Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POMOCY - Norwegia

Czytali temat:
(487 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
helo kochani !!!! pomózcie mi poruszac sie po stronkach mojej norwegii , cos czaje ze to podobne do nk ale chyba nie, potrzebuje pomocy zeby nawiazac znajomosci tu , wekhendy czasami są tragiczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Anrdju ! Toz to proste jak precelek !!! Wszystko masz napisane na gorze ,na pasku !!! Wybierasz tylko i klikasz myszka !!! To nie jest trudne - uwierz w siebie a wszystko pojdzie gladko !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
andrju napisał:
helo kochani !!!! pomózcie mi poruszac sie po stronkach mojej norwegii , cos czaje ze to podobne do nk ale chyba nie, potrzebuje pomocy zeby nawiazac znajomosci tu , wekhendy czasami są tragiczne

Pierwsze primo: nie pij tyle to sie ostrość poprawi i logicznie zaczniesz myśleć(teoretycznie )
Drugie primo: czytanie ze zrozumieniem tego co się znajduje na stronie, niby nie widać a jednak jest.
Trzecie primo : brak mi słów
Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
andrju napisał:

już ci daje rady na te wekhendy
--kup książkę kucharską zrób jakiegoś torta albo ciastka i zapraszaj co tydzień na degustacje ( to około 20 weekendów zajętych tylu będzie chętnych !!)
--możesz się tu wdawać w długie dyskusje np , ale nie zawsze dobrze na nich wyjdziesz ( to może być ze 30 weekendów zanim ostatni się wypowie )
--jak to nie poskutkuje kliknij u góru w MÓJ PROFIL potem DODAJ ZDJĘCIE i wklej Toma Cruisa na plaży w wieku 25 lat ( to jest wiele weekendów zajętych )

możesz też zrobić to wszystko od razu ale wtedy będziesz się modlił .......żebym chociarz 5 min wytchnienia miał jak przyjdzie wekhend
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Endi z doswiadczenia piszesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
dobre rady daje się nie tylko ze swojego doświadczenia ale i ze znajomości tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Może jak jak się ma tragiczne wekhendy, to należy spróbować forhendu, albo bakhendu?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
można też sportów ekstremalnych spróbować np skok na bungie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok