Rumpelstyckin napisał:
jasta102 napisał:
2013 napisał:
Mysle ze ty rowniez nalezysz do tej grupy...
prosty polski człowieku
do której grupy
Ty jasta masz chyba jakiś problem. W kazdym poście naskakujesz na "polaków" Piszesz w sposób obraźliwy o "polackach, polaczkach i innych polskich...." To ja się Ciebie pytam. Kim Ty jesteś?? Amerykaninem?Norwegiem? Mongolczykiem? Nie! Jestes Polakiem. I gdyby nie to polskie forum(.pl) zdech bys z nudow. Bo daje Ci to owo polskie forum jedyna rozrywke jaka masz w swoim zasranym życiu. Generalnie nic do Ciebie nie mam tylko wkurwia mnie strasznie jak ktos caly czas drwi z rodakow i z Polski w ktorej jak mniewam sie urodziłes. Czujesz sie lepszy? Przed komputerem chyba bo to twoje jedyne zajęcie. Moze powinnes udać się do jakiegoś specjalisty.
zeby pojąc jaste, trzeba przezyc jakis czas (nascie lat) poza polską!
Trzeba byc odrobine inteligentnym(nie dot.ciebie), trzeba spotkac setki tysiecy "polacków" którzy mimo białego koloru skóry, zachowuja sie jak czarna męzczyzna z XVII wieku....
Czesto gesto sie z nim nie zgadzam, ale to tylko dlatego, ze zbyt krótko przebywam poza polska....
Rozejrzyj sie dookoła, pomysl, posłuchaj i dopiero napisz, czy janek to kretyn, czy moze ma jednak sporo racji (?)
Tyle, ze nam polakom bardzo ciezko przyznac sie do porazek i pochylic głowe kiedy wypada to zrobic....
W ogóle jestesmy dumni, ale jak zapytasz dlaczego to wiecej jak połowa nie potrafi powiedziec!
Podobnie maja norki i szwedzi sie z nich smieją, ze są dumni, ale pojecia nie maja dlaczego.....
ps: powiedz mi równiez > kto to jest "mongolczyk" z jakiego kraju pochodzi ktos taki ?