Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2205 niezalogowanych)
7 Postów
arto arti
(artnik)
Wiking
haha, nie żle panieladny. Extremalnie, to ty chyba surfujesz po internecie haha i całe szczęście dużo za to nie płacisz.
A może nawet wcale pozdr....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...powiem ci,ze jest znacznie gorzej!
od kiedy zaczalem placic za korzystanie z sieci,predkosc mojego internetu,extremalnie zmalala!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
asia68 napisał:
Gabrielu małostkowość gubi ludzi, weź na wstrzymanie. Szkoda ,że wyjeżdżasz na święta do pl, bo 15.12 moglibyśmy to sobie wyjaśnić osobiście w no.
ZDANIE TYPOWO ERYSTYCZNE
zmieniasz kierunek ...takie sztuczki to u siebie w domu a nie tu na TYM FORUM....
MIAŁAŚ PONOĆ DUŻO CZASU I BYŁAŚ ZDECYDOWANA ZAPREZENTOWAĆ MOJE CZEPIANIE SIĘ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW o ortografię ...
I CO ...??? .
JESTEM CIERPLIWY ...POCZEKAM... jeszcze chwilę ...
PAMIĘTAJ JEDNAK ... ,ŻE RZUCIŁAŚ W MOJĄ STRONĘ POMÓWIENIE I TO BARDZO CIĘŻKIE A TEGO się nie zapomina ...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
artur3321 napisał:
.. to ty chyba surfujesz po internecie haha i całe szczęście dużo za to nie płacisz.
A może nawet wcale....

DOBRE SOBIE....
Nie wiem jak... Brzydki inaczej... jednak ja mam podłączenie do sieci i bulę za dostęp po 1400Nok na kwartał i niema ,że boli... i tylko 100Mb/s. jednak non stop.bezproblemowo...
Czy Uważasz iż to jest tanio lub za darmo...?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
arto arti
(artnik)
Wiking
Miesięcznie to nawet nie wychodzi pół dnia pracy, a akurat ty, powinieneś płacić dużo więcej. Może byś trochę ochłoną panie "Cośtam"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
artur3321 napisał:
Miesięcznie to nawet nie wychodzi pół dnia pracy, a akurat ty, powinieneś płacić dużo więcej. Może byś trochę ochłoną panie "Cośtam"
Proszę...proszę jaka błyskotliwość wypowiedzi...
Dlatego ,że tyle płacę to właśnie tak się rzucam po tym internecie by zminimalizować do minimorum psychologiczny koszt opłat w przeliczeniu na godzinę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Witam....nie wiedziałam , gdzie to wkleić..... ale chyba tutaj najbardziej pasuje....ten szok po tak wąskim torze..... , tutaj znalazłam wyraz extrema..... , przez moment widziałam, jak płynie po trawie....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wilk stepowy napisał:
..., przez moment widziałam, jak płynie po trawie........

Ta łódka raczej się ślizga ... po wodzie , bo to rodzaj ślizgacza ...

Ładny filmik...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok