1 NOK
Wykonujemy brygada pracy budowlane roznego stopnia skladnosci, montowanie i demontowanie mebli Prosze o kontakt pod numer 96875507 lub e-mail jbobak3@gmail.com
Witam, z kilkoma kolegami [4 osoby], planujemy wyjechać do Norwegii do pracy. Wysyłaliśmy już podania, aplikacje, szukaliśmy przez znajomych i rodzinę. Orientuje się może ktoś z Państwa, czy jest ...
Witam!Czy ktos sie orientuje co bedzie sie dzialo w Drammen w weekend?Kiedy zaplonie to wielkie ognisko ktore jest juz przygotowane ?
Witam!!! Czy może mi ktoś powiedzieć jakie dokumenty są potrzebne aby zarejestrować się w NAV-ie. W sprawie poszukiwania pracy chcę się zarejestrować. Mam pozwolenie na 5 lat oraz numer personalny.
Zalogowalem sie dzis w SUA i data stawienia sia w Oslo, Service Center for Foreign Workers mam na 13.08 2013. CZy to możliwe ze dopiero za prawie dwa miesiace mam tam sie wybac? Czy moge pedzej ...
Może mi ktoś powiedzieć jak działa ten półroczny kurs i jakie dokumenty trzeba mieś zeby się zapisać na ten kurs ?
Czy faktycznie jest potrzebne świadectwo kwalifikacji na przewóz osób i przewóz rzeczy od 2012 roku?? jedni mówią że tak inni że nie,no i jak to jest??
Witam! Podczas wolnego czasu miedzy szkola nauka a pomocy rodzicom zajmowalem sie drobnymi remontami takie hobby po szkole znalazlem prace w budownictwie jako monter suchej zabudowy k/g i sufitow ...
witam, Czy korzystał ktoś rozliczeniewnorwegii.pl/ ? Jak oceniacie ich pomoc i czy warto skorzystać?
Witam. Jest może ktoś zorientowany co do dostępności pracy w Tromso lub okolicach, chodzi mi np. o pracę na taśmie itp. Czy jest wymagany tam norweski czy angielski w zupełności wystarczy?
Witam, dysponuję ciężarówką (18 miejsc paletowych). Ceny przewozów do uzgodnienia 1412 Sofiemyr Tel : 93971138
Witam mam pytanie jak długo mogę jeździć samochodem na polskich blachach po Norwegii???? jestem tu od lutego mam stały numer personalny i prowadzę własna działalność????? proszę o pomoc!!!!!!!
Witam czy ktos orientuje sie jak uzyskac informacje o kredytach w norge wiem ze jest biuro experian ale niestety nie moge nic znalezc na stronie zeby wypelnic wniosek Z gory dzieki za pomoc
Witam mam na imie Mariusz mam 21lat. Poszukuje pracy okolice Oslo dobrze posługóje sie jez. angielskim z zawodu jestem: -blacharz samochodowy 3 lata doświadcznia -uprawnienia na wozek widlowy mam ...
mieszkam w saltod...zaopiekuje się dzieckiem u siebie w domu od zaraz..ponadto umie szyc na maszynie przeróbki....mogę tez sprzatac mieszkanie czekam na oferty pod numerem telefonu 93927896
szukam pracy w miescie arendal jako malarz bud lub zbrojarz z uprawnieniami stawiania rusztowan moj tel +48721185778
Witam, szukam wraz z dziewczyną jakiejs pracy na start w Elverum. Chodzi głównie o sprzątanie, malowanie, praca przy produkcji, prace fizyczne gdyby ktoś coś słyszał, bedę wdzieczny
Witam. Moja sytuacja wygląda tak. W zeszłym roku pracowałem w Oslo przez dwa miesiące potem stan zdrowia zmusił mnie do powrotu do kraju po czym już nie wróciłem do pracy w norwegi (powody ...
Hej, chętnie zajmę się sprzątaniem mieszkań, nie tylko polskich. Jestem czysta i dokładna. Nie mam lęku wysokości więc mogę zmieniać firanki, żarówki czy inne tego typu rzeczy. Biorę 150NOK za ...
Paulina -.-
18-06-2013 20:41
Poszukujemy Kierowcy kat C plus uprawnienia na HDS mile widziane uprawnienia na koparki jednonaczyniowe, jez angielski lub norweski w stopniu komunikatywnym .Wymagane doswiadczenie udokumentowane w ...
norsk svine
18-06-2013 16:43
Witam, Pilnie potrzebuję opiekunki do 6letniej Julii. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Proszę o kontakt pod numer 93971138
jacek kimon
18-06-2013 12:57
Witam. Poszukuję opiekunki do dziecka w okresie od 25 czerwca do końca lipca. Zainteresowanych proszę o kontakt na portalu MN. lub pod nr tel. 96815051 (Jako, że na ogłoszenie już ...
Witam, jakby ktoś miał konkretne namiary na pracę przy zbiorach na terenie całego kraju to proszę o kontakt, mogę zacząć od lipca kalvin88@o2.pl
Anna Bak
17-06-2013 17:43
Witam, Pilnie poszukuję Opiekunki do 6letniej dziewczynki (Julia) 1412 Sofiemy Tel: 93971138
Witam Jak w temacuie mam pyanie,czy wśród osób będących za grancą są osoby zdolne podjąć się pacy we własnym zakresie ,choćby w charakterze dystrybutoras. Okazuje się,że coraz częściej otrzymujemy ...
Witam. Pilnie poszukuję opiekunki do 6letniej dziewczynki. kontakt : 93971138
Karol Hozer
17-06-2013 14:37
Witam Chętnie podjąłbym pracę w Norwegii jako spawacz. Mam w tym zawodzie ponad 10-letnie doświadczenie. Niestety jak widać brakuje mi namiarów. Gdyby ktoś miał kontakty lub szukał spawaczy ...
Witam, poszukuje pracy w Norwegii w branzy recyklingu metali. Posiadam 10-letnie doswiadczenie w skupie i segregacji metali czarnych i kolorowych. Zajmowalem sie rowniez rozbiorka budynkow, maszyn i ...
Szukam osoby z doświadczeniem w układaniu glazury Rejon Oslo lub Akershus. Proszę zainteresowanie osoby o kontakt na PW
Zbyszek Zbyszek
16-06-2013 17:26
witam wszystkich, mam pytanie czy jest mi w stanie ktoś odpowiedzieć na pytanie jak wygląda sprawa mobbingu w pracy tzn wiem że jestem prześladowany przez swojego przełożonego, niestety nie mam na to ...
Witam szukam pracy w Norwegii:magazyn,produkcja,operator prasy i tryskarki,piekarz j.angielski komunikatywny.
Yatsek :)
16-06-2013 02:50
Witam Serdecznie, Szukam osoby zainteresowanej praca sezonowa (3mies.) w miejscowosci Olden (Sogn og Fjordane) w sklepie z artykulami dekoracyjnymi oraz pamiatkami. Wymagany jezyk angielski ...
Witam, pewnie to nie oryginalne zbytnio ale łapię się już każdej możliwości. A nóż ktoś to przeczyta i się odezwie Mieszkam aktualnie pod Oslo. Chętnie podejmę pracę przy sprzątaniu itp. (póki co ...
SZUKAM PRACY JAKO ELEKTRYK BUDOWLANY LUB PRZEMYSŁOWY! POSIADAM NORWESKIE DSB ,DOŚWIADCZENIE ,ZNAJOMOŚĆ J. ANGIELSKIEGO DOBRA,KOMUNIKATYWNA, PRAWO JAZDY KAT B TEL:47725077 marecki654@gmail.com
Witam. Poszukuje jakiejkolwiek pracy w N.O moze byc roznoszenie gazet,zmywak w restauracji,cokolwiek.Mam uprawnienia na wozki widlowe,obsluguje maszyny budowlane,znam jezyk szwedzki. Czy ktos moze ...
Szanowni Państwo, mamy z dziewczyną po 22 lata i marzymy, żeby przyjechać w najbliższe wakacje do Norwegii, aby popracować. Tak naprawdę nie interesuje nas rodzaj wykonywanej pracy (oczywiście, w ...
Witam. Nazywam sie Bartek i od następnego miesiąca zamieszkam na troche w Norwegii Otóż. Chciałem zamieścić swoje cv na stronie finn.no tylko kompletnie nie wiem jak to zrobić. Chciałbym się ...
Cześć wszystkim Jestem aktualnie w Goteborgu i szukam pracy w Norwegii. Może jest tu ktoś podobny, kto będzie do niej jechał lub szuka pracownika? Wykonuję wszelkie prace remontowe.
Witam wszystkich . Potrzebuje informacji na temat tłumaczeń ; Czy wszystkie świadectwa pracy ujęte w moim CV muszę tłumaczyć czy wystarczy te powiązane z pracą do której będę aplikował .
Witam Jestem fizjoterapeutką i zbieram potrzebne dokumenty do nostryfikacji dyplomu w Norwegii i utknęłam na dwóch rzeczach. Czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć dwie rzeczy: -Certificate of ...
Witam serdecznie. Mam pytanie do wszystkich orientujących się w branży budowlanej w Norwegii. Otóż noszę się z zamiarem wyjazdu do tego kraju. Chciałbym podjąć prace jako monter rusztowań. Mam ...
Witam chce isc jutro spłacić kredyt który mi został w banku ale nie wiem jak sie za to zabrać Dokładnie to nie wiem do którego banku iśc bo konnto głowne mam w dnb a kredyt w Noredi , problem w tym ...
Bankowość bez lokat Podstawowym fundamentem działalności nowego systemu ma być religia islamska i jej zasady, które ingerują zarówno w duchowe, jak i świeckie życie każdego muzułmanina - wszystko ...
Witam, szukam potencjalnych odbiorców na importowany z Polski olej silnikowy (Castrol, Mobil, Total i inne). Wszystko orginalne w bańkach 1l, 4l, 5l lub beczkach 60l, 200l.
firma exe prof jest firmą nie rzetelną tylko obiecują nie polecam naprawdę jeżeli ktoś chce swojnaprawdę szukajcie sami w Norwegii ta agencja jest nie konkretna nie stać ich nawet na telefon że nic ...
Witam. bardzo bym prosil jakąs dobra osobe o opisanie mi krok po kroku co musze zalatwic najpierw. Mam kontrakt i nie wiem co dalej. gdzie isc najpierw. Na policje do scat czy jeszcze inaczej bo ...
Agata Fr
07-06-2013 21:43
Czy ktoś z Was orientuje się może w zasadach uzyskania zasiłku stønad til barnetilsyn. Zasilek na pokrycie kosztów opieki nad dzieckiem, kiedy rodzic pracuje. Chciałam się zorientować czy chcąc ...
Agata Fr
07-06-2013 21:40
28 proc. bezrobotnych w Norwegii stanowią imigranci, a wśród nich największą grupę stanowią Polacy, których bez pracy jest prawie 8 tysięcy - wynika z najnowszych danych norweskiego urzędu pracy i ...
Skurczybyczek Skurczybyczek
06-06-2013 19:58
Cześć wszystkim, Pewnie pytanie powtarzało się na tym forum, jednak pozwolę je sobie zadać. Jak najefektywniej szukać pracy w Norwegii jako Inżynier Budowy? Czy ktoś z Was pracuję w tej ...
Witam Właśnie złozyłem zamówienie na Superbredbånd z Geta, dostałem w odpowiedzi potwierdzenie złożenia zamówienie i informację iż modem zostanie doręczony do 3 dni. Kto mi powie co dalej? czekam ...
Witam. Tak jak w tytule poszukuje pracy na wakacje w Oslo i okolicach. Mam 17 lat, w ubiegle wakacje pracowalem w Polsce przy wykonczeniach wnetrz. Nr. 93968131
Witam, mam zamiar otworzyć firme exportujacą towary do norwegii jednak nie do konca wiem jak przebiega taka procedura. Dzwoniłem do UC i pisałem do toll ale dalej nie wiem jak dokładnie to się ma ...
dostalem Dzis kontrakt chce sie dowiedziec co po kolei musze zrobic pomoze ktos?
Witam, pracuję w firmie (na etacie) gdzie bardzo rygorystycznie trzymają się czasu pracy i nie pozwalają robić więcej niż 35 nadgodzin miesięcznie pomimo, że mamy mnóstwo pracy. Prosił bym o poradę ...
pati muzia
05-06-2013 09:24
Nie bardzo znam odpowiedz jak to jest z tym egenmeldingiem, to znaczy pogubilam sie troszke poniewaz nigdzie nie jest to jasno i jednoznacznie powiedziane.W internecie znalazlam taka informacje: If ...
Czy orientuje sie ktos czy w obszarze ROGALANDU mozna znalezc prace tego rodzaju??
pati muzia
04-06-2013 23:10
Hej może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi feriepenge? Z tego co zrozumiałam to dostanę pół pensji w czerwcu bo w lipcu idę na urlop, a jak zrezygnuję z urlopu to dostanę całą pensję? a te pół ...