1 NOK
Witam. Zajmujemy się min. produkcja ekskluzywnych świeczników, donic itp. ze stali nierdzewnej. Szukam osób chętnych do wprowadzenia naszych produktów na rynek Norweski, a w szczególności ...
Witam moze mi ktos z was pomoze szukam pracy fizycznej moze byc nawet na farmie.
Witam! Poszukuje pilnie pracy w Norwegii.3 lata temu wróciłem z rodzina po 8 latach pobytu w Irlandii na stałe do Polski. Po powrocie do kraju wzialem kredyt hipoteczny zeby skanczyc dom w wysokosci ...
Witam poszukuje firmy lub osoby prywatnej zainteresowanej współpracą ,jesteśmy producentem balustrad systemowych z aluminium .Jest to system oparty o detale aluminiowe, koszta wyprodukowania i ...
witam . szukam pracy w polskim zespole jako elektryk montuje rozdzielnie bytowe, p-poż, bms z projektu . Pracowałem przy systemach BMS, P-POŻ, KD, CCTV 12 lat biegle znam aparaty J. Controls
W imieniu Polaków w Norwegii ... Zapraszam wszystkich Polaków z całego Świata do Norwegii. Znajdziecie tam prace. Perspektywy są naprawę dobre i zachęcające do przyjazdu. Przy niskim ...
Witam, jak w temacie nurtuje mnię pytanie.Czy warto przenieść się z Anglii do Norwegii? Mieszkam Tu z rodzina już 7 lat i jakichs szczególnych powodów do narzekania nie mam,ale... Zawsze się ...
Nieaktuale
co jesli kumplowi udowodnili ze meldunki byly wysylane z polski /drogą elektroniczną/ ma oddac cały roczny zasiłek jest to kilkadziesiąt tyś kr wiadomo oddać musi, na polskie warunki płacowe jest to ...
Witam. Jak w tytule, szukam pracy jako kierowca ciężarówki lub autobusu. Posiadam stały nr personalny ,wszystkie dokumenty do prowadzenia pojazdów + karta kierowcy. Język norweski podstawowy. ...
Witam. Prosze wszystkich siedzacych w tym temacie o podzielenie sie informacjami, ktore moga pomoc wielu poczatkujacym i rozwijajacym sie kierowcom w Norwegii. Informacje, linki, zdjecia, ...
Rafał Wierzbicki
16-02-2013 15:09
Temat R E N T A ) .. Gdzie należy potruchtać ,dowiedzieć się bardziej szczegółowo .. wyszukać profesjonalnej pomocy by .. starać się właśnie o rente ?? Serdecznie dziękuje za wskazówki)
poszukujemy z mężem pracy w Norwegii podejmę każdą pracę fizyczną (pomoc kuchenna, sprzatanie) mąż posiada prawo jazdy min. autobus, ciężarowy , ciężarowy z przyczepą. Jest kierowcą z ...
siema problem taki zarejstrowalem sie do nav ale na nastepny dzien juz dostalem prace nie przez nav. I tu moje pytanie jak sie mam wyrejstrowac?? czy musze tam sie zglosic czy wystarczy tel?? ...
bezcennie się pomyliła mówiąc ONI TU SĄ DOSTĘPNI biznes.onet.pl/wideo/wiecej-pracy-dla-po...w-w-ue,113174,w.html kłamie w żywe oczy jąka się ,szamocze -zgroza po przetłumaczeniu na nasze ...
WITAM SZUKAM PRACY JAKIEJKOLWIEK WIEM ZE FORUM TO NIE OD ZNALEZIENIA PRACY ALE JAK TO SIE MOWI PO POLSKU KTO PYTANIE BLADZI
Mam kilka pytań do osób obeznanych w temacie, a najlepiej do tych które już TO robiły.... Chciałbym sobie przytargać mebelki (nowe ) do NO i jakie dokumenty mi są potrzebne żeby dostać zwrot ...
Witam, szukam współpracowników (osoby prywatne bądź firmy) , którzy są chętni do współpracy ze mną. Współpraca polega na pozyskiwaniu klientów chętnych na okna, drzwi, rolety, parapety(głównie ...
Dzień dobry, Mam na imię Adam, 37 l, bardzo pilnie poszukuję pracy jako pomocnik na budowie, przy sprzątaniu, w przetwórstwie lub jakiejkolwiek innej. Bardzo szybko się uczę, angielski ...
Wie ktoś może o istnieniu jakiejś norweskiej stronie internetowej na której prawodawcy szukaja podwykonawców do wykonania pewnych usług, lub prywatne osoby zostawiaja zlecenia. Mianowicie chodzi mi ...
Czy ktoś mi pomoże mam dylemat czy odesłać im dokumenty by je przetłumaczyli? Ofertę znalazłem w Nowinach, czy warto spróbować? ? Proszę o odpowiedz dzieki pozdrówki
mam umowe o prace na czas nieokreslony.obecnie jestem pierwszy miesiac na zasilku a juz dostale wiadomosc ze nie zostane przyjety/adecco,/z powrotem.macie jakies info jaki w tym wypadku jest termin ...
Witam, Mam pytanie czy orientuje się ktoś, czy pomocny, albo czy wręcz wymagany jest w uzyskaniu pracy na wysokościach ukończony kurs systemu IRATA level 1? pozdrawiam
Czy ktoś orientuje się w temacie .. fizjoterapia ? Przydzielony jest termin na rezonans na kolano w kwietniu.. do tego czasu Fastelege wystawia 2-tygodniowe zwolnienia + dzis dołączył skierowanie na ...
Jestem młoda osoba która szuka pracy jako spawacz mam 21 lat lecz bogate doswiadczenie np. NOV national oilwell varco SPawanie maszyn na platformach wiertniczych spawanie kominków na cisnienie itp ...
Szesnaście lat pracy w zawodzie,kompleksowe zabudowy jachtów i łodzi, angielski komunikatywnie poszukuję pracy.
Internetowy sklep wysyłkowy OWAD oferuje w ciągłej sprzedaży profesjonalne środki, preparaty i opryski oraz urządzenia ddd przeznaczone do walki z owadami, insektami oraz gryzoniami takimi jak krety, ...
NIEAKTUALNE
Witam Na wstępie proszę o poważne rady bo jestem na forum od kliku godzin i widzę że kpiących i wyśmiewających to jest na potęgę.. Sprawa wygląda następująco: Jestem osobą z doświadczeniem ...
brzy dal
11-02-2013 06:32
Wypełniam child benefit i nie bardzo rozumiem o co chodzi w p. 5 , ..."Is the child living with you on a permanent basis?..." tzn. tu czy w Polsce ? Może ktoś mi podpowiedzieć proszę ?
Witam. Jestem tu nowa . Interesuja mnie stawki godzinowe w sprzątaniu oczywiscie na fakture . Jakie sa teraz aktualne , na czasie ? Dzieki i pozdro
witajcie orientujecie sie czy na urodzenie dziecka należą sie jakies dni wolne pamiętam ze w polsce bylo chyba 2
RAFAL BELLGRAU
10-02-2013 21:58
hej chcialabym sie tylko upewnic czy dobrze rozumuje ... otoz moja sytuacja wyglada tak : od 10.stycznia do 20.stycznia mialam L4 100% (z powodu grypy ) od 21.stycznia do 17.02 mam kolejne ... bo ...
szukam kogos co leci z polski i przywiezie mi bediks do rozrusznika wag okolo 300gram
Witam serdecznie Mój chłopak ma możliwość wyjechać do Norwegii, jako na początek POMOCNIK BUDOWLANY. Trochę się wahamy bo nie wiemy jak mniej więcej w tej branży wyglądają zarobki. Proszę o ...
czesc sprawa wyglada tak, musze sie zarejstrowac do nav jakie papiery sa tam potrzebne zeby nie chdzic tam kilka razy bo czegos nie mam ktos wie??
Hej. Mam pytanie?po dwoch latach legalnej pracy dalem wypowjedzenie i mam zamiar wyjechac z Norwegii do UK.Czy nalezy mi sie z tego powodu trzy miesieczny zasilem jako poszukujacy pracy za ...
Witam Jestem Damian mam 25lat. W PL pracowałem jako diagnosta samochodowy. Z przyczyn rożnych szukam pracy nie będę się żalił bo to nie pora i czas... Umiem wykonywać prace wykończeniowe, malowanie, ...
brzy dal
10-02-2013 11:38
witam wszystkich poszukuje pracu w norwegi glownie mi chodzi o stocznie malarz natryskowy itp nie wiem gdzie szukac pracy .moze ktos jest w stanie pomoc .. rowniez moze byc tez inna praca np ...
Szukam polskiej firmy hydraulicznej ktora wykona zlecenie w Fredrikstad na moim projekcie. Przeniesienie wody i kanalizy w kuchni. Oraz odplyw do pralki. ( nie szukam tanio tylko solidnie) ...
Witam wszystkich Dostałem wczoraj z Nav Utland wezwanie do płacenia alimentów na dziecko w Polsce . Zaznaczam ze płacę alimenty w polsce na dziecko , lecz mimo to matka dziecka ,wysłala ...
Jeżeli ktoś by słyszał o jakiejś pracy jako murarz byłbym wdzięczny, mówię po angielsku mam doświadczenie jako murarz i generalnie jako budowlaniec z praktyką w USA.
Witam serdecznie, Firma produkcyjna z polski produkującą stolarkę z Aluminium i PCV- okna, drzwi, fasady, witryny, okiennice, żaluzje, rolety oraz balustrady ze stali nierdzewnej i aluminium ...
Witam tak jak w temacie chciałbym wypożyczyć przyczepę samochodową na okres około 2 tygodni oczywiście odpłatnie
Pod przykładowymi linkami szuka się pracy: www.finn.no/ kellyservices.no/ www.nav.no/Forsiden www.proffice.no/ Jeżeli nie znasz języka to lepiej szybko się go naucz. Inaczej możesz zapomnieć ...
pati muzia
08-02-2013 18:36
Witajcie ! Mam pytanie czy ktoś korzystał z pośrednictwa tej firmy na terenie NG oraz jakie macie doświadczenia te dobre i złe związane z tą firmą. Pytanie moje kieruje do osób które miały ...
witam wszystkich, obecnie mieszkam w Stavanger i poszukuję tu pracy, interesuje mnie każda propozycja, mam prawo jazdy Bi A, znam się co nieco na wykończeniwych pracach, w polsce prowadziłem firmę ...
Witam, szukam współpracowników (osoby prywatne bądź firmy) , którzy są chętni do współpracy ze mną. Współpraca polega na pozyskiwaniu klientów chętnych na okna, drzwi, rolety, parapety(głównie ...
Sprzedam auto.... jak w tyt, Auto jest w Oslo... chce je sprzedac Cena jaka chce to 16.000 nok .... Cena jest nizsza niz w ogloszeniu, poniewaz : a) auto jest w Norwegii b) zdjecia ...
Mam pytanie ,co mam zrobić w takiej sytuacji. Pracowałem w Norwegii niecałe 3 miesiące ,mam kontrakt na czas na nieokreślony z 3 miesięcznym okresem próbnym. Przyjechałem do Polski na tydzień i ...
Pracuje w adecco czytalem ze weszla od tego roku ustawa ze kazdy kto jest wynajety do innej firmy powinien dostawac taka sama stawke jak ci ktorzy pracuje w danej firmie i zawodzie czy to prawda i ...
Witam, Wiem, że są firmy do rozliczania podatku i to może się nie spodobać, ale mam prośbe, ponieważ przepracowałem w 2011r. w Ńorwegii 2 miesiące i raczej ze zwrotu wyjdzie mniej niż sama opłata ...
witam ludzie! jestem tu nowy chociaz od jakiegos czasu "sledze" strone. wybieram sie do norwegii i chcialbym pogadac na temat pracy, mozliwosci zatrudnienia, problemow poczatkujacego itp... ...
Witam. mam pytanie czy dodatek za dojazd do pracy moze byc wliczony w stawke godzinowa? przed nowym rokiem mialem stawke godzinowa i dojazd do pracy placony. teraz zabrano mi dojzad twierdzac ze jest ...
Witam Poszukuję pracy Jestem kierowcą z wszystkimi kategoriami prawa jazdy + uprawnienia + karta kierowcy + 25 lat doświadczenia Jestem w Norwegii Ukończyłem kurs j. norweskiego na poziomie A1 ...
Witam wszystkich.Szukam pracy jako kierowca na zestaw,najlepiej w okolicach Aust-Adger,Vest-Adger,ewentualnie Stavanger.Jezyka NOR ucze sie indywidualnie,musze powiedziec ze nawet "wchodzi" ...
Żal mi niektórych ludzi!