Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak zbyszek lalik endriu tracz Jaanna1 (6437 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
2013 napisał:

Mysle ze ty rowniez nalezysz do tej grupy...

prosty polski człowieku
do której grupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
2013 napisał:

prosty polski człowieku
do której grupy

Ano do tej nad ktora sie tak pastwisz,a w ogole to kim ty jestes skoro takie oceny masz o polakach,zly to ptak co wlasne gniazdo kala.Ogarnij sie tepaku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to gniazdo już tak napełnione łajnem
że nie sposób go bardziej pokalać
pora za porządki się zabierać
a nie dalej udawać, że tam wsio w pariadkie, jak mówią Amerykanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Piotr Rumpel
(Rumpelstyckin)
Wiking
jasta102 napisał:
2013 napisał:

prosty polski człowieku
do której grupy

Ty jasta masz chyba jakiś problem. W kazdym poście naskakujesz na "polaków" Piszesz w sposób obraźliwy o "polackach, polaczkach i innych polskich...." To ja się Ciebie pytam. Kim Ty jesteś?? Amerykaninem?Norwegiem? Mongolczykiem? Nie! Jestes Polakiem. I gdyby nie to polskie forum(.pl) zdech bys z nudow. Bo daje Ci to owo polskie forum jedyna rozrywke jaka masz w swoim zasranym życiu. Generalnie nic do Ciebie nie mam tylko wkurwia mnie strasznie jak ktos caly czas drwi z rodakow i z Polski w ktorej jak mniewam sie urodziłes. Czujesz sie lepszy? Przed komputerem chyba bo to twoje jedyne zajęcie. Moze powinnes udać się do jakiegoś specjalisty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może to nie drwienie
tylko zamiatanie gniazda
osranego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Rumpelstyckin napisał:
jasta102 napisał:
2013 napisał:

prosty polski człowieku
do której grupy

Ty jasta masz chyba jakiś problem. W kazdym poście naskakujesz na "polaków" Piszesz w sposób obraźliwy o "polackach, polaczkach i innych polskich...." To ja się Ciebie pytam. Kim Ty jesteś?? Amerykaninem?Norwegiem? Mongolczykiem? Nie! Jestes Polakiem. I gdyby nie to polskie forum(.pl) zdech bys z nudow. Bo daje Ci to owo polskie forum jedyna rozrywke jaka masz w swoim zasranym życiu. Generalnie nic do Ciebie nie mam tylko wkurwia mnie strasznie jak ktos caly czas drwi z rodakow i z Polski w ktorej jak mniewam sie urodziłes. Czujesz sie lepszy? Przed komputerem chyba bo to twoje jedyne zajęcie. Moze powinnes udać się do jakiegoś specjalisty.

Bardzo dobrze to ujales,nie chcialem go obrazac bo odszedlby od kompa.Wszedzie wrzuci swoje 5 groszy,wszystko wie ,szkoda ze sie taki talent marnuje przed kompem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
może to nie drwienie
tylko zamiatanie gniazda
osranego

Sam jestes osrany zasrancu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
2013 napisał:
szkoda ze sie taki talent marnuje przed kompem...
może i masz rację
myślisz, że powinienem startować na senatora
a może i prezydenta
Pomrocznej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
zbyszek lalik
(zibi3165)
Wiking
Brawo same soczyste wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Rumpelstyckin napisał:
jasta102 napisał:
2013 napisał:

prosty polski człowieku
do której grupy

zeby pojąc jaste, trzeba przezyc jakis czas (nascie lat) poza polską!
Trzeba byc odrobine inteligentnym(nie dot.ciebie), trzeba spotkac setki tysiecy "polacków" którzy mimo białego koloru skóry, zachowuja sie jak czarna męzczyzna z XVII wieku....
Czesto gesto sie z nim nie zgadzam, ale to tylko dlatego, ze zbyt krótko przebywam poza polska....
Rozejrzyj sie dookoła, pomysl, posłuchaj i dopiero napisz, czy janek to kretyn, czy moze ma jednak sporo racji (?)
Tyle, ze nam polakom bardzo ciezko przyznac sie do porazek i pochylic głowe kiedy wypada to zrobic....
W ogóle jestesmy dumni, ale jak zapytasz dlaczego to wiecej jak połowa nie potrafi powiedziec!
Podobnie maja norki i szwedzi sie z nich smieją, ze są dumni, ale pojecia nie maja dlaczego.....

ps: powiedz mi równiez > kto to jest "mongolczyk" z jakiego kraju pochodzi ktos taki ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok