Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

biura pracy - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof J (1114 niezalogowanych)
3 Posty
Arek Kordek
(Kordys)
Wiking
Witam jestem w Norwegii nowy,czy ktoś może podać mi adresy biur pośrednictwa pracy i czy takowe wogóle są w Bergen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Andrew Wat
(andvat)
Początkujący
Kordys napisał:
Witam jestem w Norwegii nowy,czy ktoś może podać mi adresy biur pośrednictwa pracy i czy takowe wogóle są w Bergen

powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kordys napisał:
...czy takowe wogóle są w Bergen ...
ALEŻ SKĄDŻE ... DLA LENI NIGDZIE NIC NIEMA ...A JUŻ W SZCZEGÓLNOŚCI W DESZCZOWYM BERGEN...
No , może właśnie , poza deszczem... .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
zajebisty początek , no ale od czegoś trzeba zacząć .....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
sprobuj na poczatek tutaj kordys www.nav.no/Lokalt/Hordaland/Kontakt+oss/805321240.cms
www.adecco.no
www.jobzone.no/

a poza tym, uzyj netu i google powodzenia ....

p.s. p.mysliciel (?) ... pzdr dla kretynow off course
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ulw7dwa i dalej piszesz że jestem kretynem albo jakoś, nie znasz mnie gościu a z wypowiedzi twoich widzę że umoralniać możesz ewentualnie takie małe żyjątka na poziomie ameby albo pantofelka na początek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
...piszesz że jestem kretynem albo jakoś...
Jak się na Tym Forum PREZENTUJESZ... ,tak i jesteś Przez Innych ...POSTRZEGANY...

Zmień sposób wypowiedzi , to może i zmieni się o Tobie opinia...
Jak na razie zaszufladkowałeś się w dziale przygłupów forumowych i tyle

Wiem powtarzam się jak zdarta płyta , mniemam jednak ,że za którymś razem, jednak trafi to do Ciebie i zmienisz się znacznie...
OBY NIE NA GORSZE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie zmienie sposobu wypowiedzi Gabriel , tylko dla tego żeby było komuś lepiej i tak na razie zostanie-- a uwagami jakiegoś tam ulwa wogóle się nie przejumuje, gość jest cieńki a jedynie co potrafi to skrytykować kogoś i tyle, to każdy potrafi zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
chwalenie się na forum to jedno a prawdziwe życie to druga sprawa, już ja dobrze znam takich co to wszystko wiedzą --- całkiem możliwe , ale jakoś kiedy widzi się w urzędach Polaków to przy załatwianu 1 sprawy stoi grupka zazwyczaj i jest dużo w tym machania rękami, mieszanki angielskiego z polskim i Norweskim czasami-- naprawdę śmiesznie to wszystko wygląda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
i niech ktoś nie myśli sobie że jak przebywa tutaj 5 lat i więcej to już wszystko wie, bo bez obrazy zapytałem gościa co pracuje w szklarni tutaj już 8 lat , a jego dochód za godzinę to 115 nok, oraz szef płaci tylko wtedy kiedy ma robotę, czyli mogą goście siedzieć cały tydzień bez roboty to on im nie płaci, i co gabriel na to powiesz? gdzie jest ta mądrość??? niby staż wysoki bo to już jak by nie było 8 lat pracy , i ja pytam za co ??? i na jakich warunkach ??? i właśnie taki później napisze na forum jaki on mądry-- zwłaszcza że ma do dyspozycji google i translator
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok