Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kuba B Anita F Angelika Stencel Marek Lipski Bolesław Woźniak Malgorzata Tarasiuk Elzbieta Urbanek Piotr Gawrys Marek Volden ingridsv Agnieszka Xyz DreamWorks Consulting Ilona18 Ca ROo Lina Mirek X (15237 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
To może jeszcze na koniec jedną propozycje wam rzuce ,daris i AgaN Jak byście miały rodzić w przyszłości,to tylko przez cesarkę Cztery literki zostana na swoim miejscu a i psyche będzie dużo spokojniejsze Blizny da się zoperować

Normalnie znawce mamy na forum....a wiesz cesarkę miałam i dziecko też mam..a i blizn też nie mam....i cztery literki mam na miejscu ...nie udzielaj się więcej bo szkoda Twojego pisania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
AgaN napisał:
retier1 napisał:
To może jeszcze na koniec jedną propozycje wam rzuce ,daris i AgaN Jak byście miały rodzić w przyszłości,to tylko przez cesarkę Cztery literki zostana na swoim miejscu a i psyche będzie dużo spokojniejsze Blizny da się zoperować

Normalnie znawce mamy na forum....a wiesz cesarkę miałam i dziecko też mam..a i blizn też nie mam....i cztery literki mam na miejscu ...nie udzielaj się więcej bo szkoda Twojego pisania...

Chyle poklon. Teraz jak juz masz to dziecko to nic innego jak mu sie poswiecic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Pierwsza zasada-nie wiesz to nie mow Retier-brak slow na twoja glupote.Pustak
Koncze ta glupia wymiane zdan z toba-bo po prostu pod towim deklem zle sie dzieje.Pewnie siedzisz tu sam i kobiety ci brak wiec przepros sie z raczka albo skorzystaj z jakis uslug i daj juz spokoj temu tematowi.Zajmij sie moze motoryzacja,na ten temat faceci moga zazwyczaj duzo powiedziec ale ups...przeciez gdzie w tobie faceta znalezc.Nara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
I jak zwykle calkiem ciekawy temat zamienil sie w pole bitwy. Te wszystkie klotnie juz sie zaczynaja robic nudne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
agnieszkaj81 czasem tak bywa ale juz konczymy te klotnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
daris napisał:
Pierwsza zasada-nie wiesz to nie mow Retier-brak slow na twoja glupote.Pustak
Koncze ta glupia wymiane zdan z toba-bo po prostu pod towim deklem zle sie dzieje.Pewnie siedzisz tu sam i kobiety ci brak wiec przepros sie z raczka albo skorzystaj z jakis uslug i daj juz spokoj temu tematowi.Zajmij sie moze motoryzacja,na ten temat faceci moga zazwyczaj duzo powiedziec ale ups...przeciez gdzie w tobie faceta znalezc.Nara

Wcale nie udowodniłaś że jesteś mądrzejsza daris.Ponoć myślimy fiutem,teraz pokazałaś czym ty myślisz. Nie dziwne to trochę że masz faceta przy sobie a ślęczysz przed kompem no tak,chciał panią to niech haruje na nią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok