Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomocy - Norwegia

Czytali temat:
(3106 niezalogowanych)
17 Postów
mateusz fas
(tede20)
Wiking
szukam pracy
Cechuje mnie łatwo nawiązywanie kontaktów z ludźmi. Dodatkowym moim atutem jest umiejętność pracy samodzielnej jak i w zespole. Lubię podejmować trudne wyzwania, jestem elastyczny w swoich działaniach i szybko się uczę nowych rzeczy. Mam nadzieję, że pozwolą mi one w pełni sprostać Państwa oczekiwaniom

Ostatnio pracowałem w firmie budowlanej jako cieśla szalunkowy-zbrojarz. Do moich podstawowych obowiązków należało, deskowanie systemem szalunkowym ULMA, PERI, HUNEBECK ,deskowanie szalunków tradycyjne ,montaż rusztowań, wykończenia elementów (konstrukcji) żelbetowych, konstrukcje rozporowe i podporowe, spawanie elektryczne, piaskowanie, znajomość rysunku technicznego, prace z dźwigiem (montaż prefabrykatów|)

Pełniłem również funkcje kierowcy, nadzorowałem prace związane z branżą oraz pełniłem w zastępstwie funkcję magazyniera

Obecnie szukam pracy, która da mi satysfakcję, stabilizację oraz pozwoli na rozwój zawodowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tede20 napisał:... Obecnie szukam pracy, która da mi satysfakcję, stabilizację oraz pozwoli na rozwój zawodowy.
A czy ta praca którą wykonywałeś do tej Pory / może jeszcze ją wykonujesz ? / Nie dawała-daje , takiejże SATYSFAKCJI ... ? .
---
I jakaż to praca Obecnie , dała by tobie , taką satysfakcję .
---
Może coś bardziej Konkretnego , napiszesz ...
---
Takie bla... bla , bla to Tutaj na Forum , co drugi temat poszukujący pracy ...
Niemniej
MIŁEGO tego NOWEGO ROKU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
tede20 napisał:... Obecnie szukam pracy, która da mi satysfakcję, stabilizację oraz pozwoli na rozwój zawodowy.
A czy ta praca którą wykonywałeś do tej Pory / może jeszcze ją wykonujesz ? / Nie dawała-daje , takiejże SATYSFAKCJI ... ? .
---
I jakaż to praca Obecnie , dała by tobie , taką satysfakcję .
---
Może coś bardziej Konkretnego , napiszesz ...
---
Takie bla... bla , bla to Tutaj na Forum , co drugi temat poszukujący pracy ...
Niemniej
MIŁEGO tego NOWEGO ROKU

a po jakiego ciulu ci to wiedzieć,książkę piszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NEXT napisał:...a po jakiego ciulu ci to wiedzieć,książkę piszesz
Skopiowałaś pół strony , Mojego tekstu , by rzucić tylko w tym temacie Inwektywą ...
---
Jaki sens , zaśmiecać ten temat , przez tak nieodpowiednie zachowanie !? .

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gabriel napisał:
NEXT napisał:...a po jakiego ciulu ci to wiedzieć,książkę piszesz
Skopiowałaś pół strony , Mojego tekstu , by rzucić tylko w tym temacie Inwektywą ...
---
Jaki sens , zaśmiecać ten temat , przez tak nieodpowiednie zachowanie !? .

znów żeś sie najebał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
mateusz fas
(tede20)
Wiking
obecnie w Polsce jako bez pracy.firma się rozpadła. może macie jakieś wiadomości gdzie można sie dostać do pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Spróbuj na początek przez Adecco, dość często szukają zbrojarzy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
mateusz fas
(tede20)
Wiking
no tak już zrobiłem i czekam cierpliwie.. trochę jeszcze język w Polsce chce doszkolić,to zawsze będzie dodatkowy atut
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Czesc

Sproboj w Loe,
www.loe.no/portal/
produkuja elementy betonowe, chyba trzeci producent elementow betonowych w Norge, maja 3 fabryki w okolicach Hoksund, najczesciej zatrudniaja przez agencje:
arpi.no
Mozna sprobowac bezposrednio, ale marne szanse, lepiej probuj przez agencje, tylko norweski oddział nie polski. Ostatnio tzn. pol roku temu nowy dostawal 134 NOK/h + 50 +100. Szalu nie ma, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma,

Teraz jest troche martwy okres w tej branzy, ale aplikowac mozna, moge ci dac numer do dziewczyny z ARPI, ktora zajmuje sie rekrutacja (rozmawia po angielsku i norwesku).

Pracowalem tam rok (moja pierwsza praca), nigdy nie mialem do czynienia ze zbrojeniem i budownictwem, ale zalapalem dosc szybko. Generalnie masz bardzo duze predyspozycje ( czytasz rusunek, spawasz, potrafisz zbroic).
Loe organizuje kursy norweskiego oraz kursy na suwnice ( za frii ).

Po roku pracy znalazlem inna prace, za nieporownywalnie wieksze pieniadze, bezposrednio w Norweskiej firmie, wiec zmienilem.

Generalnie wszystko jest ok, placa co dwa tygodnie, nigdy nie bylo problemow z platnosciami, ale niestety placa ile placa,

Pozdrawiam i powodzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
mateusz fas
(tede20)
Wiking
dziękuje za pomoc.. szacun dla Ciebie...wysłałem....zobaczymy co z tego badzie ale dalej szukam...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok