Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweg szuka opiekunki domu. okolice Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Eva Boo MonikaM2 Andrzej 116 AnnaFizia (5373 niezalogowanych)
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
Witam, moj sasiad Norweg wiek 49 lat szuka opiekunki domu. Szuka Polki lub ruskiej kobiety bo wie,ze dbrze ugotujemy, posprzatamy i zaopiekujemy sie prawda?

ma 18letnia corkre i kupi niebawem psa duzego.
obowiazki

1.sprzatanie domu/opieka
2.ugotowanie obiadu
3.uprasownanie ubran i upranie
4.spacery z psem

Mowil,ze jest mozliwosc na zamieszkanie u niego w domu.

On pracuje calymi dniami i wraca wieczorami. Corka typowa norwezka nie umie gotowac i zadbac o dom.

lubi dobrze zjesc.

porzadny facet.

okolice Oslo. Vinterbro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Kasia De
(manayupka88)
Wiking
Cześć Możesz napisać coś więcej? Mam 24 lata i już pracowałam w tym charakterze w Polsce, więc byłabym zainteresowana. Dobrze gotuję, więc z kuchni na pewno byłby zadowolony Jestem z Moss, więc raczej bym dojeżdżała, bo aż tak daleko ode mnie to to nie jest.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
a czy jestes gotowa na polerowanie kapelusza?

kurwa jakie to załosne..........

49 lat facet nie potrafi znalezc sobie porzadnej kobiety, zeby była kolezanką, kochanką,przyjaciółka,kucharką,sprzataczką,itp.....

Cała prawda o tych jakze "inteligentnych, wykształconych" norwegach.....

A nasze panie Mgr, a jakze łykają wszystko.....

ps: Mnie tez pytaja brudne norki, czy mógłbym pomóc i zoraganizowac jakąs "pomoc domowa" z Polski, ale ja nie jestem uprzejmy i miły dla tych ciot, wiec gonie ich kurwa w .....pizdu!

Ja rozumiem obrzydliwie bogatego helmuta, który sra pieniedzmi i ma ich naprawde mnóstwo i stac go na fajna otwartą polke, ale ze te brudne chamy wynajmuja za psie pieniadze nasze dziewczyny, to juz nizej chuja!

A fujjjj te brudne pazury, tłuste włosy,smierdzące mordy, rude piegowate pyski,wszechobecny smród potu i smierdzacych skarpet......

A najlepsze,ze mozna delektowac sie smrodem z jego dupy podczas wspólnych posiłków, ale co tam jeden czy dwa bączki.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(kaja20)
Nowicjusz
Muszkieterka z tego co piszesz to praca 12 godz na dobę a ile norek płaci? o ile praca jest pracą to zamieszkanie jest już dwuznaczne wynika że szuka samotnej pani , a jak samotna to i może weżmie go w pakiecie i będzia miał darmowy seks i chatę ogarniętą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
kaja20 napisał:
Muszkieterka z tego co piszesz to praca 12 godz na dobę a ile norek płaci? o ile praca jest pracą to zamieszkanie jest już dwuznaczne wynika że szuka samotnej pani , a jak samotna to i może weżmie go w pakiecie i będzia miał darmowy seks i chatę ogarniętą

no! nareszcie jedna ogarnieta panna i nazywa sprawy po imieniu!

Dokladnie o to chodzi, tylko inaczej sie nazywa.....

Norki nie odrózniaja jezyków obcych i jesli nie rozumieja ani słowa, to twierdza,ze to.... polak
Dlatego tez szargaja nasza opinią i wszystko co złe jest na nas, tylko dlatego ze jest nas najwiecej tutaj....

PS: Jeden z moich kolegów "zwiózł" potencjalna panne dla norka, dokładnie na takich zasadach jak wyzej, ale panna po kilku dniach podziekowała!
Nie chciała typa nawet za 200nok/h
A miało byc tak pieknie i cudownie, norek nawet planował slub i wspolne zycie....tyle,ze myć sie nie lubił (jak wiekszosc z nich), a pazury miał jak górnik przodowy i wieczna draska w majtach
Ot taki typowy norweski kawaler....
Ale co tam, nasze panny są wyrozumiałe i baaardzo zmotywowane : ))

Pozdrawiam cie droga Kajo i ciesze sie, ze są jeszcze dziweczyny z godnoscią!

kiedys spotykało sie dziewczyny, które umiały gotowac jak ich matki, a dzis spotyka sie takie, które.... potrafia pic jak ich ojcowie!

Bo swiat sie .....pomylił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
napisze cos wiecej.

strasznie sie wulgarnie odzywacie.

wczesniej pracowala dla niego litwinka lesbijka. Moze byc? zatem o sex nie chodzi.A jak ktos chce no to nikt tu nikogo nie zmusza. Kto chce to niech zostanie sobie przy sexie.

Jest samotnym facetem. Duzo pracuje. Jest pracocholikiem.

Kiedys ta litwinka jak nie miala mieszkania to u niego mieszkala i dbala o dom. potem wyprowadzila sie na swoje a u niego sprzatala pare razy w tygodniu. miala klucze do domu a o n je mowil co trzeba robic przez telefon czy smsa.

teraz ona wyjechala do ojczyzny na dluzszy okres a on jak male dziecko ii typowy Norweg nie umie sam sobie uprac czy zadbac o dom

jesli chodzi o konkretne spr to jesli ktos bedzie zainteresowany to serio umowimy spotkanie i zawsze sie mozna dogadac na swoich warunkach.
on wie ,ze bardzo ciezko kogos znalesc zaufanego.

Ma dzieci, byla zona ale mieszka sam z corka.

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
lepiej uwazac na ta oferte
zwlaszcza ze umieszcza ja ktos ,kto nie cierpi polakow i polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
kto chce moze sie dogadac na mieszkanie u niego i np jakas praca dorywcza a kto nie chce to sie moze dogadac na dojezdzanie.

Wiem,ze na pewno by chcial by zawsze cos bylo jakies zakupy w lodowce i na pewno jak n wraca do domu np kolo 18.00 to chcialby zjesc goracy posilek.
no i....wyjscie z psem.

A co by tu sprzatac? pewnie po jego corce po chipsach.

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
no prosze, kolejny alkoholik sie odezwal i ubliza mi na forum. a moze ty jestes zainteresowany praca?

jak umiesz zadbac o dom i obiad wieczorem to.....moge cie umowic z nim na spotkanie.
Faceci tez niektorzy sa wspanialy mi kucharzami.....

a jak bedziesz miec ochote z nim na sex to.....zrobisz sklon w przod i juz!
heheh

twoj wybor

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
A kto nie lubie Poakow i Polski?
Norwegowie cenia Polakow i sa najbardzie z nich zadowoleni.

A ja czuje sie Polka i jestem dumna ,ze nia jestem

milego weekendu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok