Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eva Boo MonikaM2 Andrzej 116 AnnaFizia (5367 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Yatsek napisał:
[quote]Taki Ktos napisał:
Dlatego serdecznie pozdrawiam stara gwardie i w ogóle cała loże > alien : )
alien to ten nieograniety... a nowy w Norge to po prostu nowy w Norge... zadne halo szybko lapiesz i tyle...

retier1 napisał:
...może najsamprzód naucz sie rozróżniać chumor z jajem od zwykłego chamstwa?

po drugie

.....czemu tak jakoś zalatuje mariankiem?

retier!: ktos Ci sie na konto zalogowal? i teraz ktos inny pisze posty??

.....nic mi nie wiadomo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Taki Ktos napisał:
B.K. napisał:
z tego co wiem gonczy psie, to od ww zawsze pachniało, a ty cisniesz z jakims zalatywaniem....(?)

ps: tez mi go brak....

no popatrz Yatsek...twierdzisz,ze nie ,,nasz,,marianek...zobacz jak mu ciśnienie podskoczyło z tym zalatywaniem...i skąd on moze wiedzieć,że od ww.tak ładnie pachnie golf mu wywijał czy jak
p.s. mi też brakuje marianka lubiłam czytac jego,,przekazy dla tłumów,,

coscie sie trak uczepili tego marianka ?
BK > a ty skąd wiesz ze ładnie pachnie od slicznego mariana, kiedy ja napisałem tylko,ze ....pachnie (?)
Co do golfa, to nie ma szans, bo ja NIE kocham inaczej,kocham płec przeciwną, tą piekniejszą (podobno)!
wiec marian nie ma szans na kopulacje ze mną. Zresztą on tez chyba kocha normalnie (zonaty), wiec słabo kombinuesz!

ps: mi tez go brakuje, bo swojski chłop z niego i zawsze było wesoło czytając o "turbokretynach, aliens,kamieniu szesnastym ze swoją super BE,itp.....
Co do loży, to jestem juz na MN jakis czas, ale wczesniej tylko czytałem i uczyłem sie od "seniorów" az w koncu odwazyłem sie napisac...
I ku mojemu zdziwieniu jakos udało mi sie przezyc : )
Moze dlatego,ze ja nic nie chce, bo jestem samodzielny juz jakis czas : )
Tylko jeden, ten łódzki przyszywaniec cos sapał, ale on do lozy nie nalezy, wiec zaden autorytet!

Pozdrawiam Malanowskiego z partnerami i W 11

a ty skąd wiesz,ze marianek jest sliczny
ja wywnioskowałam droga dedukcji...jeżeli zalatywanie zostało potraktowane jako smród to te,,pachnięcie,,jako ładny zapachi twoje poirytowanie co do golfa to pytanie retoryczne
a swoją droga taki charakterny facet tylko czytał i....siedział cicho twoje obecne posty temu troche przeczą...i troche dziwne..marianek znikł i mamy bbbbbardzo podobna osobowość
ale niech ci bedzie...umarł król-niech żyje król
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
B.K. napisał:
umarł król-niech żyje król
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
KINGA70 napisał:
jeg er interessert i den jobb. JEG HAR 42 ÅR. Jeg er mor til 4 barn. Jeg jobbet som en pedagog av barn i alderen 5-10 år. jeg lærer norsk språk. Hils KING

vipeksa5@o2.pl

Du må fortsette lære deg norsk. "Jeg har 42 år" kladzie na kolana. I denne jobb, jeg har jobbet...
Lykke til.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
B.K. napisał:
Taki Ktos napisał:
B.K. napisał:
z tego co wiem gonczy psie, to od ww zawsze pachniało, a ty cisniesz z jakims zalatywaniem....(?)

ps: tez mi go brak....

no popatrz Yatsek...twierdzisz,ze nie ,,nasz,,marianek...zobacz jak mu ciśnienie podskoczyło z tym zalatywaniem...i skąd on moze wiedzieć,że od ww.tak ładnie pachnie golf mu wywijał czy jak
p.s. mi też brakuje marianka lubiłam czytac jego,,przekazy dla tłumów,,

coscie sie trak uczepili tego marianka ?
BK > a ty skąd wiesz ze ładnie pachnie od slicznego mariana, kiedy ja napisałem tylko,ze ....pachnie (?)
Co do golfa, to nie ma szans, bo ja NIE kocham inaczej,kocham płec przeciwną, tą piekniejszą (podobno)!
wiec marian nie ma szans na kopulacje ze mną. Zresztą on tez chyba kocha normalnie (zonaty), wiec słabo kombinuesz!

ps: mi tez go brakuje, bo swojski chłop z niego i zawsze było wesoło czytając o "turbokretynach, aliens,kamieniu szesnastym ze swoją super BE,itp.....
Co do loży, to jestem juz na MN jakis czas, ale wczesniej tylko czytałem i uczyłem sie od "seniorów" az w koncu odwazyłem sie napisac...
I ku mojemu zdziwieniu jakos udało mi sie przezyc : )
Moze dlatego,ze ja nic nie chce, bo jestem samodzielny juz jakis czas : )
Tylko jeden, ten łódzki przyszywaniec cos sapał, ale on do lozy nie nalezy, wiec zaden autorytet!

Pozdrawiam Malanowskiego z partnerami i W 11

a ty skąd wiesz,ze marianek jest sliczny
ja wywnioskowałam droga dedukcji...jeżeli zalatywanie zostało potraktowane jako smród to te,,pachnięcie,,jako ładny zapachi twoje poirytowanie co do golfa to pytanie retoryczne
a swoją droga taki charakterny facet tylko czytał i....siedział cicho twoje obecne posty temu troche przeczą...i troche dziwne..marianek znikł i mamy bbbbbardzo podobna osobowość
ale niech ci bedzie...umarł król-niech żyje król

marianek jest sliczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Hilton napisał:
KINGA70 napisał:
jeg er interessert i den jobb. JEG HAR 42 ÅR. Jeg er mor til 4 barn. Jeg jobbet som en pedagog av barn i alderen 5-10 år. jeg lærer norsk språk. Hils KING

vipeksa5@o2.pl

Du må fortsette lære deg norsk. "Jeg har 42 år" kladzie na kolana. I denne jobb, jeg har jobbet...
Lykke til.

hils KING
ok. det skal jeg gjøre )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
marianek jest sliczny

ładne jest to co sie komu podoba ja tam go nie miałam przyjemnosci ,,obaczyc,,i raczej tego nie pragne sa tu ciekawsi faceci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Oczywiście, że to maryjanek!!

Dajcie mu tydzień a doskoczy do 500 postów, pisze że siedział i obserwował.. wystarczy luknąć kiedy zalogował sie 1wszy raz Śmiech na sali..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
@BK, chodzi tu o fizjonomie, nie o charakter. A jeśli juz o tym drugim mowa, to jacy jesteśmy mozna dostrzec w realnym świecie, nie na forum. Ja sie przekonałam juz nie raz, ze ktoś wydawal sie interesujący, a byl po prostu kutafonem - co okazało sie po dłuższej znajomosci i nietylko ze mną, bo i z innymi rownież.

@Jasna, nie trzeba sie logowac na MN, żeby czytać posty, wystarczy wejść jako gość. Śmiech na sali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Hilton, masz rację, można..

.. ale czy Ty naprawdę sądzisz, że ktoś siedzi i intensywnie czyta ( co można wywnioskować po tym jak się orientuje kto , gdzie i z kim) i nie zalogował się, ani razu przez ten długi czas, nie korciło go by coś napisać, wtrącić... a jak już postanowił to naparza jak półautomat.. ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok