Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sambuka A Stefan Mazur nowa135 (2184 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
moje pytanie ZUPEŁNIE NIEZŁOŚLIWIE brzmi : dlaczego pracujesz na cały etat, skoro masz umowe na pół etatu?? Gdyby było na odwrót, to mogłabym to zrozumiec, bo byłoby to na twoja korzyść. A tak... to nie kumam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Milena Furman
(milenka1985)
Wiking
A ja mam inne pytanie też związane z Nav em i ciąża, także w temacie

Mianowicie kiedy NAV ma prawo zorganizować spotkanie ze mną, moim pracodawca i urzednikiem NAvu ??? w 8 tygodniu zwolnienia czy po 8 tygodniu ??? Ktoś z Was miał takie spotkanie ?? wiem ze ma ono na celu, niby znalezienie rozwiazania, dla mnie optymalnego dla NAvu i pracodawcy, po krótce aby mój szef znalazł dla mnie jakoś lżejsza pracę, wtedy NAV płacilby mniej. tak to rozumiem, o mnie ni pisze, bo co ich Ja interesuje, chodzi o pieniadze czekam na odpowiedź. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
ana ana
(ana85)
Wiking
W moim przypadku, po 8 tygodniu zwolnienia Nav wyslal jakies papiery do lekarza, by dokladnie sie dowiedziec dlaczego jestem na zwolnieniu i czy jego zdaniem jestem zdolna do pracy. Na ten okres, czyli do momentu otrzymania odpowiedzi od lekarza zostala wstrzymana wyplata pieniadzy za zwolnienie. Wiec sporo zalezy od tego co lekarz napisze do NAV, przynajmniej mi sie tak wydaje. Na spotkanie z lekarzem i pracodawca dostalam wezwanie bedac na zwolnieniu jakies 6 miesiecy, ale wtedy to juz lezalam na porodowce.

Zawsze mozesz zadzwonic do NAV i sie zapytac co i jak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok