Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2069 niezalogowanych)
1 Post

(iks)
Wiking
Fabrizio,jeśli jest na prawdę tak jak piszesz to gratuluję.Sam też bym tak chciał.Widać ,że jesteś już już po 40-stce,więc powinieneś być pewien swego.(zdjęcie jednak trochę ,chyba z młodszych lat)
Chyba każdy chciałby tak,żyć.Mnie natomiast zatrzymuje pewne miejsce na ziemi,i nie stety jak większość muszę najpierw zarobić żeby na chwilkę gdzieś wyskoczyć.Np do Barcelony .
Na takie o którym Ty mówisz mnie nie stać,bo niejestem ani tak ładny i nie pochodzę z rodziny arystokratycznej,i nie gram na giełdzie.Tzn nie mam na to kasy.Ten sposób na życie ma nawet nazwę.Jechać gdzie się chce i tam próbować zarabiać na życie.Jak najbardziej tak może być.
Napisz w takim razie coś więcej,o miejscach w których byłeś,i jak tam zarabiałeś,czy mogłeś coś z tego odłożyć?
Pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Fabrizio napisał:
iks napisał:
Oj! Fabricjio fabricjo,a jak długo trzeba z toba chodzić?.

Wiesz ze wg opini(o mnie) co niektorych tutaj wystarczy sie ze mna przejsc pomiedzy salonem a sypialnia i juz wystarczy!
Wracaja do tematu- co by bylo gdyby bylo- po 40 latach dopiero doszedlem do wniosku jak wlasnie pieniadze nas ograniczaja. Dobrze ze pewne rzeczy sa bezcenne bo tak naprawde to tylko dla nich warto zyc i marzyc!!!!

Urok osobisty.....poetycki , to za mało.....
Nie masz tego ,,czegoś,,.....na przykład skromności.....nie mój typ podróży , nawet w marzeniach....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fabrizio)
Wiking
wilk stepowy napisał:
Fabrizio napisał:
iks napisał:
Oj! Fabricjio fabricjo,a jak długo trzeba z toba chodzić?.

Wiesz ze wg opini(o mnie) co niektorych tutaj wystarczy sie ze mna przejsc pomiedzy salonem a sypialnia i juz wystarczy!
Wracaja do tematu- co by bylo gdyby bylo- po 40 latach dopiero doszedlem do wniosku jak wlasnie pieniadze nas ograniczaja. Dobrze ze pewne rzeczy sa bezcenne bo tak naprawde to tylko dla nich warto zyc i marzyc!!!!

Urok osobisty.....poetycki , to za mało.....
Nie masz tego ,,czegoś,,.....na przykład skromności.....nie mój typ podróży , nawet w marzeniach....

Powiem tak- nie wszystko co nazywamy cukrem jest slodkie,nie wszystko co widzimy jest wlasnie tym a skromnosc jest dobra nawet bardzo dobra ale swoja wartosc trzeba znac i nie umiejszac sobie.
Iks to gdzie bylem i co widzialem nie ma znaczenia! Moje zycie uleglo przewartosciowaniu kiedys tam i wiem ze bladzilem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ahhhhhh... El Romantico... ... PZDR.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fabrizio)
Wiking
Sethur napisał:
[quote]Ahhhhhh... El Romantico... ... PZDR.[/quote

Ah dziekuje ,dziekuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
No mnie wystarczy.I już wiem co o tobie sądzić.
Nie będę już klikał w tym temacie więcej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Krzysztof Jaworski
(kristerrej)
Wiking
czy to pieniądze Nas blokują, przekonania, czy rodzina - cokolwiek........
prawda jest taka, ze od życia otrzymujemy to co widzimy.....lub chcemy zobaczyć...

Nawet odnośnie podróży - LUDZIE !!!!!

mala historia,
Jeden z włascicieli fabryki butów wysłał swoich dwóch menadzerów do Afryki aby sprawdzili rynek....
Pierwszy z nich zadzwonił na drugi dzień i powiedział.. " szefie, zamów mi samolot powrotny - ja wracam bo tutaj nikt w butach nie chodzi - nic tu po Nas......
Natomiast drugi zadzwonił na trzeci dzień i powiedział...... " szefie - pakuj wszystko co masz na magazynie - bo tutaj nikt w butach nie chodzi......"

pomyśl chwile.....

Łatwiej i prościej jest znaleść powód dla którego nie ruszamy do przodu niz poszukać sposób na to aby coś zdobyć - cokolwiek to jest......

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok