Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
12 Posty
Justyna Domagalska
(Justyna25)
Wiking
no to super
A zastanawiam sie po co im moje pozwolenie... hmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia p
(ka_cha)
Wiking
Mnie nawet o nie nie pytali. Może dlatego, że mam stały nr personalny...Nie mam pojęcia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Justyna Domagalska
(Justyna25)
Wiking
Ja tez mam staly numer a moze dlatego chca moje pozwolenie bo ja jestem tutaj od stycznia i w pytaniu czy jestem tutaj ju zrok zaznaczylam nie i w wyjaśnieniu napisalam ze w styczniu przyjechalam do męza, moze to ich zaciekawilo zobaczymy jaka bedzie od nich odpowiedz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
hej dziewczyny
ja tez staram sie o becikowe zlozylam podanie pod koniec lutego jak bylam w 33 tyg ciązy w marcu zawolali odemnie pozwolenia na pobyt a numer mam staly a jesli chodzi o zaznaczenie od kiedy tu jestem to zaznaczylam ze ponad rok bo jestem tu od lutego zeszlego roku więc nie wiem dlaczego zawolali pozwolenia chyba chca spr czy nie klamie hahahah
pieniążków do tej pory nie mam ale czekam cierpliwie a rodzić powinnam dzisiaj tylko że moja klucha jakos nie spieszy sie do wyjscia podobnie jak NAV z wyplata pieniazkow hahah

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Justyna Domagalska
(Justyna25)
Wiking
Wika to trzymam kciuki i rzycze powodzenia
A co do becikowego towydaje mi sie ze zalezy to od osoby ktora przyjela nasze wnioski , poprostu zalezy na kogo sie trafi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia p
(ka_cha)
Wiking
Wika też trzymam kciuki
Też mi się wydaje, że to zależy od osoby z Navu. Oni są tam tacy zakręceni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
dziekuje bardzo
macie racje zalezy od osoby jedna zalatwi wszystko od reki a druga najwyraziej ma za malo pracy i szuka jej na sile lub trafia sie typowy urzedas wrrrr!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
REVOLVING MOSS0
(KARTEZJUSZ30)
Wiking
nie w walucie (zł) tylko w Nok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok