1 NOK
Witam, Mam pytanie dotyczące czujnika wody. Pod zlewem mam czujnik jak w załączonym zdjęciu, świeci się czerwona lampka alarm. Gdy jest włączony leci tylko ciepła woda, jak go odłącze to leci ciepła ...
Witam. Potrzebuje internet mobilny ale z ch€ci dowiem sie o wszystkim zwizanym z tym tematem. Wie kto ile tu koszstuja Internet mobilny ile za ile i jak ????? Mam numer w MyCall i kupiem 1GB ale ...
Na tłusty czwartek, wizytę w liceum i koncert kolęd prezydent lata do Krakowa samolotem. W zimie wypady łączy z jazdą na nartach. Andrzej Duda w ten sposób wylatał już ponad 700 tysięcy złotych – ...
ninjajournalist.com/top-16-countries-wit...l-women-soldiers/11/
Witam poszukuję mechanika do silnika łodzi zabiegowego ,najlepiej z okolic Baerum ! Pozdrawiam
Witam poszukuje kogos kto ma mozliwosc transportu auta 5 kwietnia z rygge do geilo ( droga na bergen). Wycieka mi plyn hamulcowh z opla zafiry w zwiazku z czym nie przejade tej drogi, holowanie nie ...
Mam Mercedesa Vito 98 rok. 2.3 turbo diesel, automatyczna skrzynia biegów zaświeciła się kontrolka skrzyni biegów i auto jedzie tylko w trybie awaryjnym, na 3 biegu. olej, filtry ok. Ktoś coś ...
marco polo
01-04-2016 16:28
It\'s simply just a handful of of inches or thus, particularly the length towards the hollow of the knee toward the greatest of the kneecap.That\'s the distinction in just the hit zone that ...
We realize Joe Mauer isn\'t lazy. We way too comprehend that some sporting activities groups incorporate a heritage of professional medical workforce disregarding concussions. We understand the ...
Josephvol.2 napisał: Nie wiem czy tu było i ile osób wie o tym że można zablokować natrętów z telemarketingu, ale dla tych co nie wiedza, podaje link do strony gdzie można sobie to zablokować: ...
Głównymi kryteriami w wyborze nowego samochodu były wymiary i moc. Samochody nie mogły być mniejsze niż 5 m i 20 cm, a jednostka napędowa musiała generować przynajmniej 408 KM mocy. Te wymogi ...
Piotr Piotr
14-03-2016 18:40
Gdzie dzisiaj fajne balety.
Z opony korzystać możemy nawet do 10 lat, ale po 6 ryzyko awarii drastycznie wzrasta. Ile lat można używać oponę? Opony nieustannie starzeją się, na skutek procesów fizycznych i chemicznych ...
Witam serdecznie Czy ktoś z was zna może przedstawicieli handlowych z branży budowlanej działających w Norwegii ??
dzielimy się tu poradami oto moje - nigdy w życiu i za żadną cenę nie kupujemy od Polaka - nigdy w życiu i za żadną cenę auto na ropę o przebiegu od 160 do 200 tyś km - nigdy w życiu i za żadną ...
Potrzebuje przetransportować samochód z Norwegii ( Hordaland ) do Polski ( Śląsk ) Ktoś coś wie?
a morze ktoś w krótkim czasie jedzie do Polski i wraca potrzebuje zacisk prawy do opla zafira
Witam poszukuje matrycy do tv Samsung 40 \' może ktoś wie gdzie można taką nabyć. Będę wdzięczna za informację ☺
Witam. Mam problem z monotowaniem antenay satelitarnej, próbowaliśmy już wszystkiego jednak dalej nic nie działa jeśli ktoś się na tym zna albo zna kogoś kto mógł by pomóc proszę o kontakt.
stmk napisał: Może ktoś tutaj ma doświadczenie w tej sprawie, jaki wybrać monitoring CCTV do zamontowania na zewnątrz budynku. Chodzi o możliwość rejestracji tego co dzieje się na zewnątrz. Tutaj ...
człowiek się jednak uczy i uczy i głupi umrze ja tu cały czas ostrzegałem aby broń boże handlu autem z Polakiem nie dobijać a oto co i rzecze specjalista fachowiec od 10 lat .... - ...Połamaną ...
Volkswagen wstrzymał produkcję Passata. Winny skandal z emisją spalin? Czytaj więcej na motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/produc...;utm_campaign=chrome
jak je się produkuje moto.wp.pl/gid,18137081,kat,55194,title,...,galeriazdjecie.html
Witam Szukam do wynajęcia na jeden dzień garaż lub warsztat w okolicach Stavanger lub Sandnes abym mógł zajrzeć pod samochód osobowy i ewentualnie zakonserwować 2 rurki.Czekam na rozsądne propozycje.
Polak potrafi. Jako pierwszy naród na świecie wymyśliliśmy sposób na picie denaturatu, płynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej. Co więcej, umiemy też prowadzić samochody mając we krwi ilość ...
A to w Polsce?
Cześć Szukam kogoś kto umi narawić feina. Może ktoś z Was ma kogoś wniarę sprawdzonego i nie drogiego . Z góry dzieki za pomoc
Witam, Mam pytanie czy wiecie jak dostać sie na lotnisko OSLO RYGGE na godz 6 rano z Brumunddal. Z NSB muszę nocować na lotnisku, NOR-WAY odpada bo jedzie na 17:00 raz dziennie. Czy istnieje w ...
oto i dzieła
aby raz na zawsze uciąć spekulacje mendrków
1. Roztwór soli kuchennej ułatwi ci naostrzenie noży Wystarczy, że na pół godziny umieścimy tęmpe noże w roztworze soli, a ich naostrzenie stanie się dużo prostsze. ...
Proszę,o pomoc szukam Polskiego mechanika samochodowego w Trondheim.Pozdrawiam
Nowa metoda złodziei. Na monetę! Czytaj więcej na motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-n...;utm_campaign=chrome
oto co będzie szykujcie się dziewczyny
edyta ryjak
08-01-2016 05:31
Hej, mam pytanie do Was mianowicie, czy jesteście w stanie polecić mi jakiś sposób na przekazanie pieniędzy do Polski, do rodziny bez posiadania konta w norweskim banku? Potrzebuję dość pilnie ...
Obecnie opłaca się handlować tylko autami spawanymi z kilku, zrobionymi na ideał. Inaczej nie osiągniesz ceny i stanu, jaki życzy sobie klient. W klepanie już prawie nikt się nie bawi, bo klient się ...
Czy ktoś się orientuje w jakiej cenie w oslo moge zakupic laptopa ?
W Centralnym Archiwum Wojskowym zachowały się z tego okresu szczególnie dramatyczne listy gen. Zdzisława Hordyńskiego–Juchnowicza, lekarza wojskowego i szefa departamentu sanitarnego MSW. W grudniu ...
Witam. Poszukuje informatyka który naprawi mi komputer Sony Vaio. Komputer padł i jedyne co sie pokazuje to : nie można znaleźć oprogramowania.
Malgorzata Pietrucha
29-11-2015 19:17
Potrzebuje felgi najlepiej z oponami do samochodu PEUGEOT EXPERT może ktoś ma lub wie coś na ten temat
Te marki pewnie wszyscy znacie: Budweiser, Heinz, Burger King, Kraft, Stella Artois. Ale pewnie nie wiecie, że wszystkie należą do jednego człowieka, Jorge Lemanna i jego firmy InBev. Właśnie ...
ktoś pomoże z ustawieniem anteny satelitarnej?
Łatwiej jest zajść w ciąże przez Internet, niż wybudować w Polsce kawałek drogi Czytaj więcej na motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-bu...;utm_campaign=chrome
kupię felgi 15 5x100 z oponami zimowymi mogą być z kolcami do audi A4 Oslo i okolice.nr tel 46579662
Witam, Proszę o info gdzie w okolicaćh Sarpsborga można tanio ustawić geometrię zawieszenia w osobówce, Ile to może kosztować? Auto po wymianie końcówek drążków i zwrotnicy? Z góry Dzięki za ...
Witajcie Poszukuje nawiązać kontakt z warsztatami samochodowymi w Norwegii Posiadam hurtownie filtrów, olej oraz części do aut osobowych. Sprzedaje je w Niemczech i Holandii Pomyślałem o ...
i $ będzie po 4 złocisze a za pół roczku po 4,50 dzięki Jarkowi biznes.interia.pl/makroekonomia/news/co-...nuowane,2195034,2156
"Ceny .... wzrosły się o 0,1 proc biznes.interia.pl/makroekonomia/news/def...do-roku,2192243,2156
bociany to dalej sobie mogą ganiać po parkingu jak po łące za żabami a więc odwożąc kogoś, lub odbierając wjeżdżamy na kiss and fly czyli po zewnętrznej, prawej, przy wjeździe na parking i tam ...
Witam poszukuje mechanika samochodowego. Potrzebuje sprawdzić układ hamulcowy i ewentualnie stan tarcz oraz klocków hamulcowych (ewentualnie wymienić). Pozdrawiam
Witam, Chciałabym się zorientować jaki jest koszt badania diagnostycznego pod komputer. Mam citroen c2 w automacie - triptonic z 2006r, 1.6 silnik. Podczas jazdy auto straciło moc na biegu. Gdy ...
Czy zna ktoś ofertę tego operatora na internet mobilny? W miejscu naszego zamieszkania nie ma możliwości stałego łącza.
Orientuje się ktoś może, jak wygląda sprawa dodatkowej tablicy rejestracyjnej do samochodu? Chodzi mi o następujący przykład - na haku z tyłu zamontowany jest uchwyt, np na rowery - który ma miejsce ...
Zapomnieli tylko o sklepach wolnoclowych i odpowiedniej liczbie sraczy żeby kolejkow nie było Ale jak się komu nie podoba to niech sobie z portu w Lublinie albo Radomiu odfruwa
Chcę kupić samochód tylko nie wiem czy z Polski czy z Norwegii. Co jest najbardziej opłacalne? Czy opłaca się sprowadzenie samochodu z np 2013 roku czy lepiej nie babrać się w papierami bo koniec ...
Witam . Ponad 2 miesiące temu PSEUDO FACHOWIEC ELEKTRYK oczywiście Polski wymieniał u mnie w korytarzu Ściemniacz (Dimmer ) . Pierwszy ściemniacz wymienił i okazało się ze nie reaguje w ogóle . ...
Hej jadę w piątek do Polski do Warszawy autem. Jest ktoś chętny na podróż jadę wygodnym autem Nissan Maxima . Wracam do Norwegi załadowany przyjaciolmi wiec tylko podróż do Polski.
Witam. Poszukuję miejsc w Norwegii, gdzie można zakupić laptopy i komputery stacjonarne wycofane z firm, poleasingowe. Niestety firma z której usług korzystałem zmieniła branżę. Będę wdzięczny za ...
Witam, u znajomego w Norwegii zwariował licznik w samochodzie. Czy jest możliwość w Norwegii (na terenie Oslo) korekcja licznika? Nie chodzi mi tu o oszustwa typu przesuwanie do tyłu, tylko ...