Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ADMINISTRACJO !!! KRYTYKA W SIECI ... BEZ GRANIC - Norwegia

Czytali temat:
(565 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Adwokat, lekarz czy makler nie mogą bronić swojego dobrego imienia naruszonego w sieci – donosi "Rzeczpospolita".

Ochrona nie przysługuje - to sedno najnowszego wyroku Sądu Najwyższego w sprawie, jaką Włodzimierz K, adwokat z Legnicy, wytoczył właścicielowi portalu www.znanyprawnik.eu.
Domagał się skasowania pomawiającej go opinii.
Sąd nie tylko odmówił jej usunięcia, ale nawet przeprosin.

W sprawie legnickiego adwokata sądy trzech instancji oddaliły jego pozew. Na co wskazał Sąd Najwyższy? - Powód ma rację, że ta opinia narusza jego godność i poczucie wartości. Naraża go też na utratę zaufania potrzebnego w jego zawodzie - tłumaczy sędzia Mirosława Wysocka.

Zaraz jednak dodaje: jeżeli ktoś wykonuje zawód zaufania publicznego, nie może żądać milczenia. Musi się zgodzić na poddanie swej aktywności jawnej krytyce. Istotne jest, że ocena zamieszczona jest na forum internetowym, bo właściwości takiej debaty uzasadniają większe przyzwolenie na ostrzejsze, często skrótowe i przejaskrawione opinie.

---
PROSZĘ OD DZISIAJ O TYM SUMIENNIE PAMIĘTAĆ I NIE USUWAĆ "NIEWYGODNYCH" POSTÓW A WRĘCZ CAŁYCH TEMATÓW ...!!! .
---
MODERATOR LUB ADMINISTRATOR ... !!! KTÓRY KASUJE CAŁE TEMATY I WSZYSTKIE POSTY , NIE NADAJE SIĘ DO TAKIEJ PRACY ...
ponadto jeszcze nie podając przyczyny takiej decyzji
---
I CO NAJWAŻNIEJSZE SZKODZI CAŁEMU FORUM ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jak juz przetrzezwiejesz po swietach
to doczytaj
ze dotyczy to osob publicznych
czyli Kaczynskiego mozesz do woli
ale nie Kowalska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
to doczytaj
ale nie Kowalska

... DOCZYTAŁEM I TO BARDZO DOKŁADNIE ...
Nawet więcej , ponieważ to tylko sucha prasowa informacja , a tu trzeba było poszukać źródła tej notatki .
---
Ja wiem co i dlaczego , akurat Piszę na Forum ...
---
W odróżnieniu od niektórych prześmiewców i przypierdalaczy Forumowych ... ! .
---
Na Tym Forum , Mało Kto ... ! ,występuje pod Własnym i Prawdziwym Nazwiskiem ... ! .
---
Niemniej na słuszną krytykę i niewygodne informacje ... momentalnie pisze donos do ADMINA by niewygodny post usunąć ... lub nawet ZBANOWAĆ ADWERSARZA ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
to doczytaj
ale nie Kowalska

... DOCZYTAŁEM I TO BARDZO DOKŁADNIE ...
Nawet więcej , ponieważ to tylko sucha prasowa informacja , a tu trzeba było poszukać źródła tej notatki .
---
Ja wiem co i dlaczego , akurat Piszę na Forum ...
---
W odróżnieniu od niektórych prześmiewców i przypierdalaczy Forumowych ... ! .
---
Na Tym Forum , Mało Kto ... ! ,występuje pod Własnym i Prawdziwym Nazwiskiem ... ! .
---
Niemniej na słuszną krytykę i niewygodne informacje ... momentalnie pisze donos do ADMINA by niewygodny post usunąć ... lub nawet ZBANOWAĆ ADWERSARZA ...!!! .

czyli jak grzesio siedzial na masce bemewe
kombi
to nie wolno bylo po nim jechac
a teraz jak juz zostawil same bemewe to mozna po nim jak po burej suce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
stasiu powiedz dlaczego ty taki glupi jestes? dobrze ci z tym? ciagle sie powtarzasz..do znudzenia.
używanie mózgu nie jest wcale takie bolesne jak ci się wydaje- możesz śmiało spróbować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok