Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

klimatyzacja - Norwegia

Czytali temat:
wojciech Breniu Karol Pitek Krzysztof Sznajder Kasia K Angelika Mojak orime angela1111 (3046 niezalogowanych)
4 Posty
Krzysztof Sznajder
(KrzysztofSznajder)
Wiking
Witam ,czy jest ktyos kto zajmuje sie montazem i demontazem klimatyzacji razem z nabijaniem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Czy ktoś miał może doczynienia z klimatyzacją kanałową? Zalety, wady ? Jakieś cenne wskazówki ? Firma warta polecenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
190 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Największa wada to bardzo ograniczone możliwości sterowania. Krótko mówiąc albo chłodzimy wszystkie pomieszczenia, albo żadne. Zmiana np. temperatury na niższą też będzie miała wpływ na pozostałe pokoje. Z plusów - nic nie wisi na ścianie. Osobiście bym robił i uważam rozwiązanie za świetne. Eksploatacja to raczej trzymanie takiej klimatyzacji włączonej na stałe podczas upałów, a nie włączanie i wyłączanie jak nam gorąco. Od siebie polecam kontakt z firmą klimatyzacja-rzeszow.pl/ Powinni doradzić jakie rozwiązanie będzie tutaj najlepsze i co wybrać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
angela1111
(angela1111)
Wiking
Niestety nie mam żadnej firmy do polecenia z tej kategorii.
urodaiwdziek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok