Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1223 niezalogowanych)
28 Postów
marek sz
(molo1212)
Wiking
bo wy kurw............ to buraki jak za kierowwica za rowerem a co gabriel guru w nor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
molo1212 napisał:
bo wy kurw............ to buraki jak za kierowwica za rowerem a co gabriel guru w nor

..no(!). Na tym konczy sie chyba chec podyskutowania z toba na temat ucieczki z angolji(?)..

Pokazales klase..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
molo1212 napisał:

..no(!). Na tym konczy sie chyba chec podyskutowania z toba na temat ucieczki z angolji(?)..

Pokazales klase..

Zdobywając przy okazji tytuł miszcza wszechświata i okolicy w liczbie popełnionych błędów, w tak krótkim "prawie że zdaniu"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
dostałem od molo1212 wiadomość na priva:
ale ty pierdzielisz ang. nor. czy mi ta prace dasz ty masz na .. w9iidac i sa cw... i wykolejency bay bay ja nie do ciebie jade

a tak by się przydało nie którym zrobić z Norwegii drugą Anglię !! ale niestety się nie udaje póki co że nie można tutaj po prostu przyjechać i sobie pracować za ,,damski h//u//j ,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
dla Polaków w Anglii!!! na pocieszenie

statichg.demotywatory.pl/uploads/1261523...HarryZTybetu_500.jpg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ja również popieram wasze działania, aby nie robić z Norwegii drugiej Polski. Aż mi się źle robi na wspomnienie jak to Polska chciała wnosić swoje WARTOŚCI wstępując do UE. Zastanawiam się tylko, że w ten sposób to nie zniechęcicie rodaków do przyjazdu nad fiordy. Oni sobie kombinują, że tu musi być strasznie dobrze jak Polacy tak namawiają, żeby nie przyjeżdżać. Trzeba by opracować chytrzejsze metody aby kierować ich w pizdu a najlepiej to na Madagaskar.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
no jasta102 nawet znam dobre miejsce na Spitsbergenie -otóż jest robota- dokarmianie białego niedźwiedzia, dokarmianie fok , i pilnowanie pingwinów w fazie rui - robota cały rok, mieszkanie w iglo, wędka do połowu ryb w ramach pracy gratis , możliwość podpisania kontraktu na 30 lat!! , ja za pomoc w załatwieniu tej pracy biorę tylko 12000 nok, oraz oferuję stałą opiekę lekarską 1 w roku. Mogę pomóc przy zorganizowaniu przelotu na trasie Oslo Gardemoen-Spitsbergen -- łapiesz się jasta102 ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ile płacą bo poniżej 200 NOK na godzinę to możesz mnie pocałować. No już nie powiem gdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
płacą 201 nok na godzinę plus dodatki w sobotę , niedzielę i święta-a i pamiętaj musisz mieć ze sobą kalendarz!!!, ilość godzin w pracy uzależniona od ilości występowania białych niedźwiedzi na danym terenie , ilości fok, oraz ilości pingwinów. Wyżywienie we własnym zakresie!! A i jeszcze jedno_ za brak niedźwiedzia polarnego,fok oraz pingwinów firma nie ponosi odpowiedzialności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ten kalendarz to po co?? coś kombinujesz! nie piszę się na to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok