , Grzegorz
Witam ,ktoś może mi skalibrować czujnik antypoślizgowy w volvo xc90? Wyskakuje błąd anty-skid. Auto jest po ustawieniu geometrii Honefoss.
Witam potrzebuje kupic pilot do telewizora (przywiezionty z polski telewizor). tv model TX-42ET60E Dzieki!
Witam, Mam pytanie, czy ktoś zna się lub zna kogoś, kto mógłby zajrzeć do lodówki, zdiagnozować problem i ewentualnie ją naprawić. Pewnego dnia przestała chłodzić, a raczej zaczęła grzać. To rogowa, ...
Witam. 2 dni temu jechałem z PL przez Niemcy i Danię na prom do Norwegii. Pierwszy raz na LPG. O ile w Niemczech nie było w zasadzie problemu ze znalezieniem stacji, to po wjechaniu do Danii ...
Poszukuje kogos kto odkreci mi caliper, zeby wymienic tarcze hamulcowa w przednich kolach. Te sruby sa bardzo mocno zakrecone - reka i zwyklym kluczem nie moge ruszyc. Trzeba odkrecic caly caliper, ...
Czesc, gdzie moge zamowic na wymiar drzwi przesuwne do szafy? pozdrowienia,
panda00
10-08-2017 19:51
Witam.Mam pytanie,gdzie mogę kupić butle z CO2 w No,potrzebna do mig-mag.Może ktoś ma od sprzedać?Pozdrawiam
Robert .
02-08-2017 11:23
Witam Chcialabym miec polska tv ale Nie mogę zainstalowac talerza na balkonie , czy istnieje inna mozliwosc?. Czy ktos z Was moglby podpowiedziec ? Z gory dziekuje
Kupię auto na pl blachach, proszę o oferty
Witam wszystkich, Potrzebuje pomoc przy zakupie ciągnika rolniczego ogłoszonego na finn.no. Niestety nie mówię w języku norweskim i pragnę poznać osobę która pomoże mi złamać barierę jezykową i ...
Mam pytanko?Czy ma ktos z was konto w Danske bank,mam problem.Nie mogę zrobić przelewu do polski z mojego konta Norwegii.Czy moze mi ktoś pomóc,podpowiedzieć .
Jak zmienić numer telefonu w DNB. Bo nie moge sie zalogować na konto
Tomas145
11-06-2017 21:35
Jak bedziesz hakowal czyjes konta to cie w koncu zawina synek
Zna ktoś jakiegoś mechanika z okolicy Asker albo Bærum, który robi EU-kontroll. Jeśli tak to proszę o informację. Pozdrawiam, Agnieszka.
Witam. Szukam mechanika samochodowego w okolicach Molde.
Kris Jee
02-06-2017 17:48
Co oznacza taki komunikat : --- Konto zablokowane ,prosimy o kontakt na admin@linuxpl.com Tu znajduje się graficzne logo Linux pl. com / nie mogę tego zdjęcia wkleić !/ Serwery LinuxPL.com | ...
Szukam specjalisty do naprawy telewizora
Dzień dobry! W tym temacie chciałbym poprosić elektryków z uprawnieniami DSB, najchętniej tych którzy stosunkowo niedawno je uzyskali ale niekoniecznie, aby opisali w zwięzły sposób: -jakie ...
Jak dla mnie to chyba za poważny na komunie.
Czy znajdzie sie informatyk z Drøbak lub okolic ? potrzebuje pomocy, moj komputer nie laczy sie z netem, probowalam juz zdiagnozowac sama, zrestartowac i inne i nic nie wyszlo..
Czesc czy w Norwegii mozna przewozic rowery na dachu czy tylko z tylu samochodu?
Witam, jakie polecacie oleje lub impregnaty do drewna. Chodzi o pomalowanie plotu . szukam czegos z najdluzsza gwarancja trwalosci . ?
Mar Iusz
17-04-2017 20:08
Poszukuje mechanika z okolic w/w ma ktos jakies namiary?
Witam Majac zameldowanie w Norwegii ,polecialem do Polski i zrobilem tam prawo jazdy B,C,D Zajelo mi to niemal caly rok ,robilem tez inne szkolenia . Niestety nie wymeldowalem sie z Norwegii ...
www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artyk...t,166,0,2282662.html
Witam od pewnego czasu interesuję się tematem wzięcia kredytu na mieszkanie w Norwegii. natomiast chciałbym to zrobić przy jak najmniejszym wkładzie własnym który jest wymagany. z tego co googlowałem ...
Witam. Czy zna ktoś może jakiegoś elektryka samochodowego z okolic Fredrikstad ?
Szukam kontaktu z osobą posiadającą lawetą bądź przyczepkę samochodową ,,,chodzi o przewiezienie samochodu na złomowisko .....Kristiansand
Witam, Wypozyczylismy samochod w norwegii i niestety podczas parkowania wgnieciona zostala blacha. Samochod to ford s-max. Czekamy obecnie na wycene z ubezpieczalni, ale chcialbym miec jakis ...
Witam potrzebny mechanik .Chodzi o podłaczenie pod komputer. Okolice; Bergen , Arna
Szukam osoby z Bergen i okolicy co zna sie na samochodach elektrycznych
Czy jest na forum jakis mechanik? Ostatnio uslyszalam jakies zgrzyty w tylnym kole (chyba). Czy to moze byc kamień czy cos poważniejszego? Jak mi sie uda wkleje film. Z gory dziękuje za pomoc.
Kto może zrobić pomiar wilgotności ścian w domu i sprawdzić czy w ścianach nie ma pleśni?Czy ktoś może polecić jakąś firmę z Bergen lub okolic, kto oprócz firmy specjalistycznej to może wykonać?
Wszystkie polskie firmy zainteresowane posiadaniem profesjonalnej norweskiej witryny WWW zapraszamy do kontaktu do odwiedzenia naszego serwisu. Nasze strony internetowe to standardowo kombinacja ...
Witam. Kilka miesięcy temu kupiłem w NO samochód od rodaka na norweskich blachach. Z tego co mi wiadomo w Norwegii obowiązuje prawo że sprzedający musi zgłosić zbycie samochodu oraz odesłać drugą ...
czesio. oj tam nazwisko...
16-01-2017 18:11
czy jest tu moze ktos z Fredrikstad, kto moglby mi ustawic antene sat na NC+ (Hot Bird)
Jest ktoś kto pomoże odpalić piec na parafine? Wczoraj zatankowalem zbiornik i nie mam pojęcia jak to zrobić. Hjelp!
Witam. Posiadam Mercedesa klasy A W168 z 99roku półautomat niestety ale mam wielki problem ze skrzynia biegów otóż należałoby zaprogramować skrzynie za pomocą programu Mercedesa niestety mało kto ...
Robert .
13-01-2017 21:05