Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problem z norweskimi gnojkami - Norwegia

Czytali temat:
(3667 niezalogowanych)
15 Postów
Michal Gruszczynski
(Rugbyplayer)
Wiking
Witajcie!!!

Niedawno kupiliśmy dom w Norge i przez chwilę był spokój, ale...od jakiegoś czasu /a zasadzie co jakiś czas/ okoliczne gnoje nam ''dokuczają''...dokuczanie to ogranicza się do małych prób dewastacyjnych, ale wqrw*#jące jest to strasznie...jak słyszę, że coś kombinują to wychodzę, ale wtedy odpalają wrotki i dość szybko się zwijają...myślałem sobie, żeby takiego gnoja złapać, ale...no właśnie ''co wtedy???''...zaprowadzić do rodziców...dzwonić na politi...wypłacić parę razów na otrzeźwienie...sam nie wiem...
Mieliście może podobne przejścia??? Jeśli tak to jak sobie z nimi poradziliście???

Pozdrawiam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zamontuj sobie kamere
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Michal Gruszczynski
(Rugbyplayer)
Wiking
no i co mi to da??? minus do tego jest taki, że strona domu z której z reguły ''atakują'' jest całkiem nieoświetlona...zarówno ulica jak i budynek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Proponuję postraszyć gówniażerię...oj już ja bym ich wytarmosił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Michal Gruszczynski
(Rugbyplayer)
Wiking
nie ukrywam, że i to przeszło mi przez myśl...no ale z racji moich rozmiarów /jak twierdzi moja żona / albo po prostu z racji tego, że ktoś idzie /reaguje/ dość szybko się zmywają...a nawet jakby takiego gnoja dorwać to nie bardzo wiem na ile mogę sobie pozwolić, żeby później problemów nie mieć...chodzi mi zwłaszcza o to, żeby się barnevernet nie zaczęło do mnie rzucać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Jest parę fajnych punktów witalnych na ciele,zawsze możesz je wykorzystać... Tak,żeby nie zostawić śladu.Ja jestem jednak przeciwny przemocy...Możesz wziąć ich na huuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Michal Gruszczynski
(Rugbyplayer)
Wiking
fakt faktem jest parę miejsc... moje ulubione jest zaraz nad obojczykiem...no i w razie czego na obdukcji to nie wyjdzie...na huki już raz próbowałem...podziałało na jakieś dwa miesiące...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
moze dają wam do zrozumienia ze...Was tam nie chcą...i dlatego tak robią
Jesli jest tak to nic nie pomoże a jak juz to na bardzo krótko
Zacznij od rozmowy z ich rodzicami, najlepiej żeby także taki gnojek przy niej był i zobaczysz dalej co bedzie...powiedz rodzicom,ze zaczną pokrywać szkody,które robią...spróbuj może od tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
walnij im achtunga, kup psa i poszczuj, gaz pieprzowy, dopóki im nie przyłożysz to będziesz miał problemy bo myślą ześ ciota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Michal Gruszczynski
(Rugbyplayer)
Wiking
wiesz co...w większości z tego co zauważyłem to jest na zasadzie popisywanie się przed dziewczynami i kolegami...''jaki to ze mnie nie jest wiraszka''...a dorośli sąsiedzi pozytywni na maxa /jak z resztą większość Norwegów/...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok