1 NOK
Witam , czy może ktoś mi udzielić informacji na temat tego , gdzie można się udać w sprawie jakiejkolwiek pracy fabryki , hurtownie ,sklepy, restauracje itp pozdrawiam
W rozliczeniu wyszła mi niedopłata podatku Restskatt (ponad 8.000 NOK )-dziwi mnie to bo rozliczała mnie księgowa i mówiła że będę miał zwrot W rozliczeniu z informacją o niedopłacie są dane Skatt-a ...
Potrzebuję stolarza/malarza (osoby z Oslo lub okolic), proszę o kontakt na PW. EDIT 14-07-2013 Ogłoszenie nieaktualne.
'
Mam pytanie czy ktos sie orietuje na kiedy jest przewidziane nastepne wyplaty podatku?ja sie nie rozliczalem a mimo to nie dostalem zwrotu w pierwszym terminie czyli teraz w czerwcu.czy to oznacza ze ...
Witam. Mam prośbę: Jestem od 25 maja na urlopie macierzynskim i powinnam teraz w czerwcu dostac feriepenger za ubiegly rok ale nie dostałam Pracodawca twierdzi ze jak jestem na permision to mi sie ...
Siema ludzska! Być może ktoś się orientuje jak jest z pracą jako strażak lub ratownik medyczny w Norwegii ?? Chodzi mi głównie jakie warunki trzeba spełnić, jakie kursy mieć itp. Jakie są ...
65 78
11-07-2013 17:51
Witam, Mam takie pytanie ile dni ma NAV na rozpatrzenie odwołania od decyzji o nie przyznaniu zasiłku dla bezrobotnych? Dostałem decyzjie o nie przyznaniu zasiłku z powodu nie przekroczenia ...
Pracowałem w Trondheim w agencji Job-link , ale krótko więc nie mogłem otworzyć konta w Norwegi dałem im nr konta do polski i już od 14 dni cisza nie mam kasy ani żadnej wiadomości o tym czy ...
Witam na początku sierpnia z kolegą jedziemy własnym kamperem do norwegi czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć w jakim rejonie jest najwięcej pracy sezonowej zbiory owoców może tam się uda z góry ...
Cześć. Niedługo kończę pracę u norweskiego pracodawcy. Mam umowę stałą. Przepracowałem rok. Zamierzałem od października szukać nowego miejsca na ziemi, i jednym z pomysłów było założenie własnej ...
witam, zetknął się może ktoś z was z takim problemem: mój były polski pracodawca z Norwegi wysłał mi czek do realizacji za zwrot podatku za pracę w Norwegi, problem polega na tym, że PKO przyjęło ...
65 78
09-07-2013 19:07
biore auto i na wlasna reke jade szukac pracy do Norwegii, celuje gdzies w polnoc.... czy powinnam przetlumaczyc se dokumenty (świadectwa, certyfikaty, uprawnienia) na norweski czy po angielsku ...
Agata Plust
08-07-2013 21:52
Który język obcy-oprócz norweskiego i angielskiego-jest najbardziej rozpowszechniony w Norwegii. To znaczy najbardziej przydaje się w kontaktach biznesowych. Zastanawiam się który język mam odświeżyć
czy wie moze ktos zlozylem tydzien temu wniosek o pozyczke i mialem zostac telefonicznie powiadomiony w ciagu tygodnia czy jest zgoda czy nie do tej pory nikt nie zadzwonil a minelo juz 9 dni ...
Robert Niemiec
08-07-2013 20:45
Witam. Żyje w Polsce ale mam siostre która od dluzszego czasu mieszka w norwegii z męzęm i dzieckiem. W nastepnym roku bede mial okazje jechac do niej z moja dziewczyna. Planujemy żeby isc do pracy ...
Witam!!! Mieszkam z mężem i dziecmi w Norwegii. Mam 2 synów ktorych urodziłam tutaj. Starszy ma 3 latka a młodszy prawie rok. Ostatnio przypomnialo mi sie ze musze zarejestrowac mojego młodszego ...
chodzi mi o życiowe porady może z wykluczenie ślubu z tubylcem no czy to długo i boli?
Ma ktoś jeszcze jakąś dobrą radę co zrobić ?
pati muzia
05-07-2013 21:59
I m looking a job as a driver truck. CDL Jeg leter etter arbeid som lastebilsjåfør. Han er utdannet ingeniør Jeg er en ung mann, men jeg har en stor opplevelse, jeg har ingen dårlige vaner. Jeg ...
Witam Poszukuję pracy dla studentów jeszcze na ten sezon wakacyjny. Region dowolny, dowolny typ pracy, byleby nie wymagał dodatkowego doświadczenia. Kontakt PW lub mail: bartek1042@gmail.com
Poszukuję pokoju do wynajęcia ewentualnie współdzielenia, najlepiej w centrum Oslo na okres jednego miesiąca(sierpniia) . Będę wdzięczna za każdą Waszą pomoc. Pozdrawiam, Aneta
Witam, pracowałem 6 miesięcy w Norweskiej firmie po czym zostałem zwolniony, ponieważ na stanowisko wróciła osoba która miała awansować a tak się też nie stało, miałem umowe na 3 i 3 miesiące, w ...
Witam Mam 30 lat i poszukuję pracy Oslo i okolice. Posiadam uprawnienia do kierowania wózkami jezdniowymi(wózki widłowe) (od ponad 9 lat) następujących typów: -naładowcze -unoszące ...
Paulina Kaczmarek
04-07-2013 16:21
Poszukuje osoby posługującej się językiem norweskim. Chcę wejść na rynek norweski z produktem internetowym. Proszę o kontakt na maila: issem10@gmail.com
Witam po raz kolejny, tym razem mam inną sprawę. Tydzień temu uleglismy wypadkowi, Norweg do nas uderzył i roztrzaskał nam samochód. Zrobił to na tyle mocno, że samochód będzie złomowany, póki co ...
Witam, jesteśmy z mężem od niedawna w Norwegi, mieszkamy w Jorpeland. mąż pracuje legalnie i ma tymczasowy pobyt potrzebujemy kogoś kto zna norweski aby pomoc nam załatwić do konca urzędowe sprawy. ...
Andrzej G
02-07-2013 16:59
Witam. Mam 25 lat i poszukuję pracy w Norwegi, obecnie pracuję jako informatyk, ale niestety wiadomo jak jest w Polsce, informatyk w firmie w której pracuję jest równo wynagradzany jak kadrowa, ...
Czy ktoś może polecić dobrą firmę pomagającą w założeniu własnej działalności w Norwegii ? Najlepiej z Oslo. Z góry dzięki za polecenia
witam. Moja mama prowadzi firmę sprzatajacą w Norwegii od dwóch lat. Do tej pory nie mieliśmy problemu z płaceniem faktur przez Norwegow, jakiś czas temu jeden delikwent przestał płacić faktury(do ...
Witajcie. Jak zwykle o co chodzi?- a tą glupote w urzędach! Zaginął mi paszport w drodze pocztowej do ambasady i nie chca mi wydac nowego paszportu!!! Czy miał może ktos z Was taka sytuacje ...
a co Ponura Świnia bada grunt jakby tu się dało co oszukać?
God dag! Mam pytanie dotyczące systemu podatkowego w Norwegii. Z tego co wiem, istnieje coś takiego jak fribeløpet(?), czyli suma zarobionych pieniędzy w roku kalendarzowym, która jest wolna od ...
Witam wszystkich...Mam na imie Tomek...od dluzszego czasu biega za mna chec wyjazdu za granice a konkretnie do Norwegii oczywiscie w celu podjecia pracy...posiadam prawko kat.B C i w tym kierunku ...
Witam mam 38 lat uczciwy zetelny były zolnierz zawodowy szukam pracy sezonowej zbiory ewentualni gospodarstwo rolne ryboustwo dla osoby która pomoze odwdziecze się nie wiem jak ale na pewno mój nr ...
darek krajewski
30-06-2013 07:43
Witam, czy ktos z Was orientuje sie jakie norweskie firmy zajmuja sie zakladaniem slupow energetycznych? Ewentualnie prosilabym o nazwe firmy i ew. strone internetowa Z gory dzieki!
Witam. Niedawno rozpoaczelem prace w nor i w tej chwili po uregulowaniu papierow pozostal mi wybor banku i potrzebuje pomocy w wyborze. Zastanawiam sie nad DNB i Nordea. Jaka nalezy wybrac karte do ...
Witam, pewnie już takich tematów było tysiące, ale może ktoś chce popisać i odpowie Jestem świeżo upieczoną nauczycielką języka włoskiego (uprawnienia od przedszkola do liceum) i angielskiego ...
Witam. Szukam pracy w calej Norwegii. Mam 26 lat w Polsce pracowalem od 16 roku zycia jako Pracownik ogolnobudowlany budowlany ( malowanie, gladzie, regipsy ,plytki, posadzki itd) ...
Witam, tak jak w temacie. Jesteśmy parą i aktualnie jesteśmy w Polsce z zamiarem wyjazdu. Ja mam 22 lata i mam 15 miesięcy doświadczenia jako operator cnc w Holandii. Znam angielski dobrze. Z ...
Witam. Szukam pracy w Norwegii. Posiadam prawo jazdy kategorii B,C. Przebywam w Norwegii w miejscowości Valldal. 46593679. Pozdrawiam, Artur.
Witam szukam pracy lub praktyk w swoim zawodzie. 12 lat temu ukonczylam technikum chemiczne i teraz po latach chciała bym zacząć pracować w zawodzie, czy jest ktoś z okolic sandnes, kto pracuje w ...
Kamil Kurowski
28-06-2013 15:19
witam, w norwegii jestem od 3 tyg. , mam kontrakt, zaczynam od 1-07-13. email na policje co do rejestracji wyslany z prosba o termin dzis. co dalej?
Witam, słyszał ktoś może i jest w stanie poinformować o jakiejkolwiek pracy w rejonie Rogaland? Posiadam samochód i oczywiście prawo jazdy wiec dojazd nie stanowi problemu. Naprawde każda praca ...
Szukam jakiejs pracy! jestem w norwegii od 6 czerwca, mam 31 lat, mieszkam w strømmen i chce pracowac bo zwariuje z nudow!
witam, jest tu od niedawna i planuje zostac na dluzej... zarejestrowalam sie poprzez strone udi i co dalej? termin mam na jutro na 12 w oslo centrum ...? nic mi wiecej nie pokazuje i nei wiem czy ...
Witam A więc planuję w lipcu wybrać się do Norwegii na mały trip ukierunkowany na znalezienie jakiejś pracy. Jeśli mi się to nie uda, będzie ciężko wracam znów, ale bilety nie są drogie więc ...
witam..! przepraszam jeśli sie powtarzam , ale pogubiłam sie juz z tym wszystkim i potrzebuje pomocy... mianowiecie 3 dni temu kupiłam auto na norweskich blachach , zostałam do tego zmuszona ...
Witam. Szef nie ma zamiaru wypłacić feriepenger za ubiegły rok, nie odpisuje na maile, udaje że nie ma zasięgu gdy dzwonimy, tym którzy pracuja w firmie wypłacił 20 czerwca. Złośliwy nor z niego i po ...
czy bedac w polsce na norweskim zasilku mam sie meldowac przez internet tak jak bym byl w norwegii?czy moze jest jakas rubryka w melding kort,ktora trzeba wypelnic
boguslaw nedza
26-06-2013 15:10
Wymagania: doswiadczenie i referencje w opiece nad dziecmi, dobre serce i odpowiedzialnosc. Oferuje: stala prace na umowie. Zainteresowanych prosze o CV na mail: bruker27@gmail.com
Witam wszystkich Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda start młodego kierowcy w Norwegii, mam 21 lat, prawko C i kwalifikację(choć niby nie jest potrzebna tam). Mało co wiem ponieważ nie mam tam ...
Witam. Szukam pracy dla mojego chlopaka w warsztacie samochodowym jako mechanik (ukonczone technikum mechaniczne z dyplomem)...jesli ktos cos wie, slyszal prosze dac znac...pilne i bardzo wazne!!
Witam wszystkich , mam pytanie ile mozna wywiesc koron znorwegii bez problemow 20000 czy 30000 jak ktos wie to prosze o pomoc .
mam już numer tymczasowy id jak dostać stały z pełną datą urodzenia?