1 NOK
Witam wszystkich potrzebuje informacji na temat jak zdobc numer personalny dodam ze w Norwegii jestem od 4 miesiecy i nie pracuje a by go miec trzeba juz pracowac?zaczelam kurs norweskiego bo moj ...
Witam wszystkich forumowiczów! Mam pytania odnośnie zaliczek na podatek dochodowy w jednoosobowej firmie budowlanej. Przy czym, nie jest to pytanie jak się mam rozliczyć, a bardziej chodzi o ...
szukam mieszkania pokoju dla dwoch osob spokojnych pracujacych nr kon +4798366263
Mam pytanie, czy w razie zagubienia dowodu osobistego, istnieje możliwość wyrobienia nowego podczas dyżuru konsularnego w danym mieście?
Witam,powie mi ktos czy w Norwegii sa zaklady kamieniarskie takie jak u nas?, czyli specjalizujacy sie o obrobce i polerowaniu kamienia, nagrobki i kamieniarstwo budowlane.Dziekuje
witam wszystkich , temat jak w tytule ale..... jestem architektem wnętrz z zamiłowania plastykiem ,nie szukam pracy bo jak większość polek zasuwam na "szmacie" ale bardzo chętnie dorobię ...
Witam, Czy sluttoppgjør i feriepenger to ta sama rzecz czy jest jakaś różnica. Z góry dziękuje za fachowe wyjaśnienie i pozdrawiam.
Szukam pracy jako malarz skien porsgrunn larvik moze kto cos pomoze
Witam, Mam na imię Angelika, mam 20 lat i szukam stałej pracy w Norwegii wraz z moim chłopakiem. Jeśli ktoś mógłby nam pomóc bardzo prosze o kontakt na maila : andziulk@wp.pl
Witam wszystkich, Mam 28 lat i również szukam pracy w Norwegii, przede wszystkim w firmach produkcyjnych na produkcji, magazynach, ogólnie fizyczne prace, ewentualnie sezonowe ale póki co ciężko ...
brzy dal
05-03-2013 17:04
Szukam polaków zajmujących się szkutnictwem w Norwegii. Posiadam wiedzę w zakresie serwisu łodzi motorowych, budowy modeli i form, laminatów, oraz remontów. Potrafię lakierować oraz polerować ...
Witam, Jestem zainteresowany przylotem do Norwegii i podjęciu pracy jako instruktor pływania. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć czy jest parcie na tego typu pracę w Norwegii? Jak wygląda ...
Witam jakie są procedury żeby zalegalizować pracę.Proszę o szczegóły.Pozdr
Witam. Dwóch meżczyzn w wieku 33 i 30 lat poszukuje zleceń budowlanych na terenie Norwegii. Do tej pory prowadziliśmy firme budowlaną w Polsce. Posiadamy doświadczenie, własny transport, narzedzia ...
szukam pracy fizycznej w fabryce,na produkcji,magazynie znam angielski jestem bezrobotnym kawalerem pracowalem w angli,holandi hexham@onet.pl
markus d
04-03-2013 08:46
witam podejmę prace od zaraz.Pracownik fizyczny proszę o kontakt
WITAM JESZCZE RAZ, CHODZE I MYSLE SLUCHAJCIE CZY KTOS WIE JAK WYGLADA WYNAJEM LOKALU UZYTKOWEGO POD BIZNES?? MAM TU NA MYSLI DEPOZYT, UMOWA, GDZIE Z KIM ITD...CZYLI OD A DO Z. MACIE JAKIES ...
Ewa Gawlowska
04-03-2013 00:10
szukam pracy jako brukarz doświadczenie ponad 5lat,może być granit,mozaiki
Mam pytanie gdzie sie trzeba udac zeby sie zarejstrowac w poszukiwaniu pracy
Witam! Szukam znajomych w Kristiansand, najlepiej w wieku 40-50. Chcialabym zaprzyjaznic sie z jakas Pania w moim wieku. Anna
czesc. mam pobyt staly w norge od 14 lat, stala dosc dobrze platna prace w pelnym etacie w wyuczonym zawodzie. ale mimo to chcialabym dorobic tak zeby nie zyc na minimum. Pracy sie nie boje. ...
pati muzia
02-03-2013 17:18
Praca dla 2 osób w firmie zajmującej się stawianiem i montażem barier bezpieczeństwa na drogach. Wymagane prawo jazdy kat. C lub CE. Telefon do mojego męża: 46570954 - Robert.
witaam poszukuje ksiegowej na terenie Moss badz okolicy jakby ktos mial jakies namiary prosze pisac z gory dziekuje.
Witam poszukuje namiarów na firmy budowlane najlepiej e-mail, mam oferte do przedstawienia chodzi o klej budowlany. Pozdrawiam i z góry dziekuje za jakiekolwiek odpowiedzi
Witam Poszukuję pracy dla stolarza meblowego (znajomość projektowania) lub całej ekipy meblowo-budowlanej. Możemy wyremontować i umeblować każde mieszkanie, biuro lub lokal usługowy. Za pomoc w ...
Witam, mam nadzieję że dobry dział wybrałem. Chciałem się zapytać czy ktoś próbował wyrobić sobie uprawnienia DSB na podstawie 17edycji z UK? No i czy się udało oczywiście? Pozdrawiam i z góry ...
Jako że to mój pierwszy post na Forum, witam wszystkich serdecznie. Chciałbym poprosić by ktoś z doświadczeniem w sprawach urzędowych, odpowiedział mi na parę pytań bez nazywania mnie debilem, ...
Witam! Jestem 24 letnią, pracowitą dziewczyną. Mieszkam w centrum Oslo. Poszukuję pracy jako opiekunka do dziecka lub przy sprzątaniu. Posiadam doświadczenie i jestem dyspozycyjna. Mogę podjąć pracę ...
Od maja 2012 roku pracowałem w firmie, która należała do Chorwata.Zakwaterowanie było w hotelu robotniczym, w którym oprócz pracowników głównym lokatorem był grzyb i wilgoć. W pokojach 4 osobowych ...
Mam pytanie. Czy norweskie firmy respektują zaświadczenie lekarskie z polskiego szpitala? Czy jest ważne? I jak to się ma, wszak byłoby ono po polsku? Wie ktoś moze?
Witam, Planuję od września zapisać dwóch swoich synów do szkoły w Stavanger, jak to wygląda w praktyce? Bo przeczytałem, że szkoła jeżeli ma taką możliwość zapewnia nauczyciela mówiącego po ...
Witam, poszukuję odpowiedzi jak przebiega akredytacja dyplomu polskiej położnej w Norwegii. Jeśli jest na forum jakaś położna, albo ktokolwiek kto ma lub miał z tym do czynienia będę wdzięczna za ...
pati muzia
26-02-2013 20:59
avisbud.aftenposten.no/GetApplicationFirstPage.do moze komus sie przyda....
Witam, chciałbym sie spytać czy ktoś tu z obecnych miał auto zabytkowe w norwegi. Bo z tego co słyszałem wtedy jest wiecej przywilejów jak chociaz OC na niskim poziomie. Słyszałem że zabytek to jest ...
ciekawski ciekawski
26-02-2013 18:10
Witam wszystkich serdecznie. Czy ktoś może jest z branży mechanicznej i pokrewnych i orientuje się czy inżynier mechaniki bez doświadczenia ma szansę na znalezienie pracy w tym kraju ? Sytuacja ...
prosze o komentarze o firmie adecco skonczylismy przesiewke szkolenia w szaflarach i dupa zimna obiecanki cacanki 4 miechy bez odzewu stracony czas i kasa
Poszukuję pracy lub info gdzie można się udać w poszukiwaniu. Mam 30 lat prawo jazdy, angielski komunikatywny. Interesuje mnie sprzątanie, praca na produkcji i podobne.
Witam, za rok zostanę inżynierem elektrotechniki, po ukończeniu Politechniki Wrocławskiej. Od kilku lat dorabiam sobie jako elektryk/elektromonter. Widząc zarobki znajomych którzy pracują po ...
JAK W TYTULE SZUKAM PRACY TEL 0048 889777782 PROSZE PISAC ODDZWONIE . DOSWIADCZENIE W BRANŻY BUDOWLANEJ , MEBLARSTWIE , PODEJME SIE KAŻDEJ PRACY , UPRAWNIENIA NA KOP-ŁADOWARKE. PRACA EW. OSLO
Orientuje się ktoś ile godzin tygodniowo można wyciągnąć w przetwórni ryb w sezonie? I jak są płatne nadgodziny? Dzięki za info
wertuje forum ale ciezko cos tu poojac wiec moje pytanko chce otworzyc dzialalnosc i chcialbym zapytac jakie stawki na fakturke obowiazuja przy wykonczeniach mieszkan z gory dzieki
Witam ,może ktoś wie gdzie znajdę sklep z fototapetami w Hamar ,sorki bo może to nie to forum ,ale jak ktoś zna takie sklepy to prosze o kontakt,pozdrawiam Marek.
pati muzia
22-02-2013 15:49
Witam . czy ktos moze mi powiedziec , dlaczego info o zaliczce na podatek wyslali mi do Polski ? zalozylam firme jednoosobowa w styczniu . na poczatku lutego bylam na UDI i wtedy tez zlozylam wniosek ...
Witam Was drodzy forumowicze! Wraz z dwójką przyjaciół poszukujemy w Norwegii pracy już od ok. miesiąca. Łapiemy się za głowę, bo próbujemy ogłoszenia wysyłać wszędzie, gdzie się da, głównie na ...
Szukamy MODERATORA forum- w formie wolontariatu Kontakt: Email: agata@ilogic.pl Portal MojaNorwegia.pl szuka odpowiedzialnego moderatora/ki na forum. Moderowanie forum odbywać się będzie w ...
Hej. Jestesmy mloda para mieszkajaca w Krakowie, interesuje nas praca w dosc waskiej specjalizacji jaka jest konserwacja zabytkow, renowacja, pozlotnictwo. Szukamy firm zajmujacych sie konserwacja ...
chciałbym nawiązac wspólprace z osobą w norwegi która odbierałaby towar raz w tygodniu w umówionym miejscu głownie towary akcyzowe cene dogadamy pisac pogo1974@interia.pl
25 -30 sztang raz w tygodniu polskie lub ukrainskie mam też z dutyfree z bezcłowki powazne propozycje bez przekrętow jesli mozna zarobic to zarobimy razem ja tu a ty tam i ok e-mail ...
witam mam 30 lat srednie wyksztalcenie szukam pracy jako operator koparki ,ładowarki.kierowca ciezarówki ,posiadam prawo jazdy kat B,BE,C,CE,,mam wszystkie aktualne badania karte kierowcy ,równiez ...
•Wykonywanie mebli kuchennych pod zabudowę na systemach Bluma i nie tylko, •obsługa obrabiarek drewna, piły tarczowej, strugarki, frezarki, wiertarki oraz innych narzędzi stolarskich, •oraz ...
Witam mam na imie Adrian, mieszkam w Oslo i szukam stalej pracy, jako malarz, posiadam 5-cio letnie doswiadczenie w tym kierunku i jako snekker, prawojazdy kat:B 96687673 adrianslupek@gmail.com
Witam potrzebuje jak w temacie elektrykow poszukujacych pracy praca dorywcza na godziny najlepiej z okolic Tonsberga lub w okolice Ramnes.Wiecej informacji na priv
Informuję zainteresowanych, że firma Correct Services AS ( correctservices.as/index.html ) poszukuje dziewczyn do pracy w charakterze sprzątaczki z okolic Honefoss. oferty proszę przesyłać na ...
Witam poszukuję fryzjerki do pracy w Vennesli tel.46262535
odkupię domki prywatne do sprzatania rejon Akerhus!!!
witam, szukam pracy w haugesund i okolice ( Karmoy ,Haugaland) do sprzatania domkow .
Para poszukuje pracy przy zbiorach ,praca na produkcji ,porządkowe posiadamy doświadczenie ,Anglia, Włochy Nasz telefon 0048 795 323 509