Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dzien dobry wszystkim! - Norwegia

Czytali temat:
(430 niezalogowanych)
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Chcialem sie przywitac z wszystkimi bo tak nie ladnie zaczalem od posta w psycho nie logicznym temacie a nawet dzien dobry nie powiedzialem:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Dzien Dobry Paradoxie i wszystkim tez Dzien Dobry!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Witaj paradoks - ja lubie twoje wejscie - odnalazles sie swietnie na tym forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Trafilem na fajny temat i tak mnie korcilo zeby cos napisac ze musialem sie zarejestrowac.Ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Witam, Czyli mam następnego bloga na forum ciekaw jak sie rozwinie temat bo na razie wieje nudą.
Zmykam bo rower zostawiłem przed wejściem do tego wątku, jeszcze mi kto go zajuma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Tak ładnie przywitałeś się na forum paradoksie.......Witaj......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
Dzien dobry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
paradoks napisał:
Chcialem sie przywitac z wszystkimi bo tak nie ladnie zaczalem od posta w psycho nie logicznym temacie a nawet dzien dobry nie powiedzialem:

Juz nie raz sie tu witales. Twoj problem polega miedzy innymi na tym, ze nie mozesz pogodzic sie z tym, ze ktos MYSLI INACZEJ NIZ TY I MA INNE ZDANIE. Co wiecej, ze ktos inny moze miec racje.
Po pierwsze i ostatnie, to nie matka decyduje o wysokosci alimentow, tylko odpowiedzialny za to urzednik. A jak sie płodzi dzieci, to trzeba partycypowac w ich utrzymaniu.
Sprytnie pozmieniales moje slowa w tamtym watku. Kobiety tez zdradzają, tez szukaja nowych penisow... Ale zdrada kobiety ma inne podloze niz mezczyzny.
Zupelnie nie rozumiem w jakim celu sie tak rozpisujesz? Przeciez stwierdziles, ze "koniec tematu". Lubisz jak sie o tobie duzo mowi? szczesliwi ludzie nie maja potrzeby obnoszenia sie ze swym uczuciem na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
paradoks napisał:

Juz nie raz sie tu witales. Twoj problem polega miedzy innymi na tym, ze nie mozesz pogodzic sie z tym, ze ktos MYSLI INACZEJ NIZ TY I MA INNE ZDANIE. Co wiecej, ze ktos inny moze miec racje.
Po pierwsze i ostatnie, to nie matka decyduje o wysokosci alimentow, tylko odpowiedzialny za to urzednik. A jak sie płodzi dzieci, to trzeba partycypowac w ich utrzymaniu.
Sprytnie pozmieniales moje slowa w tamtym watku. Kobiety tez zdradzają, tez szukaja nowych penisow... Ale zdrada kobiety ma inne podloze niz mezczyzny.
Zupelnie nie rozumiem w jakim celu sie tak rozpisujesz? Przeciez stwierdziles, ze "koniec tematu". Lubisz jak sie o tobie duzo mowi? szczesliwi ludzie nie maja potrzeby obnoszenia sie ze swym uczuciem na forum.

Skoro to wypowiedzi publiczne, to lo Ci Hilton chodzi w tej wypowiedzi?? Osobiscie zadnego paradoksa w zyciu nie widzialem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Dzien Dobry jaki niespodziewanie piekny dzien dzisiaj
milego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj