Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jak wywiez auto norweskie do polski kto wie?? - Norwegia

Czytali temat:
Magdalena Lukaszewicz Kamil Lejczak Pawel Pawel piotr petercar urszula butowska Volvos Rad@@ (2820 niezalogowanych)
7 Postów
mariusz wisniewski
(saper80)
Wiking
kto wie jak to trzeba załatwic?? mam auto od roku i chce zjechac do polski czy wystarczy go tylko wyrejstrowac???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
mariuszbergen napisał:
[quote]kto wie jak to trzeba załatwic?? mam auto od roku i chce zjechac do polski czy wystarczy go tylko wyrejstrowac???[/q
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
mariusz wisniewski
(saper80)
Wiking
nic tam nie ma na ten temat!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
irazibialfa napisał:
mariuszbergen napisał:
kto wie jak to trzeba załatwic?? mam auto od roku i chce zjechac do polski czy wystarczy go tylko wyrejstrowac???....www.forumnorwegia.net/viewtopic.php?p=121334.....poczytaj sobie

postaraj sie jeszcze raz dokladnie przeczytac o co chodzi autorowi tego postu a nie wklejasz link,ktory zupelnie odbiega od tematu tutaj chodzi o norweskie auto i sciagniecie go do PL a nie o polskie auto i placenie bramek w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking

No co, każdemu sie może w życiu popi****lić temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
po kit wywozic to auto? sprzedac, w pl kupic lepsze i jezdzic kupowac auta tam gdzie sie mieszka. end. the end
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
ania_s napisał:
po kit wywozic to auto? sprzedac, w pl kupic lepsze i jezdzic kupowac auta tam gdzie sie mieszka. end. the end

dobrze mówiwystaw ogłoszeniie tutaj a na pewno jakaś potrzebująca duszyczka się zgłosia

no chyba że masz tutaj trochę gratów i chcesz TYM właŚnie pojazdem to zawieŚć do PL...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
kaska nowicka
(kaska77)
Wiking
Jest mozliwosc wywiezienia auta do polski jesli byles tu legalnie 2 lata to w polsce nie zaplacisz nic za clo tylko za przerejstrowanie a jesli mniej to clo wyjdzie od wartosci samochodu oni maja swoj cennik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
mariusz wisniewski
(saper80)
Wiking
dzieki za informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Basia Skoczeń
(basia_sk)
Wiking
Hmmm. A mi się wydaje, że tutaj możesz znaleźć sporo info. : powroty.pl Jak się pokombinuje, to można skorzystac tylko z tych funkcji, które dotyczą samochodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok