Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3110 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
mnie tam wiele to nie gryzie ....ale kto będzie robił na budowach bo połowa budowlańców to z PL było . NAV pewnie zbankrutuje w tym roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
NorgeMatrix napisał:...Uderz w stol nozyce same sie odezwa,
przeciez nic o tobie nie pisalem...

... JAKA PROSTACKA Obłuda ...
---
I tylko tyle , potrafisz napisać w Odpowiedzi , na Konkretne pytanie ? .
---
"Odwracasz kota ogonem" i tyle ...
---
Jątrząc , starasz się przypodobać przygłupom i nieudacznikom .
---
My Piszemy CHOCIAŻ prawdę ... gorzka jest Ona , jednak Prawda .
---

A to niespodziewanka

Tak, tak ty piszesz prawde i tylko prawde np. gdzie Tede20 napisal ze jest inzynierem budownictwa

Inżynier budownictwa szuka pracy fizycznej , bo w Polsce nie ma dla niego pracy ... !!! . - twoj cyta

Chlopcze szkalujesz i to nieudolnie. Probujesz swoje mroczne i zagmatwane myslenie przekazac innym z uporem osla. Wiekszosc juz cie zna i bardzo dobrze zdajemy sobie sprawe z tego ze jestes paranoikiem.

Nie pozdrawian, ale na zdrowie,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
mnie tam wiele to nie gryzie ....ale kto będzie robił na budowach bo połowa budowlańców to z PL było . NAV pewnie zbankrutuje w tym roku
BZDURA ... i megalomańsko Narodowe zapędy ...
---
Tak naprawdę , to więcej jest Szwedów i to Oni łupią dokładnie Norge , pod każdym finansowym względem .
---
Z Polskiej strony , to tylko Firmy Rekrutacyjne Miały jakiś zysk , a zwykły Kowalski jedynie wtedy , gdy ZAMIAST SIEDZIEĆ PRZED POLSATEM ...
Siedział z translatorem w przepisach Norweskich ...
---
Ponieważ Nasze Firemki ...zawsze miały obawy przekazać należną informację co do możliwości korzystania z Norweskich finansowych przywilejów dla szerokiego Pospólstwa .
---
Domniemywam iż same mało wiedziały na te tematy , a jeżeli już , to starały się nieudolnie grabić Kowalskich na należną im Kasę ... do własnych prywatnych kieszeni .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Andre ved mark napisał:
BZDURA ... i megalomańsko Narodowe zapędy ...
---
Tak naprawdę , to więcej jest Szwedów i to Oni łupią dokładnie Norge , pod każdym finansowym względem .
---
Z Polskiej strony , to tylko Firmy Rekrutacyjne Miały jakiś zysk , a zwykły Kowalski jedynie wtedy , gdy ZAMIAST SIEDZIEĆ PRZED POLSATEM ...
Siedział z translatorem w przepisach Norweskich ...
---
Ponieważ Nasze Firemki ...zawsze miały obawy przekazać należną informację co do możliwości korzystania z Norweskich finansowych przywilejów dla szerokiego Pospólstwa .
---
Domniemywam iż same mało wiedziały na te tematy , a jeżeli już , to starały się nieudolnie grabić Kowalskich na należną im Kasę ... do własnych prywatnych kieszeni .
---

Wywod paranoika

A jeszcze jedno, rozszyfrowalem cie gabrysiu, to ty napewno:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Żałosne te twoje starania , za mało masz wiedzy na temat Erystyki i wyprowadzenia kogoś z równowagi .
---
Naucz się przy okazji , czytać tekst pisany ze zrozumieniem ...
Inżynier to tylko luźny przykład z całkiem Innej Bajki ...
Jednak niech ci tam będzie ... i tak nie łapiesz o co kaman ... Zyj w tym swoim zakutym łbie i wal miód na mózgi tępych aliensów szukających" pociechy " na Forum w sprawie pracy , Mieszkania i tych innych Niezwykłych dobrodziejstw w Norge .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Żałosne te twoje starania , za mało masz wiedzy na temat Erystyki i wyprowadzenia kogoś z równowagi .
---
Naucz się przy okazji , czytać tekst pisany ze zrozumieniem ...
Inżynier to tylko luźny przykład z całkiem Innej Bajki ...
Jednak niech ci tam będzie ... i tak nie łapiesz o co kaman ... Zyj w tym swoim zakutym łbie i wal miód na mózgi tępych aliensów szukających" pociechy " na Forum w sprawie pracy , Mieszkania i tych innych Niezwykłych dobrodziejstw w Norge .

Ciągle udawadniasz chorobe psychiczna, nic po za tym.

Pare minut temu nie wiedziales co znaczy slowo Erystryka a teraz erudyta calym ryjem.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NorgeMatrix napisał:

Pare minut temu nie wiedziales co znaczy slowo Erystryka a teraz erudyta calym ryjem.

a ja też nie wiem
to dobrze czy źle?
znaczy wiem co to tryk
wiem, ze ty jesteś trykiem
ale te Ery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel ....nie pierdol powiedz co to jest ta erystyka w twoim wykonaniu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
jasta102 (ROBIĄCY POD SIEBIE) napisał:
NorgeMatrix napisał:

a ja też nie wiem
to dobrze czy źle?
znaczy wiem co to tryk
wiem, ze ty jesteś trykiem
ale te Ery

Następny do kolekcji

Ty nawet nie wiesz co to jest s (czytaj "es" ) , o ktorym zapomniales w swoim przykladzie
ERY + TRYK = ERYTRYK (co to jest ?).

Zablysnoles mamuci napletku.

Na zdrowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no ale matrix z dwojga złego to wolisz być jednak "trykiem"
niż kundelkiem
widzę, że nie zaprotestowałeś