1 NOK
Tomasz Falkowski
05-02-2013 14:35
Witam, szukam współpracowników (osoby prywatne bądź firmy) , którzy są chętni do współpracy ze mną. Współpraca polega na pozyskiwaniu klientów chętnych na okna, drzwi, rolety, parapety(głównie ...
Witam wszystkich, mam pytanie dot. pracy na taksówce... Chciałbym się dowiedzieć jakie wymagania mają co do kandydata ubiegającego się o tą pracę? Czy ktoś z Was pracował/pracuje jako taksówkarz? Na ...
Witam, mam pytanie. Czy należało złożyć dodatkową dokumentację na ten rok, by otrzymywać rodzinne? Mąż za styczeń nie dostał rodzinnego na dzieci. Czy coś przeoczył? Będę wdzięczna za odpowiedź
Witam Wszystkich !!! Mam pytanie odnośnie pracy w norwegi jest zapotrzebowanie na pracę dla Rusztowaniowców tlyko wymagają odrazu nr personalny, ja bym wyjeżdzał pierwszy raz i takiego nr nie ...
markus d
04-02-2013 17:47
Witam szukam pracy w Norwegii w Budowalnce, mam spore doswiadczenie w pracy w skandynawii,pracowalem 10 lat w Szwecji numer +48785585725
Elektromechanik samochodowy doswiadczenie w mechanice, wulkanizacji, budowlance,itd. Mieszkam aktualnie w finnsnes. tel 93921977
Tak jak w tytule,żonaty czy zyjacy w konkubinacie płaci w wiekszy podatek?
Poszukuje pracy wakacyjnej w norwegii na cały okres wakacji(nawet troche dłużej, 3 miesiace), nie boje się trudnej pracy, jestem dyspozycyjny,szybko i sprawnie pracuje, znam angielski na poziomie ...
Witam wszystkich. Ostatnio znalazlem oferte na infopraca.pl przez firme HR workshop, zlozylem aplikacje ale jakas mila pani zadzwonila do mnie i poprosila zebym uzupelnil dane na moim profilu bo sa ...
Witam! Mam na imię Piotr szukam pracy. Z wykształcenia mechanik, lakiernik specjalizacja lakiernicza aerografia.Mam doświadczenie w malowaniu pojazdów tradycyjnie jak i artystycznie, nie boje się ...
siema moje pytanie: czy macie jakiegoś znajomego lub do polecenia jakąś szkołę jazdy która organizuje kursy kwalifikacji wstępnej przyśpieszonej - eksternistycznie (żeby polecieć tylko na egzamin), ...
Witam, mam trochę skomplikowany problem. Pracuje w norweskiej firmie jako budowlaniec. Problem polega na dużym przeciąganiu pracodawcy z wypłatami. Mamy początek lutego a on jeszcze nie zapłacił ...
Witam, szukam współpracowników (osoby prywatne bądź firmy) , którzy są chętni do współpracy ze mną. Współpraca polega na pozyskiwaniu klientów chętnych na okna, drzwi, rolety, parapety(głównie ...
Witam wszystkich. czy posiada ktoś z Was program przy pomocy którego w łatwy sposób wystawię fakturkę za usługi po Norwesku, chodzi mi o tutejsze wzory faktur. Z góry dziekuje pozdrawiam.
Cześć. Pracuje w Norwegii od 4 miesięcy. Tydzień temu przydażył mi się wypadek w pracy w wyniku którego zostałam oparzona. Udałam się do lekarza, który wypisał mi tygodniowe zwolnienie. Czy w związku ...
Witajcie. Miesiąc temu mieliśmy wypadek. Jechaliśmy samochodem na polskich blachach do pracy, z przeciwka na czołowe uderzył do nas jakiś ciapaty. Samochód nasz i jego do kasacji. Jego wzięli do ...
Dzień dobry. Szukam pracy w Norwegii najlepiej zgodnie z wykształceniem lub doświadczeniem.Jednak nie są to kryteria pierwszorzędne.Interesuje mnie dobra praca za uczciwe pieniądze. ...
Nieaktualne
hej Poszukuję osoby chętnej do zaopiekowania się moim psem(owczarek niemiecki) na weekend 15(wieczór, ok18) do 17luty(również wieczór ok 18-19), oczywiście za rozsądna cenę. Mieszkam w Hemnes ale ...
K k
01-02-2013 11:40
Witam !! Mam pytanie ?! Mój narzeczony posiada numer personalny , i czy jest taka mozliwośc zebym ja sie na jego numerze personalnym zarejestrowalam w tutejszym urzedzie pracy (nav) ? pozdrawiam ...
Jak sprawdzić ile odprowadzono podatku?? Pracodawca żadnego dokumentu nie wystawia...
witam zlozylem papiery na permitering i odrazu dostalem oferty pracy i co mam teraz z nimi zrobic prosze o pomoc
Lakiernik samochodowy z dyplomem czeladnika, z 30-letnią praktyką w zawodzie, z bardzo dobrą opinią dotychczasowych klientów poszukuje pracy w Norwegii. Mile widziane okolice Gjovik-a(u?) ze względu ...
Waldek Marszałek
30-01-2013 16:29
KVADRAT FOTOGRAFENE STUDIO poszukuje fotografów, którzy chcieliby do kwadratowego grona dołączyć na stałe. Oferta ważna od zaraz. Nie zwlekaj więc i pisz: kingasierzchala@gmail.com ...
witam wczcoraj przyjechalem do norwegii jestem zdezorietowany co do pozwolen. rozmawialem ze znajomymi i ich zdania sa podzielone jedni twierdza ze pozwolenia sapotrzebne a inni ze sa nowe przepisy i ...
Witam wszystkich. Mam mały problem z uzyskaniem zwrotu za ubiegłe lata z pendlera. Wszystkie dok wysłane zostały internetowo. Jednak w odpowiedzi pisemnej ze skattu , dowiedziałem się o odmowie ...
witam wszystkich, planujemy wyjazd do pracy do Norwegii, zaczęliśmy od nauki języka, ale bardzo wolno nam idzie Mąż jest cieślą z ponad 20 letnim stażem i chciałam was prosić o rade, od czego ...
brzy dal
29-01-2013 17:11
Hej mam na imię Marta, i tak jak wielu polaków poszukuje pracy nie tylko w Polsce, ale i za granicami kraju. Chciałabym wraz z przyjaciółka przyjechać do Norwegii wiem, że nie ma tam cudów, ale ...
Witam, czy znacie jakieś agencje zajmujące się rekrutacja pracowników w sektorze ogrodniczy, leśnym lub turystycznym?
Bartlomiej Roch
29-01-2013 15:49
jak zamienic d-numer na id
Witam Państwa serdecznie, Jestem producentem oraz dystrybutorem produktu wchodzącego na polski rynek. eko-ognisko - bo tak brzmi nazwa, jest chroniony patentem i pomoże rozpalić grilla, kominek ...
mam problem zalogowalem sie na udi i musze teraz wypisywac krok po kroku(łącznie rodzin-żony), chce by żona dostała pozwolenie na pobyt, i chce sie najpierw umówic na policje lecz w miejscu gdzie ...
Hej czy po zarejestrowaniu na stronke UDI posyłaja odpowiedz na meila by sie zalogować.???bo zarejestrowalam sie w piatek lecz nic mi na meila nie przyszlo a nie umie wejsc na stronke UDI czy ktos ...
Witam, mam pytanie, jakie dokumenty muszę przedstawic jesli mąż pracujący w Norwegii chce się rozliczyc razem ze mną z podatku, ps. nie osiągnęlam żadnych dochodów w 2012 roku.
Witam wszystkich! Czy ktoś się może orientuje czy jest możliwa służba w norweskiej armii przez cudzoziemców? Myślę, że potrzebne jest do tego norweskie obywatelstwo ale nie jestem pewny do końca Z ...
szukam polskich nauczycieli pracujących w norweskich szkołach (nie przedszkolnych) proszę pisać na prv. albo na e-myk@wp.pl mam kilka pytań a znając to forum ciężko będzie tu dyskutować spokojnie.
ZABIEGI KOSMETYCZNE DLA KOBIET MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA, PILING KAWITACYJNY 150 KR ZA ZABIEG OD ZARAZ) 1. ZABIEG LIFTINGUJĄCY BEZCELER WŚRÓD ZABIEGÓW NA BAZIE ROŚLIN TO EKSKLUZYWNY ZABIEG DLA ...
Witam. mam do Was wielką prośbę. Chciałabym otworzyć firmę sprzątającą. Aktualnie nie posiadam personal number ani nie jestem zameldowana w Norwegii. Byłam dziś w Skatt i Pani mi powiedziała że ...
Witam serdecznie, Potrzebuję się dowiedzieć jakie dokumenty powinno się przetłumaczyć wyjeżdżając do Norwegii, dodam iż nie jesteśmy jeszcze małżeństwem i nie mamy dziecka. Więc potrzebuję info ...
przepraszam czy ktos moze mi napisac ,czy majac staly kontrakt po rocznym pobycie na l4(operacja stawu biodrowego) i przepracowaniu kilku tygodni nalezy mi sie odplatnosc za te dni?w agencji twierdza ...
czesc!! sprawa wyglada nastepujaco czkam na prace w adecco i kazali mi sie zglosic do nav! Jednak moj jezyk nie jest na tyle dobry zebym potrafil sie tam dogadac czy jest ktos chetny zeby pomoc w ...
markus d
27-01-2013 17:19
Cześć Mam mały problem a należycie pracuje w adecco i dostawalem maile z wyplłta i nie bylo problemu jednak teraz po nowym roku dostajac od nich wiadomości musze wpisac hasło zeby wiadomość ...
Witam Poszukuje pracy w zawodzie mechanika i/lub elektryka samochodowego Teren Vestfold ale jest mozliwosc przeprowadzki gdzies w glab kraju. Telefon 92526473
kupie prace pelny etat z kontraktem branrza budowlana i nietylko. w oslo i okolice. pisac na mail. marekk.olszewski47@gmail.com
witajcie potrzebuje info.kończy mi sie 5 letnie pozwolenie na prace ,czy przy składaniu dokumentów o bezterminowe pozwolenie do UDI muszę mieć ważny paszport czy wystarczy polski dowód osobisty ?z ...
witam mam prożbe może ktoś mi pomoże mam problem z pracodawcą teraz już byłym od czerwca 2012 czekam na wypłacenie feriepenge za 2011 szef cały czas mnie zbywał dziwnymi wymówkami potem w ...
lekarz dentysta, tannlege szuka pracy w Norwegii dentysta z doswiadczeniem - jezyk angielski biegle, norweski wyrazam chec nauki... / poprzednia praca w Szwecji/... pytania prosze na mail ...
Witam. Mam taki problem i chcialem sie poradzic kogos jak rozwiazac problem. Bylem na zwolnieniu lekarskim ktory dostarczylem do pracodawcy. Po zakonczeniu zwolnienia mialem urlop, na ktorym ...
Jestem w związku od 6 miesięcy , a pod wspólnym adresem od stycznia tego roku. Chcę aby moja Partnerka mogła wypłacić odszkodowanie w wypadku mojej śmierci i tu zaczynają się schody. Dostaję ...
ciekawski ciekawski
24-01-2013 20:18
Anna Bak
23-01-2013 22:28
witam serdecznie forumowiczow. mam ptakie pytanie.. czy jest jakas instytucja w ktorej mozna dostac pieniadze na start dzialalnosci tutaj w No? chcialbym otworzyc swoja firme ale potrzebny jest ...
Witam Przepraszam bardzo ze w takiej formie ale bezradność w znalezieniu pracy zmusza mnie/nas do poszukiwania kontaktów po przez forum. Poszukujemy pracy za pomoc w znalezieniu wynagradzamy($). ...
Czy ktoś może wie czy można na stronce minside można zmienic swoje dane czyli numer personalny????bo mi sie zmienil.z tymczasowego na stały.
Odkupię domki do sprzątania rejon Akershus.
hej!!! może mi ktoś napisać czy jeśli 3 raz z rzędu dostałam przedłużenie stażu moge z niego zrezygnować bez żadnych skutków ubocznych niekorzystnych dla mnie?