Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Michal Malanowski Wojtek oscar Diana Hofman natalia MojaNorwegia wojtekx19 adamek1 (2517 niezalogowanych)
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
To akurat nie było miłe..Jeśli nic nie wiesz nic na ten temat prosiłbym gabrielu nie odzywaj sie,bo naprawdę jeśli nie wiesz jak może byc uciążliwa alergia to się nie udzielaj.To naprawdę straszne szramy zostają na ciele...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Z twoich postów wynika jednoznacznie że najpierw chciałbyś wiedzieć czy warto chodzić do lekarza z nadzieją na jakąś rentę,czy nie tak? Czy to nie zajeżdża polskim cwaniactwem, pomyśl sam? Jeśli naprawdę jest chora to powinna się najpierw leczyć a potem myśleć o ewentualnej rencie czy czymś podobnym. Jeszcze nie słyszałem o tym żeby ktoś dostał jakąś rentę bez choroby lub wypadku,może i mało słyszałem jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
Po prostu chodzi mi tylko,żebym miała na leki.I co musiałabym zrobic?Jak zacząc wiem,że chodzic do lekarza,ale co dalej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
Drogi retier1 ja się już leczę od urodzenia a mam 23 lata więc jak nie wiesz to Bardzo proszę nie wcinaj się,bo to akurat jest Bardzo ważne dla mnie!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
promyczek122 napisał:
Po prostu chodzi mi tylko,żebym miała na leki.I co musiałabym zrobic?Jak zacząc wiem,że chodzic do lekarza,ale co dalej?

OK. Poddaje sie! Jezeli chcesz miec leki, musisz skontaktowac sie z lekarzem - piszesz, ze wiesz o tym. W czym wiec problem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
Dziękuję Ci Lærer Bardzo duo mi pomogłaś!Pozdrawiam..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
promyczek122 napisał:
Drogi retier1 ja się już leczę od urodzenia a mam 23 lata więc jak nie wiesz to Bardzo proszę nie wcinaj się,bo to akurat jest Bardzo ważne dla mnie!!

A już myślałem że masz 13 l. Przeczytaj to co napisałaś jeszcze raz i dopiero zarzucaj komuś złośliwość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
Wiesz co ci napiszę niech ci ulży nie będę dyskutowac z tobą,mam wazniejsze sprawy na głowie niż przedżeznianie się..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Zyczymy wam obojgu dużo zdrowia.
Jednak najpierw na tą norweską rentę trzeba zapracować.
Ale macie małe szanse.
Miłej nocy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok