1 NOK
siema jak doladowac konto przez internet jesli mam net konto w dnb! ??
Szukam pracy w specjalizacjach: spawacz tig, monter, praca na produkcji, od 3 lat spawam wymienniki ciepla, rury, meble, również jak wspomniałem jestem chętny na prace produkcyjną, pomocnik ...
jan pociecha
22-03-2013 16:54
witam posiadam karte podatkowa zarejestrowałem się na stronie udi ale nie dostałem terminu tylko wiadomość ze mam dostarczyc dokumenty(paszport ,umowe o prace )na policje prace zaczynam w kwietniu ...
darek krajewski
22-03-2013 15:06
Witam. Wkrótce biorę rozwód w Polsce i chciałabym wrócić do swojego panieńskiego nazwiska. Z formalnościami w Polsce nie ma problemu. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak wyglądają dalsze formalności w ...
Pilnie szukam pracy jako pracownik niewykwalifikowany oraz jakiegoś pokoju do wynajęcia. Osoby, które mają informacje od potencjalnych pracodawców lub mogą bezinteresownie takich wskazać bardzo ...
Witam, Jestem nowy na forum więc na początku witam wszystkich serdecznie - zarówno starych wyjadaczy jaki i gości W Norwegii jestem od paru dni. Nie przyleciałem tutaj, aby szukać usilnie za ...
Witam serdecznie Czy znajdzie się osoba, która jest w stanie pomóc w poszukiwaniu pracy przy filetowaniu ryb, bądź na jakiejś innej produkcji najchętniej w okolicach Oslo, Bergen, Stavanger. Swoją ...
witam lopez praca dla wszystkich skonczyla sie wraz z upadkiem komuny w polsce i teraz wszedzie ja znalesc to raczej wyzwanie...wiadomo praca pracy nierowna sa lepsze i gorsze ta lepsza oczywiscie ...
maciej selfmade
21-03-2013 12:55
Witam,kilka dni temu norek cofajac wjechal mi w auto na polskich numerach.Oczywiscie jego wina.zadzwonilem do ubezpieczalni,zarejestrowali szkode i od dwoch tyg nic sie nie dzieje.Czy ktos mial ...
mateusz fas
20-03-2013 15:04
Czy możecie mi powiedzieć jak to jest z urlopem tutaj w Norwegii? Mam 25 dni i oprocz tego 3 tygodnie w wakacje?? czy to się wyklucza?? Dziękuję z góry za pomoc
Witam ! Jestem na chorobowym od lutego , wcześniej byłem w szpitalu dwa tygodnie (zachorowałem w Polsce) Dostałem z NAV jakieś druki do wypełnienia "Medisinsk vurdering etter 8 uker." ...
witam mam skromne pytanie ile zarabia kucharz z kilkuletnim stażem w uk jezyk ang bdb tak na poczatek z ogłoszenia, przebywam w polsce jak ktos ma rzetelne info prosze o odpowiedz
W ciągu najbliższych kilku dni mam zamiar udać się do skattu w celu złożenia po raz pierwszy podania o kartę podatkową. Jako osoba dopiero rozpoczynająca pracę w Norwegii chciałbym uzyskać odliczenie ...
Witam Szukam pracy może na terenie Oslo lub okolice. Mam doświadczenie w sprzątaniu, gotowaniu, opiece nad dziećmi, oprócz tego pracowałam jako kelnerka, recepcjonistka oraz przedstawiciel ...
Mam pytanie nie mam pojecia jak jak rozliczyc podatek ,przysługuje mi 10 % odpis standardowy i mam kwote 444800 z punktu 2.1 jak to sie wylicz nie mozliwe , abym miała do odpisania 40 000 tys POMOCY
Witam Mam 33 lata jestem ze Szczecina Szukam od zaraz pracy w norwegi- produkcja,magazyny, budowlanka, kierowca kat.b, fizyczna Moje doświadczenie 6 -lat zakłady mięsne , 2 lata sklep budowlany ...
Pomoże ktoś napisać CV po norwesku. Pozdrawam
Może ktoś wie jak wymienić uprawnienia na koparki w No ?W Pl dzielą się na klasy 3,2i 1 a żeby wymienić na Norweskie czy wystarczy przesłać im największą klasę uprawnień czyli 1 czy ...
Witam! Szukam osoby, która zgłaszała swojego pracodawcę do sądu za niewypłacanie wynagrodzenia i dodatku urlopowego. Bo chce zgłosić swojego ale nie winem od czego zaciąć. I chciałabym wiedzieć, ...
Witam. Mam ogolne pytanie? Pojawia sie wiele ogloszen o pracy w tym miescie przy produkcji (ryby). Mam pytanie czy ktos skorzystal z takiej oferty pracy? Czy dysponuje ktos namiarami na solidnego ...
architekta projektantka wnetrz szuka pracy lub prywatnych zlecen
Witam. Jesteście w stanie przetłumaczyć mi te dwa wymagania na stanowisko pracy operatora wózka widłowego w Norwegii: - Sertifikat kl B - Truckførerbevis T1 - T4 (ønskelig men ikke et krav) ...
19 letnia studentka budownictwa szuka pracy w Bergen w okresie letnim, od lipca do września, komunikatywny j.angielski w piśmie i mowie. Roczne doświadczenie w kelnerstwie. PILNE !!
Kiedy najlepiej szukać pracy w Norwegii? Kiedy jest najwięcej ofert?
Witam. W jakim regionie lub mieście Norwegii najlepiej szukać pracy w pierwszej kolejności?
Czy ma sens wyjazd do Norwegii na tydzień, dwa w poszukiwaniu pracy? Czy pierwszy raz lepiej zaliczyć przez pośredniaka? I czy tam również w znalezieniu pracy najlepsze jest przeglądanie ...
Witam Mam pytanie... właśnie się okazało że nie zrealizoawałam w terminie czeku z navu...? Co zrobić z tym fantem?
Witam, Poszukuję pracy dorywczej, może być na pół etatu w regionie Nord-Trøndelag - Levanger, Verdal, Steinkjer. Sprzątanie, pomoc w domu, opieka nad dzieckiem bądź osobą starszą, praca w ...
Witam. Mam pytanie choć może zabrzmieć to trochę śmiesznie. Czy pracodawca powinien zagwarantować pracownikowi powrót do domu w momencie gdy nie kursuje już komunikacja miejska? Pracuję w hotelu i ...
Witam. Nazywam się Andrzej. Mieszkam jeszcze w Polsce, ale za chwilę mam zamiar wyjechać do Norwegii za chlebem. Szukam pracy jako programista Java, głównie za pośrednictwem NAV, finn.no i kilku ...
Witam...Szukam pracy sezonowej w ogrodnictwie itp na terenie Norwegii , zna ktoś możę jakieś gospodarstwa ,firmy,strony, które zatrudniają do tego typu prac??Gdzie mógłbym się odezwać itp??Pozdrawiam
Witam Telefon kupiony w Lefdal.com. używany 2 miesiące zdjęcia pod adresem allegro allegro.pl/nokia-lumia-900-16gb-8mp-elblag-i3081787299.html Pozdrawaim kontak: kimowski@gmail.com 46571414
cześć. chcę przywieżć swoje prywatne auto z Polski, czy ktoś ma informacje bieżące jak to wygląda, czy warto przerejestrować je czy ile czasu mogę nim jeździc w Norwegii?
witam zna ktos moze jakies związki zawodowe w Norwegii dodam ze jestem kierowcą ale chyba nie ma to zadnego znaczenia dzieki z gory pozdrawiam
Witam. Chciałbym spytać osoby mające doświadczenie z pobytu w Norwegi o praktyczne wskazówki w sprawie utrzymania i zamieszkania. Jak najlepiej szukać pracy w Norwegii? polecacie jakieś ...
Rafał Witkowski
11-03-2013 17:45
Witam! szukam pracy w Norwegii jako kierowca C, C+E lub mechanik samochodowy, posiadam też uprawnienia na wózek widłowy i uprawnienia spawacz. Znam komunikatywny j.angielski. co wy na to??????????????
Nicole po ojcu
11-03-2013 14:09
Witam wszystkich, moze ktoś jest zorientowany bardziej ode mnie i rozjaśnił moje watpliwosci. Otoz dzisiaj bylem na spotkaniu w sprawie pracy. Zadzwonil do mnie facet że ma zlecenie tak wiec ...
Czy ktoś by mi mógł pomoc w znalezieniu pracy fizycznej lub przy produkcji lub podać jakies namiary na uczciwego pośrednika bym był wdzięczny proszę o jakakolwiek pomoc pozdrawiam
Witam, moj sasiad Norweg wiek 49 lat szuka opiekunki domu. Szuka Polki lub ruskiej kobiety bo wie,ze dbrze ugotujemy, posprzatamy i zaopiekujemy sie prawda? ma 18letnia corkre i kupi niebawem ...
Magdalena Ferenc
11-03-2013 00:28
Witam. Mam pytanie,czy oriętuje się ktoś jakby wyglądało otwarcie swojego małego interesu polegającego na małej produkcji wlasnych wędlin?
Witam Jestem Damian mam 25lat. W PL pracowałem jako diagnosta samochodowy. Z przyczyn rożnych szukam pracy nie będę się żalił bo to nie pora i czas... Umiem wykonywać prace wykończeniowe, malowanie, ...
Forumowicze! A duzo jest w Oslo i Stavanger cukierni i firm produkujacych garmazerke?
Witam, Wlasnie przeprowadzilem sie do Norwegii gdzie mój ojciec pracuje od 6lat. Szukam uczciwej pracy w poblizu - Drammen,Svelvik,Royken,Slemmestad. Mam wyksztalcene zawodowe jako Technik ...
Witajcie. Zdaje sobie sprawę z ilości podobnych ogłoszeń tutaj, ale zdecydowałem się napisać ponieważ niewielu chyba szkutników jest w Polsce. A tym bardziej nie wielu szuka pracy w Norwegii. ...
Witam Czymoże ktoś się orintuje jak wygląda w norwegii taka profesja jak obróbka szkła, czy też wyrób ozdób choinkowych ze szkła, czyli bombek. Czy znajdują się takie firmy,, a jeżeli tak to ...
ja go nie wypycham to po pierwsze,to nasza wspólna decyzja.mamy dziecko i szukamy lepszego zycia niz takie jakie mamy w polsce!
kaska szczech
09-03-2013 17:36
dzieki wszystkim za odpowiedzi.pojedzie,zobaczy.nie bedzie pasowac to wróci.a sam ani be ani me bo on nie wchodzi nigdy na zadne forum,nie interesuja go takie rzeczy.ja czytam i cos mu tam mówie..
markus d
09-03-2013 17:34
no zanim w clock work się do robi to kilka lat ...do szczęścia
Witam. Kiedyś już gdzieś taki temat widziałem, ale za nic nie mogę go odnaleźć. Otóż mam polskie uprawnienia na koparki i koparko-ładowarki i niestety norwescy pracodawcy nie chcą ich honorować. ...
Witam, mam prośbe ktoś posiada kontakt do polskiego ginekologa w Dramenn lub w okolicy? Z góry dziękuję za pomoc
Witam mam na imie Natalia mam 23 lata i szukam pracy w sprzataniu lub opiece nad dziecmi w okolicy fjellhamar-lorenskog. Jestem energiczną, sumienną, pracowita dziewczyną. Pracowałam przy sprzataniu ...
Witam, szukam współpracowników (osoby prywatne bądź firmy) , którzy są chętni do współpracy ze mną. Współpraca polega na pozyskiwaniu klientów chętnych na okna, drzwi, rolety, parapety(głównie ...
Witamy Firma E-Szop internetowy sklep spożywczy uruchomiła możliwość zamawiania artykułów spożywczych do Norwegii. Paczki wysyłamy 3 razy w tygodniu. Lista miejscowości oraz zasady na ...
Witam. Poszukuję pracy dla dziewczyny jak w temacie. Tylko proszę nie pisać o ofertach bliżej związanych z matrymonialnymi Pracuje w Norwegii i przyjeżdża do mnie dziewczyna. Chciałbym ...
Piotr Listek
08-03-2013 21:46
Witam, mam pytanko d wszystkich par, które zawierały związek małżeński w No w Ambasadzie Polski w Oslo. Czy rejestrowaliście Państwo swój związek małżeński również w Norwegii? Konsul, udzielił ...
Witam.Czy ktos moglby mi pomoc jak wypelnic ten formularz i jakie sa potrzebne dokumenty?Czekam na pomoc.
Potrzebuje pomocy odnosnie zalatwienia wszystkich papierow jestem tutaj 4 miesiace chodze na kurs i chcialabym miec numer personalny ale jeszcze nie pracuje wiec to chyba nie mozliwe?dodam ze moj maz ...
Witam wszystkich mam pewiem problem i chcialam troszke dowiedziec sie odnosnie zycia w Norwegii jak to wyglada w sprawach urzedowych?Ja przybylam tutaj 4 miesiace temu i zaczelam kurs norweskiego bo ...