Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Rafal_ R6 Seweryn T Buzek Luzek Kamil Lubecki ass ass (3565 niezalogowanych)
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
grzegryn napisał:
marianekk napisał:
myn napisał:
pan jasta poszedl sobie a wyslal pana MARIUSZKA na bitwe pan karze sługa musi...?

chyba pomyliłes kary > pan i owszem karze, ale tych nieposłusznych

Najgorzej jak cioty maja parcie na szkło, a nie potrafią napisac dwóch zdan bez błedów (PO POLSKU)

znow sie nie popisales inteligencja marianku synu soltysa ze wsi marianów poczytaj w sieci co to sa literówki

" pan karze sługa musi"

to według ciebie jest literówka ???

Chyba za duzo naczytałes sie w ....sieci

Wracaj do Moniek > tam jest miejsce, dla takich mosków jak ty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kaja mynkowa
(myn)
Wiking
panie Marianku to moj bład i daj juz sobie spokoj zaraz wroci pan jasta badz gotowy na jego rozkazy,,,pozdr,z Bergen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
marianekk napisał:
grzegryn napisał:
marianekk napisał:
myn napisał:
pan jasta poszedl sobie a wyslal pana MARIUSZKA na bitwe pan karze sługa musi...?

chyba pomyliłes kary > pan i owszem karze, ale tych nieposłusznych

Najgorzej jak cioty maja parcie na szkło, a nie potrafią napisac dwóch zdan bez błedów (PO POLSKU)

znow sie nie popisales inteligencja marianku synu soltysa ze wsi marianów poczytaj w sieci co to sa literówki

" pan karze sługa musi"

to według ciebie jest literówka ???

Chyba za duzo naczytałes sie w ....sieci

Wracaj do Moniek > tam jest miejsce, dla takich mosków jak ty!

tak marianku, jest to literowka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
myn napisał:
panie Marianku to moj bład i daj juz sobie spokoj zaraz wroci pan jasta badz gotowy na jego rozkazy,,,pozdr,z Bergen

Bdb, ze wszyscy tzw."inni" jezdzą do Bergen

ps: das auto w avatarze mówi wszystko

pozdro ze słonecznego Południa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kaja mynkowa
(myn)
Wiking
stille gutt forever yours...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
myn napisał:
stille gutt forever yours...
poliglota...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Nie rozumiem waszej Prymitywnej Zawiści...tak was rażą te Auta na zdjęciach?...Kurwa! Ich sprawa-mnie z kolei wkurwiają pokazywane Tatuaże...jednak się nie spinam i nie przypier..lam..Zachowuję pozory Tolerancji-i bez pytania o to,czy coś mi się podoba czy nie- Nie Ujadam! A teraz Najważniejsze...Jeśli macie czas na satysfakcjonującą Krytykę to macie też czas żeby komuś napisać coś pomocnego -jak Człowiek Człowiekowi...chyba ,że nie jesteście Ludżmi tylko Małpami z przerośniętym Ego...Pewnie i tak olejecie to co napisałem,ale ja też leję na wasze "komentarze"...mogę was Jedynie fałszywie POZDROWIĆ...Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Vidkun Quisling napisał:
Nie rozumiem waszej Prymitywnej Zawiści...tak was rażą te Auta na zdjęciach?...Kurwa! Ich sprawa-mnie z kolei wkurwiają pokazywane Tatuaże...jednak się nie spinam i nie przypier..lam..Zachowuję pozory Tolerancji-i bez pytania o to,czy coś mi się podoba czy nie- Nie Ujadam! A teraz Najważniejsze...Jeśli macie czas na satysfakcjonującą Krytykę to macie też czas żeby komuś napisać coś pomocnego -jak Człowiek Człowiekowi...chyba ,że nie jesteście Ludżmi tylko Małpami z przerośniętym Ego...Pewnie i tak olejecie to co napisałem,ale ja też leję na wasze "komentarze"...mogę was Jedynie fałszywie POZDROWIĆ...Pozdrawiam

"pewnie i tak olejecie to co napisałem"

O tak! Ja juz wyszczałem sie na twoje jakze mądre przesłanie

Kolejna matka teresa.....

ps: co to jest "pozory tolerancji" ?

Mnie sie wydawało, ze jak ktos jest tolerancyjny, to jest....
A tu sie okzauje, ze mozna tez zachowywac "pozory tolerancji"

No kurwa wasza mac.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
Vidkun Quisling napisał:
jasta102, marianek i te inne scierwa mocni w gebie a slabi w zwieraczach.. wezcie do siebie co kolega napisal bo madrze prawi..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Drogi Panie Janie-Twój Nick też nie jest Prawdziwy...więc po co to Pytanie?Pozdrawiam po raz kolejny SZCZERZE...kocham Pana Styl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok