1 NOK
Potrzebny fachowiec znający się na Biosie, podkręcaniu wszystkich podzespołów, ratowaniu systemu itd. Bergen i okolice na już !!!
Witam wszystkich. Czy jest tutaj jakiś specjalista z okolic Drammen, który potrafi przywrócić utracone dane z dysku zewnętrznego Transcend?
Szukam osoby ktora zajmuje sie remntem karawanow .
Witam, zna ktoś osobę zajmującą się światłowodami? Dotyczy kabla tv internet w mieszkaniu.
Witam, przebywam aktualnie w Sandane (90km od Floro) i pech chciał ze 1,5 tygodnia przed zjazdem do domu na święta akumulator w moim aucie padł trupem, mało tego akumulatora nie mogę wymienić sam ...
Witam, czy ktos wie jakie sa procedury,jezeli w czasie remontu odkryty zostal grzyb w piwnicy w rekkehus-jezeli SOBBL nie chce odniesc sie do problemu,gdzie dalej mozna skladac skarge?
Prz Jar
16-11-2016 21:30
Cześć pracuje w Norwegi jako mechanik samochodowy.Mam polskie kwalifikacje jako mechanik samochodowy.Czy ktoś się orjętuje jak wygląda procedura uwzględnienia polskich uprawnień w norwegi jako ...
Witajcie, czy BIR przyjmuje olej samochodowy po wymianie? Jakie są koszta oddania?
witam, mam pytanie, chcialabym kupic samochod w nok, ale wiadomo ceny tu sa jakie sa. ale ciekawi mnie jedno czy daloby rade przerejestrować samochod z zielonych tablic na te normale? wtedy cena auta ...
Witam Kupiłem auto Subaru Forester z kilkoma zastrzeżeniami w EU. Kilka usunąłem sam ale została wymiana amortyzatorów z tyłu. Potrzebuję warsztatu który by to ogarnął i odświeżyć EU. Tel. ...
Szukam krawcowej okolice Lørenskog
w jaki sposób dowiedziać się do kogo należy pojazd
Tadeusz Dubrawski
24-10-2016 17:39
Szukam dobrego informatyka, który zna się na laptopach. Trondheim i okolice.
polecam obejrzec teraz TVP1
Hej! Chcę zarejestrować moje auto. Jestem w Norwegii od 10 mies., od miesiąca mam stały kontrakt. Do tej pory byłam przekonana, ze na rejestrację auta mam rok, ale...niestety się myliłam. Więc ...
Hei, poszukuje kogos kto wylaczy mi czerwona lampke Airbags. Oslo i okolice. Tel: 41223000 Do uslyszenia
Krystian Komperda
13-10-2016 14:20
Witam. Gdzie mogę w Oslo, w przystępnej cenie, zamontować niezależne ogrzewanie postojowe do osobówki? tel. 93996150. Dziękuję.
może ktoś potrzebuje bo wyjeżdżam i jest mi zbędny. www.telenor.no/privat/kundeservice/mobil...vare/huaweiE1752.jsp
Witam Moze ktos mi pomoze.Naczytalam sie ostatnio troche na temat szkodliwosci gazu radonu, ktorego dozwolone stezenie czesto jest przekroczone w norweskich domach.Na dachu domu,ktory kupilam sa dwa ...
Hej. potrzebuję znaleźć szpeca od motorów a właściwie od elektryki z okolic Vestby lub Moss. Motor to Japończyk z 1976r
Witam czy jest w okolicach Trondheim jakiś polski mechanik samochodowy najlepiej blacharz?Priv
Witam!! Czy moze ktos sie orientuje czy moge zalozyc Internet na to samo imie i nazwisko pod dwoma adresami tzn. Zameldowanie mam pod jednym adresem a przenosze sie nie chce zmieniac adresu tylko ...
Witam wszystkich, od czerwca przestał mi działać skype na telewizorze samsung. Ponoc firma Microsoft wycofała ten produkt z tych telewizorów. Czy ktoś z Was ma ten sam problem, wiecie może czy można ...
Prosze o podpowiedz czego moga dot ponku opisane na zdjeciu. Ustawienia swiatel, mocy zarowek czy moze czegos innego.dziekuje za pomoc
WItam,pracowałem i mieszkałem kilka lat w Norwegii.Mialem przez ten czas karte z nr tel .Od 1 ,5 roku jestem w Polsce.Moja karta jest już nieaktywna.Aby zamówic nowy numer trzeba miec zameldowanie w ...
Potrzebuje mechanika zeby wymienić tarcze i klocki hamulcowe Okolice Skien, Porsgrunn, Larvik.
Rafal Burandt
09-08-2016 17:15
Witam, poszukuje kogoś w okolicach Asker kto przełożyłby mi stare opony na nowe w aucie. Tel 93945543
Witam, potrzebuję pomocy i rady nie chcę władować się w coś co nie będzie działało a i będzie drogie zarazem, potrzebuję stałego dostępu do internetu, obecnie posiadam od znajomego ICE.NET ale ...
Siemka Chciałem zapytać czy ktoś może ma kartę prepaid internetową z Telio(nie Telia) i ma ostatnio problem z doładowaniem jej? Przed wakacjami wszystko działało perfekcyjnie, wybierałem pakiet ...
Witam poszukuje mechanika od silników stacjonarnych w motorówkach Østfold za namiary z góry dziękuje.
czesc, czy pobieranie nieduzych plikow z chomikuj jest legalne w norwegii? Chodzi o bardzo male pliki (max 5 mb) na wlasny uzytek?
Nowotwory głowy i szyi coraz częściej zdarzają się u ludzi młodych przed czterdziestką, którzy nie palili papierosów i nie nadużywali alkoholu, wcześnie za to uprawiali seks oralny - twierdzą ...
pojawiła się na E39 pomiędzy Kristiansand a Stavangerem
przypomnę, że dotychczas 100 % sfałszowanych silników na ropę w USA zostało wyprodukowanych made in Poland w zakładzie Polkowice podobnie wybuchowe stacyjki, od których już spłonęło kilka samochodów ...
Czy ktoś orientuje się ile może kosztować wymiana spoilera przedniego w Peugeot 307 CC? Pozdrawiam
hej, nie wiem czy w dobrym temacie pisze, ale mam pluskwy w pokoju. czy ktos by mi podpowiedzial w jakim sklepie mozna kupic jakies srodki owadobojcze? albo gdzie szukac firmy co przeprowadza ...
Witam czy moglby ktos pomoc w przetlumaczeniu wstepnego EU: 1.1.13 Bremsebånd og bremseklosser:For stor slitasje på bremsebånd eller bremseklosser,Går på jernet venstre bak 1.1.14 ...
sposób PiS na inaczej myślących fakty.interia.pl/polska/news-po-domaga-s...-pis-o-p,nId,2207543
tanio taką zwykłą bo mi się przepaliła i jak chciałem dziś kupić w Europrisie to 75 NOK za głowę się złapałem na razie widno w nocy to popytam może ktoś wie
grzegorz18
23-05-2016 13:47
Witam. Poszukuje kierowce z samochodem który mógłby raz na dwa tygodnie pojechać w sobote na lotnisko do Kristiansand zawieźć dwóch pasażerów i dwóch odebrać. Cena do ustalenia.
Witam. Jak w temacie, Mieszkam w Arendal ale moge spokojnie dojechac gdzies- Grimstad, Lillesand? Wie ktoś coś?
witam, jak w temacie. potrzebuje kogos kto moze synchronizowac i przeczyscic gazniki w motocyklu. znacie kogos dobrego ?
Witam, na jakich oponach jeżdzicie aktualnie? Zimowe caly rok czy jak? Pozdrawiam, Jakub
Dotychczasowy szef Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju (EBOR), Brytyjczyk Suma Chakrabarti, został w środę wybrany na prezesa banku na drugą 4-letnią kadencję. Decyzję na posiedzeniu w Londynie ...
Hej poszukuję kogoś kto posiada oryginalny tester do peugeota.Okolice Bærum.
cześć ludzie.Pytanie.Jak to jest z oplatami za tunele i takie tam.Przyjechałem autem na polskich numerach.Pozdrawiam
tomasz tolsdorf
03-05-2016 15:44
typu weeb.tv czy pierwsza.tv jakoś próbuję i nie wychodzi
Mam pytanie o gniazdo elektryczne pod hak (auto zarejestr. w No). Czy mozna zainstalowac 7-pin czy musi byc 13 -pin.
Robert .
26-04-2016 11:19
obejrzałem to wasze ostatnie foto redakcyjne i nie mogę wyjść z podziwu gdzie to można naraz aż tyle tak dorodnie zbudowanych niewiast znaleźć
Siemanko Wszystkim Przechodził ktoś z was våtromkurs ?? Mam kilka pytań, odnośnie egzaminu
Jak sprawdzić stan konta w Chess na karte?
kazimierz batorowski
19-04-2016 16:56
Szukam kogos kto zna sie na domofonach. Podlaczylem swoj w taki sam sposob w jaki podlaczylem stary ale nie dzwoni, choc przycis otwierania drzwi dziala. Mieszkam w Oslo Pozdrawiam Andrzej
przez O na końcu jak w PełO planuję się do nich przenieść i może jakieś spostrzeżenia?
Cześć. Chciałem zapytać czy ktoś ma internet z sieci Telio, jeśli tak to czy może zalogować się na MIN SIDE bo ja próbuje od rana, ale niestety bezskutecznie.
zachciało im się silniki wysokoprężne na eksport do USA robić tylko w jednej jedynej na świecie fabryce w Polkowicach w Polsce ... Jak donosi Amerykańska Agencja Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego ...