1 NOK
Czy można ustawić fjellinjen żeby bramki były widoczne wcześniej jak po 2 tyg. po przekroczeniu ich.
Witam poszukuje rzeczoznawcy samochodowego w Norwegii czy moglby ktos kogos polecic z gory dziekuje
Witam, mam kompozytowa butle gazowa z Norwegii ( AGA GAS ) z zaworem na reduktor norweski klik on, orientujecie sie czy jest to ten sam standard jaki maja butle kompozytowe w Polsce z reduktorem klik ...
Witam. Oferuje : -pranie tapicerki samochodowej (jasnej , ciemnej , skóry) -pranie dywanów -renowacja skóry (np:kierownic samochodowych , foteli , kanap) MARTA tlf: 925 306 18
Czy mozna jezdzic na polskich blachach autem
Witam. Jakis czas temu kupilem mieszkanie. Mieszkanie ktore znajduje sie bezposrednio nad moim mieszkaniem rowniez zostalo sprzedane i obecnie firma budowlana je remontuje. Przez przypadek ...
Witam, poszukuję kogoś z okolic Minnesund, lotniska Gardermoen czy Tangen do prac remontowych w domu. Chodzi o otynkowywanie ścian, wyrównywanie ścian, osadzanie drzwi, przywiercanie mebli do ...
witam czy wie ktoś jak doładować wizja.tv albo weeb.tv. Próbowałem przez bitcoiny i coś nie działa. POMOCY !!!!!!!!!!! Dzięki z góry za pomoc.
Witajcie potrzebuje wodę zamkową water lub Kubusia wodę smakowe dla moich dzieci dajcie znać jak ktoś wie gdzie mogę dostać we okolicy oslo lillestrom lorenskog
Witam, mam pytanie. Czy ktoś z Was może doradzić jak można wysłać pieniądze z zagranicy (Norwegii) do Polski, ale nie znając nr konta drugiej strony? Coś jak przekaz pocztowy. Znam jedynie adres, ...
Witam, czy ktoś się orientuje może jak wygląda sprawa z wwiezieniem kofeiny bezwodnej na teren Norwegii? Interesuje mnie też jak wygląda sprawa z wwiezieniem kwasu siarkowego?
Hej. Czy ktos z Was mial problem ze scierajaca sie, wadliwa warstwa antyrefleksyjna w MacBooku? Wersja Retina Pro 13, zakupiony w maju 2015 w Elkjøp. Czy, gdzie i jak mieliscie wymienianr gorne ...
Zastanawiam sie nad zakupem przyczepki z dodatkowymi burtami, znalazłem oftere polskiej firmy www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=150311744 Ktos mial do czynienia z unitrailer ? Cena wydaje ...
Hej. Witam ponownie. mam takie pytanie, gdzie rejestruje się w Norwegi, Polskie uprawnienia na wózki widłowe ze zmiennym wysięgiem oraz żurawie przenośne. Ile to kosztuje i jak długo czeka się na ...
Witam Czy ktoś się orientuje gdzie można zamówić wyminę zniszczonych tablic rejestracyjnych do samochodu i ile to może kosztować.
Szukam kogoś kto ustawi mi antenę sat bo mnie zaraz trafi od niej okolice Askim miejscowość Skiptvet
witam szukam zlomowiska gdzie mozna zakupic czesci do mitsubishi l200 4x4
Witam. Może się ktoś orientuje czy mogę sprowadzić swój zarejestrowany w Polsce motocykl do Norwegii na sezon letni ( w celach turystycznych ) , gdy pracuję tu już prawie pięć lat - mam status ...
Ktoś orientuje się może gdzie w Oslo można wydrukować cos i skserować?
Jak w temacie..pilnie potrzebuje przetransportować VW T5 z Oslo do Warszawy 46579662
Słuchajcie. Jak kupujecie tutaj części do samochodu. Potrzebuję czujnik pedału hamulca. Wie ktoś może jak to się nazywa po norwesku? Mieszkam w Skien (Telemark). Tak to patrzę tylko Biltema, ...
XY YZ
18-02-2019 15:19
Robiłem auto w Polsce ,to auto jest Na norweskich blachach.Moje pytanie brzmi co teraz?Czy da się to auto wyrejestrować nie jadąc do Norwegii?Złom kasacja?
Hei. Mam do sprzedania tv nc+ na kartę. Więcej info pod nr.tel 93926274 Pozdrawiam Mariusz
Hei . Mam do sprzedania tv nc+ na kartę. Więcej info pod nr.tel 93926274 Pozdrawiam Mariusz
Planuje przeprowadzke do norwegii z moim autem (na diesel). Znalazlem kilka artykulow, ze w niektorych miastach jest zakazany diesel. Jak to teraz wyglada? Dam rade poruszac sie po Norwegii, nawet w ...
Hei. Mam do sprzedania komplet rolek do drzwi łazienkowych.Więcej info pod nr.tel 93926274. Pozdrawiam Mariusz
Witam. Potrzebny kontakt do mechanika mieszkajacego w Bergen mogacego zrobic diagnoze komputerowa samochodu renault trafic 1.9. 2006. Disel. Moj numer 96733127 Piotr.J
czy to prawda ze po 7 latach stałego pobytu w Norwegii mamy obowiązek wymiany naszego polskiego prawa jazdy na ich norweskie .
witam ktos montowal w PL do auta LPG i pozniej robil godkjenning w NO? sa z tym problemy? jak zrobić zeby bylo dobrze?
Odstapie internet bezprzewodowy w netcom, AZ 15 gb!, tanio, duzo taniej niz w salonie. Dodatkowo maly modem, co oznacza, ze mozesz korzystac z neta na jakimkolwiek urzadzeniu chcesz ...
Chciałbym podłączyć jakiś tani internet w domu bez limitu danych, kto wie jaki operator wypada tutaj atrakcyjnie cenowo???? Dziękuję za informację.
Witam, Poszukuje kogos kto moglby wyczyscic laptop Toshiba. Przegrzewa sie, wentylator glosno chodzi. Lillestrøm tlf. 46556793
bodys napisał: Eroboty rzadza forum od kilku lat, ale reklamy musza byc... Moderatorze ogarnij sie... Witam, jesteśmy świadomi tego problemu i cały czas staramy się go rozwiązać. Pozdrawiam
witam prosze o pomoc . co mam zrobic zebym mogl odp
Witam potrzebóję namiary na polskie komisy samochodowe s okolicy oslo jak i øsfold. Jeśli ktoś zna kogoś kto posiada salon i prowadzi sprzedaż samochodów to proszę o numer telefonu do tej osoby. ...
Hejka. Chcialbym uruchomic sobie na Apple TV usluge HBO GO, ale ze wzgledu na przebywanie poza granicami polski nie moge sie zarejestrowac. Wobec tego chcialbym zarejestrowac konto na HBO GO Nordic, ...
Cześć! Planuję przeprowadzkę do Norwegii, okolice Haugesund. Mam umowę fast i potrzebuję samochód w pracy. Nie chcę na szybko kupować nic w Norwegii, więc będę importował to co mam. Koszty importu ...
Cześć, czy ktoś z Was orientuje się czy zakupując karty sim poszczególnych operatorów, nie mając norweskiego ID mogę zarejestrować je na paszport w miejscu zakupu, czy muszę szukać punktów tych ...
darektek
16-10-2018 12:55
Poszukuję kogoś kto usunie drobne usterki w Scenic II (akumulator, wymiana koła, żarówki itp.)
Witam! Jestem bardzo krótko w Norwegii ale musiałem kupić auto bo dojeżdżam do pracy. Może ktoś wie coś o zimówkach z kolcami. Taki komplet kupiłem razem z autem.Czy wszędzie można na nich jeździć i ...
Witam, Czy ktoś przerabiał, wie albo orientuje się a może wysyłał z Norwegii paczkę na koszt odbiorcy. Dodam że paczka jest do Chin i chodzi o zwrot zakupionego produktu na Aliexpress. Za wszelkie ...
XY YZ
17-09-2018 18:05
Wertuję strony internetowe typu plantasjen, obs bygg i inne i nie mogę znaleźć korowiny przekompostowanej. Ktoś kojarzy jak to się może nazywać ? (czasami nazwy norweskie mnie zadziwiają) ...
XY YZ
16-09-2018 22:12
Hej. W końcu cały balkon przemalowałem i fajne meble sobie zrobiłem. Ostatnim elementem jest zamontowanie lampy wiszącej, którą sobie żona upatrzyła. Tak się zastanawiam, bo nie chcę takiego ...
Witam potrzebuje dobrego elektryka mechanika Alta i okolice potrzebuje podłączyć Bmw X5 e-70 2009 do kompa możecie coś polecić???
Cześć wszystkim. Zastanawiam się nad rozszerzeniem sprzedaży moich produktów na rynek norweski ( meble ). Z tego względu zleciłem przygotowanie norweskiej wersji sklepu www. Tutaj w kraju ...
w Polsce po 20 sierpnia 2007 roczniki aut musza mieć homologacje mam auto 2006r .czy ktoś ma wiedze na ten temat
Witam chciałem dowiedzieć się jaka jest możliwość przejazdu przez granice z zakupionym towarem w Polsce bez żadnych konsekwencji oraz dokładania do interesu, mianowicie chodzi o to że mój brat z żoną ...
Pęknięta misa olejowa- w chwili robienia opcji work&travel lokalizacja to okolice Jondal, może uda się do Bergen lawetą dojechać, szukam mechanika. Ktoś coś? Dwaj załamani studenci, +47 47747647
Witam poszukuję lawety z możliwością otrzymania faktury na osobę fizyczną. +47 47747647 można dzwonić, lub proszę o kontakt tutaj
Czy ktoś potrzebuje ok 500t ziemi albo wie gdzie mogę za darmo wywieźć wykopaną ziemię w obrębie Akershus ? Wyrównuje teren na swojej działce we Frogner w Sørum i będę mieć ok 500t ziemi do ...
Eliza K
12-07-2018 23:27
www.finn.no/bap/forsale/search.html?lat=...SEARCH_ID_BAP_WANTED
Witam! jak mogę opłacić bramki za przebytą podróż przez Norwegię,nie czekając na faktury(mam auto na norweskich blachach)?.Będe w Polsce dwa mieczy a faktury dojdą na adres w NO.
Jan Henryk Wachala
05-07-2018 21:36
Witam czy zna ktoś może fajne miejsce z muzyka klubowa bez komercji i disco polo!? okolice oslo
Witam! Poszukuję kogoś, kto zna się na markizach okiennych i mógłby zająć się naprawą. Otóż moja markiza otwiera się tak, że jest mocno przekrzywiona. Myślę, że potrzebna jest jakaś regulacja. ...
Wyprowadzam sie na nowe mieszkanie i po przemysleniu, ze w sumie w polskiej tv nic ciekawego, a i w norweskiej tez niezbyt, (moje zdanie), postanowilam, ze czas odmozdzyc glowe i pozbyc sie oplat i ...
od kilku dni proboje skontaktowac sie z Moja Norwegia wyslalam maile oraz formularz kontaktowy prosilam o usuniecie mojego konta oraz moich danych osobowych z forum Nikt nie odpowiada moje konto ...
hej, jako ze mam problem z wlascicielem mieszkania, polska TV moge ogladac tylko online, co mozecie polecic zalezy mi szczegolnie na TVP Kultura i TVN24 ? justin.tv odpada. Bede wdzieczny za ...
Ponad miesiąc temu zepsuł mi się samochód. Pękła sprężyna w przednim zawieszeniu. Postanowiłem oddać samochód do mechanika. Korzystając z okazji postanowiłem od razu dokonać zmiany innych elementów ...
Diagnostyka Samochodowa
18-05-2018 21:22
Cześć. Poszukuję osoby, która potrafi postawić na nogi telewizję GET. Niedawno miałem przerwę w dostawie prądu i wszystko się pomerdało... router, GET Box II oraz modul GET do 2.4G/5G. Mieszkam w ...
witam, szukamy mechanika samochodowego, ktory podejmie sie naprawy samochodu Lexus rx400, komunikat na ekranie\" sprawdz system hybrydowy\"