Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
andrzej wieczorek (1915 niezalogowanych)
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
iks napisał:
Ostatnio w NO rumuny wykorzystują pojazdy na angielskich blachach,choć i na bułgarskich też jest jescze wiele.No i rumuńskie.Ale oczywiście norweskie też.
Centra chandlowe w weekendy,Restauracje w weekendy wieczorową porą.To ich miejsca pracy.
Wykorzystują oczywiście białych do odwrócenia uwagi podczas kradzieży kieszonkowych.
Ot to tylko część ,mała część prawdy o tych podludziach.

No troche chyba za daleko poleciales, Bumell
Znow bedziesz musial zmienic nicka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Nicka zmieniałem całkiem z innego powodu.
A z tego to nie widzę powodu,by go zmieniać.
Ale kogoś ruszyło.
A jeśli chodzi o nas polaków to już kiedyś się wypowiadałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
No wiesz Ta obelga i od ciebie nic dla mnie nie znaczy.
Chyba wiesz o co mi chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Iks , czy mógłbyś pisac komu udzielasz odpowiedzi...bo ja czasami się gubię czytając Twoje posty i nie wiem co do kogo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A ja jestem pod wrażeniem, że się tak potraficie rozpoznać po tekstach nawet po paru miesiącach. Widać też, ze krążą tu te same osoby tylko pod różnymi nickami, ja mam dopiero drugi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Ja też nie wiem.
może czytaj od końca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Spoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
cos cie chyba iks ponioslo i do tego nie na temat...
nierozumiem dlaczego w tobie jest tyle zawisci, nienawisci i zlosci, ale w sumie co mnie to obchodzi... jak lubisz zyc w swoim jadzie to prosze bardzo tylko mi powiedz do czego sie ta wypowiedz tyczyla?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Retier.Zgadzam się z tym.
Ten wstręt u mnie jednak nie pochodzi z powodu uprzedzeń rasowych czy coś w tym rodzju.
Jest on związany z moim zboczeniem zawodowym.
I porównując polaków do obywateli rumunii ,to my polacy wypadamy 4razy lepiej.Rumuni jakby mogli to chcieliby zabrać wszystko byle by ich pojazd to zmieścił.W oslo działa załużmy 20 dwuosobowych polskich grup lommetyve a rumunów jest 4 razy więcej.Choć od 2007 ta ilość nie zwiększa się.Nie zwiększa się bo profilaktyka działa.Choć nadal jest jeszcze wielu naiwnych norwegów.
Mam takie swoiste uprzedzenie i jestem bardzo wyczulony na kieszonkowców.
W jeden weekend dwie osoby mogą wyciągnąć średnio 30000nok z kart norwegów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Czasem mnie poniesie co?
Powiem wam coś.Na szczęście jest norweska policja.A ta tak oficjalnie jest liberalna,ale jakieś 70% to rasowi nacjonaliści,i bardzo fajnie obchodzą się z takimi złodziejaszkami.Nóżka na szyjce i nisko do asfaltu.A potem borte.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok