Agusia Lis napisał:
Witaj Maniak,moge byc nawet i "jakakolwiek" kura.Skoro konkrety to: nie szukam ani męża ani kochanka, a jeśli chcesz byc solidarny z uwagi na Twoja plec- to wlasnie pomagam pewnej plci przeciwnej.Szukam pewnej kobiety ,ktora narobiła problemow w PL i teraz to jej ex facet ma problemy.Nie interesuje mnie kwota ile ona zarabia,niech zarabia nawet miliony-zycze jej - tylko potrzebuje nazwy i adresu instytucji w Norwegii w Oslo,ktora moze udzielic pisemnej odpowiedzi na temat czy ta osoba jest zatrudniona czy tez nie badz czy prowadzi dzialalnosc tam- kwot i tak nie podadza,bo to jest tajemnica,tak samo w PL jest to tajemnica w skarbówce.Czy to trzeba napisac do NAV - czy dokad?
CZY Ja zbyt trudne zdania napisałem , że nijak nie trafiają do ciebie .!? .
---
Dałem tylko Luźny przykład i nic ponadto ...
W Norge zarobki danej osoby Nie są żadną tajemnicą , niemniej od dwóch lat , trzeba się Indywidualnie logować na odpowiedniej stronie , poprzez Indywidualne Kody dostępu .
---
POZA Policją ,Urzędem Skarbowym to trudno jest się Indywidualnie i prywatnie dowiedzieć czy Ktoś Pracuje Legalnie .
Tylko zgłoszenie do sądu lub prokuratora wniosku Może takie dane otworzyć .
---
Niemniej w Norge jest wiele innych legalnych acz żmudnych możliwości sprawdzenia takich danych !
---
Jednak by taką czynność wykonać trzeba znać podstawowe dane takiego Delikwenta , które podałem już wyżej ...
---
POWTÓRZĘ ...!
---
- Oba Imiona jak takie są ...
- Nazwisko własne /panieńskie / lub z małżeństwa ... ewentualnie dwuczłonowe jak takie jest .
- DATA URODZENIA ... sama , bez miejscowości ...
- Norweski telefon , jak taki był ... nawet jak jest stary i głuchy ...
- Norweski Numer Personalny , jak ktoś go zna ... /taki polski pesel /...
---
Inaczej to Nikt nie pomoże a jedynie będzie gdybał ... Nawet Policja o ile to nie jest Legalna Sprawa Karna na terenie Norge ...
---
Chcesz się ze Mną Droczyć i wygłaszać swoje racje to twoja wola , Mnie Nic do tego ...
---
Jednak dalej proponuję nie skakać po tematach tylko trzymać się jednego ... .
---
Jeżeli chcesz coś uzyskać konkretnego to twoje dane musza być pełne i rzetelne i tyle w tym temacie .