Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1608 niezalogowanych)
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
No popatrz, kto by się spodziewał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
retier1 napisał:
Marnujesz się Hilton,w programach Olejnik i Jaworowicz byłabyś zawsze pierwszą. Ot taka mini mętalność Polska Wracając do plucia.Pewnych spraw i rzeczy nie trzeba tłumaczyć gdyż są zrozumiałe poprzez swoją symbolikę,a i ty pewnie nie tłumaczyłabyś

Mogą byc zrozumiałe ewentualnie poprzez konotację... Symbolika w swojej naturze jest często wielopłaszczyznowa i w związku z tym nierzadko wiąże się z wieloma interpretacjami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:
Sethur napisał:
..cholera! ..ja tez mieszkam w mieszkaniu!.. ...czy znaczy to, ze statystycznie mieszkam z Grzesiem??..

Ja mieszkam na poddaszu co oznacza ze jesteście moimi sąsiadami z dołu?
jaki ten świat mały?

Zajebiscie! Wpadniemy po cukier..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Sethur napisał:
Zuzu napisał:
Sethur napisał:
..cholera! ..ja tez mieszkam w mieszkaniu!.. ...czy znaczy to, ze statystycznie mieszkam z Grzesiem??..

jaki ten świat mały?

chwila chwila Panowie...ja tez mieszkam w mieszkaniu,ale na parterze jak Zuzu nie bedzie mial cukru, to dawajcie do mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
No pięknie, właśnie widziałem jak ktoś z poddasza trzy kilo cukru przez okno wyrzucił
Zanim impreza u Magdaleny na dobre się rozkręci to chciałem się przyznać że tak właściwie to nie jesteśmy sąsiadami bo ani ja, ani Sethur nie pracujemy w budowlance
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grzesiu a czy ja wygladam na kobiete pracujaca na budowlance??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Kurza stopa... ..budujemy za to napiecie...

Mysle, ze wszyscy pracujemy w tego typu zawodach i pomozemy wdrozyc te systemy... yyy... yyy... wpomagajace...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja tez juz w budowlance nie pracuje, ale wykonuje nadal tego typu zawód. W związku z tym zapraszam do mojego "bejsmentu"

Czwarte pietro, na przeciw stadionu Cukier jest, ogorki tez sa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Sethur napisał:
Zuzu napisał:
Sethur napisał:

jaki ten świat mały?

Chwilunia: ja tez mieszkam na poddaszu a nie widzę NIKOGO z w.w.. Czuję się dotknięta zaistniałym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Grzes203 napisał:
No pięknie, właśnie widziałem jak ktoś z poddasza trzy kilo cukru przez okno wyrzucił
Zanim impreza u Magdaleny na dobre się rozkręci to chciałem się przyznać że tak właściwie to nie jesteśmy sąsiadami bo ani ja, ani Sethur nie pracujemy w budowlance

czyli duże prawdopodobieństwo że jednak jesteśmy sąsiadami bo ja też nie pracuje w budowlance

Cukru przez okno nie wyrzucałem bo szkoda (1410), może to Katarzyna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok