Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Praca w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(427 niezalogowanych)
2 Posty
pawel grass
(bizoniusz)
Wiking
Witam wszystkich,mam pytanie dosc banalne;zdecydowalem sie wyjechac do Norwegii jeszcze w styczniu,gdyz tu w polsce naprawde jest ciezko.Bylem dwa lata w Anglii,znam angielski dosyc dobrze,znam sie na budowlance,potrafie pracowac ciezko i jesli cos robie to robie to dokladnie.Moge pracowac w fabryce lub w budowlance,dlatego chcialem Was zapytac o moje szanse oraz ewentualnie o namiar na jakas agencje pracy tam badz w Polsce.Szukam takze pokoju do wynajecia gdyz od rychlego wyjazdu juz mnie nic nie odwiedzie.Jestem na GG-33194548 lub bizoniusz1975@googlemail.com Pozdrawiam i czekam na odpowiedzii sugestie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
przyjazdu tutaj nikt ci nie zabroni i ja też . jak masz kogoś już tutaj ze znajomych/rodziny to jakoś ci pomogą jeszcze--- myślę, bo widziałem już naprawdę dużo w tym kraju- od dziewczyn które żonate w Polsce przyjeżdżały i pewnie przyjeżdżają dalej się łupić że tak powiem brzydko- po rodzinę która nie przejmuje się swoim członkiem rodziny, i każdy żyje jakby na własną rękę , a niby miała być pomoc i praca tutaj.. Wiesz każdy ma inaczej, tzw. złoty środek nie istnieje-- nie piszę ci tego żeby ciebie odstraszyć tylko żebyś się zastanowił na czym stoisz , bo później jest już za późno...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
pawel grass
(bizoniusz)
Wiking
Na te polki(celowo mala czcionka)napatrzylem sie w Anglii,coz...zalosne ale taki jest swiat.Wracajac do tematu,nie mam w norwegii nikogo,ale to moze i lepiej...mimo wszystko jade tam,mam moze namiar na agencje pracy zatrudniajace polakow gdzies w fabryce moze na poczatek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
pozostaje życzyć ci powodzenia ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok