Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Yossarian k Janina Ś Paweł Wodowski nowak87 Ciepla_m . Kasia Katarzyna Miłosz Alberski Alexa1 Dora_w1 (2560 niezalogowanych)
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
a ty gabriel nie musisz używać fioletowego koloru tylko po to że chcesz wyróżnić swoją cenną uwagę na forum, moje chamskie zachowanie jest zawsze odnośne w stosunku do kogoś jak ktoś sie odnosi do mnie-- i j//je//bie mnie co tu robisz gdzie pracujesz itd. nie znam ciebie i soje cenne uwagi, kto jaki ma być , możesz kierować do swojej rodziny jeżeli ktoś jeszcze ciebie tam słucha . zajadaj się tymi smakołykami, które pewnie ktoś przywiózł ci z Polski , żeby było taniej ... cwelu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
no i czym się jeszcze wykażesz gabriel wieśniaku, oświeć mnie swoją doskonałością wypowiedzi, swoim pedalskim kolorowym pismem , bym na pewno wiedział że to ty piszesz a nikt inny. ilu ja takich znam mądralińskich jak ty ale jak co do czego przyjdzie to nie ma nikogo, ale na forum same orły, drugie ,,polisz konekszjon ,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bobek1 napisał:
... które pewnie ktoś przywiózł ci z Polski , żeby było taniej ... cwelu
ZAJRZAŁEM SOBIE W GOOGLE ...
I NAPISZĘ TYLKO TYLE...
...AKURAT ...SĄ JESZCZE ŚWIĘTA ... I NIE BĘDĘ TUTAJ WULGARNY...

..NIEMNIEJ OD TEGO POSTU , JESTEŚ DLA MNIE ŚMIECIEM , TAKIM ZWYKŁYM Z HASIOKA...!!! ...

MÓDL SIĘ , O ILE POTRAFISZ , BYŚMY SIĘ NIGDY W REALU NIE SPOTKALI ...
A JEŻELI JUŻ DO TEGO NIESZCZĘŚCIA DOJDZIE , TO NIE CHWAL SIĘ SWOIM NICKIEM MASA LUB BOBEK ... TE DWIE NAZWY SĄ JUŻ DLA MNIE MARTWE... W REALNYM ŚWIECIE...

Tu na Tym Forum Również dla Mnie jesteś Martwy Wirtualnie ....
I takie jest Moje poświąteczne Życzenie , jakie Tobie... BOBEK1-vel MASSA... składam.
GABRIEL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Czytam Twoje gowniane wytwory od dlugiego czasu Gabriel..
Wyleciales od Goski..(tam nietrudno wyleciec),wyleciales od Anniken( tam juz trzeba sie postarac zeby wyleciec). Zostal Tobie "ostatni bastion" gdzie wiesz ze jest troche wiekszy luz,gdzie Ty z Twoim codziennym gownem ktore wszedzie robisz,jeszcze jestes (z niezrozumialych dla mnie powodow) tolerowany..powinienes wyleciec na pysk juz po 500 postach,a nabiles juz prawie 2000.Admin tego forum jest wyjatkowo cierpliwy..
Poszukaj jakiegos forum frustratow,maniakow..odnajdziesz byc moze bratnie dusze..
Z Twoja glowa najwyrazniej jest cos nie w porzadku ,delikatnie ujmujac..Zatruwasz atmosfere,psujesz klimat,gowno wiesz ..a jak wiesz, to piszesz o tym w taki sposob ze najlepiej jakbys nie pisal nic.. kiedy ktos dopieprzy Tobie kulturalnie i brakuje Tobie argumentow,jak zwykle wymyslasz swoje ramkowe zakonczenie,zeby miec ostatnie slowo..niby spuszczasz z tonu to swoja prostacka formulka..ze niby czego (dobrego..) Ty komus zyczysz..i szukasz kolejnej ofiary..kiedy ktos jak Masse dosra Tobie Twoim jezykiem..wychodzisz z siebie i najchetniej bys go wzial pod noz..
Znajdz sobie zajecie bohaterze klawiatury..Grozisz ludziom,piszesz zeby gosc sie modlil zebyscie sie nie spotkali..uwazam ze sam powinienes sie modlic zeby kiedys Twoj adres nie pojawil sie w sieci..zebys Ty sam czasem nie musial robic szybkiej przeprowadzki..
nie pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Myślała że to forum jest po to by sobie nawzajem pomagać a nie wylewać żale i pretensje. Żałuję że ktoś wykorzystał mój post jako pretekst do wyrzucania sobie wulgaryzmów. Co się z wami ludzie dzieje. Wszyscy na obczyźnie a jeden drugiemu nóż by w plecy wbił. Nie wiem czy to bardziej smutne czy żałosne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
odnoszę się tak do kogoś jak ktoś do mnie - a gabriel sapie w moją stronę , i należy się mu to jak psu buda, jeżeli coś wiem na temat jakiejś sprawy to staram się odpowiedzieć komuś na zadane pytanie, moja sprawa ile używam w swoich wypowiedziach np. przekleństw , ale sądzę że osoba która prosi ludzi o pomoc w sprawie z którą nie może sobie poradzić to także niejednokrotnie się wkurzy i sobie przeklnie . Myślę że oto chodzi żeby nie stać obojętnie i pomagać sobie w miarę możliwości, bo nikt tu nie przyjechał pierwszy i nie ostatni!! a wszystkiego wiedzieć i tak nie można. w miarę możliwości i tak będę pisał dalej, kto skorzysta z tego to już każdego indywidualna sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
oleńka84, nami się nie przejmuj bo to tylko forum, ty masz sprawę do rozwiązania o ile mi wiadomo , i postaraj się ja doprowadzić do końca-powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
No i w końcu coś logicznego a tak już całkiem poważnie co jeśli ten mój głupi szef nadal będzie mnie zwodził. Czy niczym nie można mu zagrozić. W takiej sytuacji jak ja jest więcej osób w tej firmie także Norwegowie. Czy nie pozostaje nic innego jak rezygnacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Dzięki przejmować się nie będę bo faktycznie większe kłopoty na głowie a kłócić się chłopaki nie warto wszyscy jedziemy na tym samym wózku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
jest możliwość tylko jedna oleńka48, żeby mu zagrozić- albo zgłosić to do arbeidstilsynet (inspekcja pracy), albo musiałabyś należeć do jakiś związków zawodowych które na pewno by ci pomogły. Nie znam większej liczby możliwości- ktoś kiedyś powiedział że policja, no tak ale gość ze związków powiedział mi że jeśli zgłoszę sprawę na policję , która dotyczy pracy, stosunku pracy itd. to może trwać to bardzo długo zanim coś zacznie się dziać, i odradzał mi to robić. Związki zawodowa same nakręcają takie sprawy i robią to szybko i przyjemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok