Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Podobno nie ma już POLSKI - Norwegia

Czytali temat:
(1722 niezalogowanych)
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Nic dodać nic ujać.....rzut beretem.....ode mnie.....przez tyle lat prawie codziennie przejerzdzam obok tego, co kiedyś nasi dziadowie odbudowywali po wojnie /// KURFAAAA /// www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw,44/zabyt...ozbiorki,312932.html Przez tych kilka kilometer od strony warszawki-polar_ niet(wirpol) ,,stolbud _brak ,,w s k pzl hydral _brak ,,cukrownia wroclaw_brak ,,stocznia rzeczna_brak ,,viscoplast-3m ,,browary na jednośći_wyburzone ,,browary zakrzów_wyburzono_brak. To tylko jeden kwałek Wrocka.????Kiedy ????Się zacznie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
4altee napisał:
Nic dodać nic ujać.....rzut beretem.....ode mnie.....przez tyle lat prawie codziennie przejerzdzam obok tego, co kiedyś nasi dziadowie odbudowywali po wojnie /// KURFAAAA /// www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw,44/zabyt...ozbiorki,312932.html

ehh, u mnie w miescie rozebrali zabytkowy budynek dawnego domu zdrojowego z XIX w. bo jakis inwestor chce bodajze parking zrobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Wałęsa! Oddawaj moje Sto Milionów....!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Vidkun Quisling napisał:
Wałęsa! Oddawaj moje Sto Milionów....!

Walesa raz mowil, ze nie wie o jakie sto milionow chodzi. Po glebszym zastanowieniu sie, na kazdego mieszkanca Polski pare lat temu przypadalo sto milionow starych zlotych dlugu publicznego. Moze o to chodzilo, ze kazdy bedzie mial.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
4altee napisał:
Nic dodać nic ujać.....rzut beretem.....ode mnie.....przez tyle lat prawie codziennie przejerzdzam obok tego, co kiedyś nasi dziadowie odbudowywali po wojnie /// KURFAAAA /// www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw,44/zabyt...ozbiorki,312932.html Przez tych kilka kilometer od strony warszawki-polar_ niet(wirpol) ,,stolbud _brak ,,w s k pzl hydral _brak ,,cukrownia wroclaw_brak ,,stocznia rzeczna_brak ,,viscoplast-3m ,,browary na jednośći_wyburzone ,,browary zakrzów_wyburzono_brak. To tylko jeden kwałek Wrocka.????Kiedy ????Się zacznie???

Sadzisz, ze ktos powinie utrzymac te budynki/zaklady pomimo braku rentownosci?
Zawsze mozesz je odkupic od obecnych wlascicieli i restaurowac. Wskrzesic marke polar, lokalny browar( moze wytrzyma konkurencje)
Wolny rynek, wiec do dziela, zakupuj, wskrzeszaj - aaa, zapomnialem..ty nie masz pieniedzy!
Wiec nie oczekuj, ze ktos kto je ma, bedzie sentymentalny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Breslau Breslau
piękne staropolskie miasto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Sprzedajmy wszystko,co się sprzedać da Panie Wacek,może w miejsca takie jak PKiN,Łazienki,Zamek na Wawelu,jezioro Śniardwy pobudujmy dla reszty świata kompleksy mieszkalne,hotele na wodzie,markety-niech się bawią,niech wiedzą,żę Polak-postaw się a zastaw.A jak już niczego nie będzie co by można sprzedać,to rodaków na targach będziemy wystawiać,a Polki do bogatych obcokrajowców(gdzie na ich dobra i bogactwa już pracujemy) na panie do towarzystwa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok